Lees de Officiële Beschrijving

BA in Web Development

&nbsp

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) biedt u een top-up mogelijkheid voor een Bachelor Degree in Web Development.

Als u een AP (Academie Beroep) afgestudeerd in Computer Science, Multimedia Design of houd soortgelijke internationale kwalificaties op het gebied van web programmeren en mediatechnologie, dan is dit 1 ½ jaar top-up programma van belang kan zijn voor u.

&nbsp

Bent u het nastreven van een carrière in web development of e-business?

De structuur en de samenstelling van het programma zijn duidelijk gericht op de toekomst, die iedereen binnen de web-en multimedia bedrijven anticipates.This betekent dat de nadruk ligt op de studenten werken met technologieën die ervoor zal zorgen dat zij bereid zullen zijn om veel verschillende aannemen banen, zoals:

  • Internet Programmeur (web, html, java, perl)
  • Multimedia Programmeur
  • Systeem Ontwikkelaar
  • Webmaster
  • Applicatie Ontwikkelaar
  • Web Developer en IT-ontwikkelaar.
  • Accreditatie en mogelijkheden voor verdere opleiding

De Bachelor in de Ontwikkeling van het Web biedt toegang tot de relevante masteropleidingen aan een aantal universiteiten en business schools in Denemarken. Naast de Deense universiteiten, heeft u ook een breed scala aan mogelijkheden voor verdere opleiding in andere landen, vooral in Europa, omdat het programma is ECTS geaccrediteerd. Houd er rekening mee dat u onder voorbehoud van verblijfsvergunning regelgeving in andere Europese landen

&nbsp

&nbsp

Programma-informatie

Het curriculum en de leerdoelen van het programma zijn gebaseerd op onderzoek naar de toekomstige eisen van het web en media-industrie voor het personeel met een brede basis in web-en multimedia-technologieën. Je krijgt een diepgaand inzicht in bijvoorbeeldDatabases en XML, Web Communicatie en Netwerk
Sociologie, ontwikkelomgevingen en CMS, Interface Design en Digital Esthetiek, Advanced Media Technologies, Project Management en Security.

Het doel van het programma is om de studenten in aanmerking om zelfstandig te werken in het ontwerpen en bouwen van webapplicaties van alle groottes.

&nbsp

&nbsp

De stageperiode

Het bedrijf stage (normaal onbetaald) is vergelijkbaar met een full-time baan met dezelfde eisen met betrekking tot werktijden, bijdrage, inzet en flexibiliteit die de afgestudeerde zou verwachten te vinden in zijn / haar eerste baan.

De doelstellingen en de doelstellingen van de stage worden vastgesteld door de student en twee begeleiders (een van Campus Roskilde en een van het bedrijf).

De stage wordt afgesloten met een evaluatie op basis van een schriftelijk verslag gemaakt door de student en een evaluatie regeling uitgevoerd door het bedrijf.

&nbsp


De Bachelor-project

Het project zal de centrale thema's van de opleiding als uitgangspunt en kan bevatten elementen uit de stage. De probleemstelling voor het project wordt voorbereid door de student, bij voorkeur in samenwerking met een bedrijf.

Het project heeft als probleemstelling moet worden goedgekeurd door Campus Roskilde.

Zie 4 andere vakken van Roskilde Business College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 semesters
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum