BA In Sound Design

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Geluid is een essentieel, vaak onderscheidend ingrediënt in alle communicatieprocessen en de geluidsontwerper is degene die in staat is om professionaliteit en kunst te combineren om al zijn vormen van communicatie en productie te gebruiken, incidentele muziek samen te stellen, geluidseffecten en elektronische manipulaties te maken en soundtracks te bouwen voor evenementen, theatervoorstellingen, shows, websites, zintuiglijke marketingprojecten, kunstinstallaties of presentaties.

De bioscoop, media, dvd's en cd-roms, reclame, multimedia-installaties, audio- en videokunst, bedrijfsevenementen, er is geen limiet aan de gebieden waar geluidsontwerpers werken en velen van hen ontwikkelen zich nog steeds.

De cursus wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I (180CF)

Geluid doordringt zich nu door alle dingen, en geen enkele vorm van moderne communicatie is er niet, van de metro tot het internet, van radio tot mode, van video tot reclame tot de media in het algemeen.

De geluidsontwerper kan met alle soorten geluidscommunicatie werken en soundtracks produceren die bestaan ​​uit muziek, spraak, geluidseffecten en andere elektronische manipulaties, met behulp van afgewerkte producten (inclusief maar niet beperkt tot muziek) en hulpmiddelen om geluid te creëren - voornamelijk de computer , maar ook opnamestudio's, mixers etc.

De toepassingen van geluidsontwerp zijn oneindig, terwijl veel nog steeds actief worden ontwikkeld, zoals geluid voor het web; toepassingen omvatten bioscoop, media, dvd en cd-rom, reclame, installaties, multimedia, audio- en videokunst, bedrijfsevenementen en tentoonstellingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Lees Minder
Milaan , Milaan , Milaan + 2 Meer Minder