BA Industrieel ontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De afdeling Industrieel Ontwerpen leidt studenten op om originele ontwerpen te maken die zowel authentiek als onderscheidend zijn in hun gespecialiseerde interessegebieden. Studenten worden begeleid naar hun toekomstige loopbaan in de industriële ontwerpsector, hebben geleerd creativiteit te integreren in hun ontwerpen en verwerven vaardigheden voor het oplossen van problemen en analytisch denken die nodig zijn voor de werkplek. De kwaliteitsfaciliteiten op de universiteit helpen studenten om hun volledige potentieel te bereiken. De ontwerplaboratoria en klaslokalen worden ondersteund door computers en IT-infrastructuur. Andere studio's bieden traditionele faciliteiten voor technisch tekenen en met de hand tekenen. Studenten krijgen de kans om Engels te leren. Daarnaast helpt een mentorprogramma met ervaren trainers studenten om werkervaring op te doen.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Algemene cursussen worden aangeboden in kunst, design en creativiteit. Daarnaast zijn er gespecialiseerde cursussen die de computergebaseerde, ontwerpproductievermogen van studenten op specifieke gebieden ontwikkelen. Er wordt ook een verdere reeks specifieke praktische lesopties aangeboden, die studenten kiezen op basis van hun interesses.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen werken op de afdelingen ontwerp, productie, verkoop en beheer van particuliere, openbare en commerciële instellingen. Ze zullen worden betrokken bij de massaproductie van industriële producten die in het dagelijks leven worden gebruikt. Afgestudeerden kunnen ook hun eigen ontwerpstudio's oprichten en ontwerpen produceren voor bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren in de internationale arena. Ze kunnen ook werken als consultants of op universiteiten als academici.

Productie van industriële goederen omvat:

 • Elektrische en elektronische apparatuur
 • witte goederen
 • Transportvoertuigen
 • Meubilair
 • Sectorspecifiek (verlichtingseenheden accessoires-souvenirs, keramiek, sieraden, badkamer-keukenreeksen, speelgoed en schrijfwaren)

Toelatingseisen voor internationale studenten

 • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
 • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
 • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
 • Kopie van paspoort
 • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder