BA in Psychologie

Webster University in Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Psychologie

Webster University in Geneva

BA Psychologie

Een grote in de psychologie aan Webster Genève geeft u de gelegenheid om vragen over het menselijk be-drag en geestelijke leven, variërend van hoe je de wereld waarom je verliefd te zien bestuderen. Bestudeer je de grote controverses: natuur versus nurture, vrije wil, het bewustzijn, de hersenen / geest dichotomie, menselijke verschillen en sociale en cross-culturele perspectieven. U vindt er een scala aan theoretische perspectieven, waaronder de biologische, evolutionair, cognitieve en psychoanalytische verkennen.

Deze solide academische basis biedt u manieren om te beginnen met het gevoel van je wereld te maken. Als je de-Velop en probleemoplossende vaardigheden toe te passen uw instructie zal worden gepersonaliseerd. Dit zal u helpen om ana-lytisch denken en communiceren duidelijk en overtuigend als je competenties te bouwen voor een specifiek carrière of gebied van belang.

U zal toetreden tot een actieve club psychologie, geïnformeerd worden over de psychologie gebeurtenissen, socialiseren met anderen en deel je ervaringen en verwachtingen. Je zult je studie combineren met onderwerpen uit andere discipli-ciplines als je voor te bereiden op een wereldburger geworden.

Programma beschrijving

De bachelor in de arts (BA) in de psychologie is ontworpen om studenten een basis op het gebied van psychologie te bieden. Studenten krijgen een inzicht in de complexiteit en diversiteit van het menselijk gedrag en de psychologische theorieën en concepten die helpen verklaren van menselijk gedrag te krijgen. Bijgevolg kan de student die met succes hebben afgerond de mate in staat zijn om psychologische principes toepassen op een meer effec-tieve manager, leidinggevende of opvoeder geworden. Daarnaast kunnen sommige studenten in staat zijn om een ​​verscheidenheid van carrière en graduate mogelijkheden binnen de psychologie, counseling en aanverwante gebieden (zoals verpleegkunde) na te streven. Studenten die afstuderen met een Bachelor of Arts (BA) in de psychologie moet een graduaat te-voren zijn ze in staat om professionele licentiestatus te verkrijgen na te streven. Studenten worden aangemoedigd om toegang vereisen-gen controleren op eventuele post-graduate programma voorafgaand aan het beëindigen van hun BA op Webster in het geval ze nodig hebben om aanvullende cursussen te nemen.

Leerresultaten

Na voltooiing van het programma zullen de studenten in staat om:

  • Beschrijf de belangrijkste concepten, theoretische perspectieven, empirische bevindingen, en historische trends in psycholo-Gy.
  • Implementeren van het gebruik van kritisch en creatief denken, sceptisch onderzoek en, indien mogelijk, de wetenschappelijke benadering van problemen in verband met psychologie te onderzoeken.
  • Beschrijf de onderzoeksmethoden en statistische technieken die worden gebruikt in de psychologie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Genève, Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan