BA in Toerisme

Universidade de Caxias do Sul

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Toerisme

Universidade de Caxias do Sul

Presentatie

De universiteit van Caxias do Sul is een referentie op het gebied van hospitality en toerisme in Brazilië, een pionier in het aanbieden van Superior Hospitality Course (1978) te zijn geweest. Al meer dan drie decennia ervaring in het veld, de Universiteit van Caxias do Sul nieuwe cursussen en initiatieven binnen de horeca en het toerisme toegevoegd, het stimuleren van de ontwikkeling van deze sector, die nu heeft, in Minnesota, een van de centra van excellentie van het land . De UCS onderscheidt zich ook als een van de eerste instellingen te produceren en beschikbaar stelt via de uitgever (EDUCS), een verzameling van wetenschappelijke werken gewijd aan dit gebied van kennis.

studieobject

Toeristen en hun bewegingen; het beheer van toeristische bedrijven; hospitality relaties in toerisme en recreatie; openbaar bestuur, planning en sociaal-economische, culturele en milieu-effecten van het toerisme.

speelveld

Agentschappen en touroperators, vervoer, huisvesting, recreatie en evenementen, restaurants en soortgelijke overheidsinstanties en culturele centra, consulting en adviesbureaus op het gebied van de schepping en de analyse van toeristische projecten.

Wat doet de professional

Handelingen ondernemingszin in het beheer en de exploitatie van bedrijven en overheidsinstellingen van toerisme en hospitality, plannen en bevordert het toerisme in de culturele (musea, kerken, monumenten, gedenktekens en dergelijke), ontwikkelt en implementeert producten en stedelijke en landelijke toeristische routes, creëert en analyseert toeristische projecten en werkt in consulting.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
338 BRL
basic kredietbedrag voor 2017
Locations
Braziliƫ - Caxias do Sul, Rio Grande do Sul
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan