BA in web development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Web Development

&nbsp

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) biedt u een top-up mogelijkheid voor een Bachelor Degree in Web Development.

Als u een AP (Academie Beroep) afgestudeerd in Computer Science, Multimedia Design of houd soortgelijke internationale kwalificaties op het gebied van web programmeren en mediatechnologie, dan is dit 1 ½ jaar top-up programma van belang kan zijn voor u.

&nbsp

Bent u het nastreven van een carrière in web development of e-business?

De structuur en de samenstelling van het programma zijn duidelijk gericht op de toekomst, die iedereen binnen de web-en multimedia bedrijven anticipates.This betekent dat de nadruk ligt op de studenten werken met technologieën die ervoor zal zorgen dat zij bereid zullen zijn om veel verschillende aannemen banen, zoals:

  • Internet Programmeur (web, html, java, perl)
  • Multimedia Programmeur
  • Systeem Ontwikkelaar
  • Webmaster
  • Applicatie Ontwikkelaar
  • Web Developer en IT-ontwikkelaar.
  • Accreditatie en mogelijkheden voor verdere opleiding

De Bachelor in de Ontwikkeling van het Web biedt toegang tot de relevante masteropleidingen aan een aantal universiteiten en business schools in Denemarken. Naast de Deense universiteiten, heeft u ook een breed scala aan mogelijkheden voor verdere opleiding in andere landen, vooral in Europa, omdat het programma is ECTS geaccrediteerd. Houd er rekening mee dat u onder voorbehoud van verblijfsvergunning regelgeving in andere Europese landen

&nbsp

&nbsp

Programma-informatie

Het curriculum en de leerdoelen van het programma zijn gebaseerd op onderzoek naar de toekomstige eisen van het web en media-industrie voor het personeel met een brede basis in web-en multimedia-technologieën. Je krijgt een diepgaand inzicht in bijvoorbeeldDatabases en XML, Web Communicatie en Netwerk
Sociologie, ontwikkelomgevingen en CMS, Interface Design en Digital Esthetiek, Advanced Media Technologies, Project Management en Security.

Het doel van het programma is om de studenten in aanmerking om zelfstandig te werken in het ontwerpen en bouwen van webapplicaties van alle groottes.

&nbsp

&nbsp

De stageperiode

Het bedrijf stage (normaal onbetaald) is vergelijkbaar met een full-time baan met dezelfde eisen met betrekking tot werktijden, bijdrage, inzet en flexibiliteit die de afgestudeerde zou verwachten te vinden in zijn / haar eerste baan.

De doelstellingen en de doelstellingen van de stage worden vastgesteld door de student en twee begeleiders (een van Campus Roskilde en een van het bedrijf).

De stage wordt afgesloten met een evaluatie op basis van een schriftelijk verslag gemaakt door de student en een evaluatie regeling uitgevoerd door het bedrijf.

&nbsp


De Bachelor-project

Het project zal de centrale thema's van de opleiding als uitgangspunt en kan bevatten elementen uit de stage. De probleemstelling voor het project wordt voorbereid door de student, bij voorkeur in samenwerking met een bedrijf.

Het project heeft als probleemstelling moet worden goedgekeurd door Campus Roskilde.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een ... Lees meer

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een eeuw. Het College is gelegen in de stad Roskilde, die slechts 20 minuten is de trein van Kopenhagen. Roskilde Business College biedt onderwijs voor jongeren en volwassenen in een moderne studie-omgeving met het stimuleren van academisch leren, gecombineerd met elementen van het algemeen onderwijs en sociale competentie, en op de toekomst gerichte werkvormen. &nbsp Ontwikkeling en Kwaliteit Campus Roskilde (Business & IT) heeft een lange en trotse traditie die uitmuntendheid combineert met een dynamische en innovatieve cultuur. Ons doel is om een ​​van de beste onderwijsinstellingen in onze regio als het gaat om onderwijs en opleiding. In overeenstemming met de Deense regelgeving we ingevoerd hebben een kwaliteits-concept en het beleid waar we allebei enquête onder onze medewerkers en studenten. Het algemene doel is om een ​​solide basis voor de ontwikkeling van het jaarlijkse actieplan gericht op het voldoen aan onze gebruikers nog beter. U kunt hier meer informatie over onze kwaliteit concept. &nbsp&nbsp Student Enquêtes Campus Roskilde (Business & IT) voert jaarlijks een enquête onder studenten in al onze programma's. Onder andere het onderzoek stelt het college het verbeteren van zowel het onderwijs en de universiteit omgeving. Benchmark Onderzoek Een vergelijkbaar onderzoek wordt tegelijkertijd uitgevoerd bij alle business scholen in Denemarken. Op deze manier de colleges zijn in staat om resultaten te vergelijken en van die colleges, die bijzonder goed doen in bepaalde gebieden te leren. Dit onderzoek heet de benchmark onderzoek. Lees Minder