BA Internationaal logistiek management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Deze afdeling heeft als doel studenten voor te bereiden op het bedrijfsleven door hen in staat te stellen optimale analytische denk- en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, toepasbaar voor werkgelegenheid in zowel nationale als internationale bedrijven.

Het logistiekproces omvat niet alleen interne operaties (zoals levering, transport binnen het bedrijf en voorraadbeheer), maar ook de rol van de tussenpersonen en ondersteunende bedrijven in de internationale handel. Wereldwijd concurrerend zijn, hangt af van het effectieve beheer en de integratie van het product, materiaal en kapitaal, met de diensten en informatiestroom binnen het bedrijf. Klanttevredenheid is ook een essentieel onderdeel van de moderne zakenwereld geworden. Het doel van logistiek is om het juiste product, op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en voor de juiste kosten, in een uitstekende en onberispelijke staat te leveren.

Dit vereist gespecialiseerde kennis van logistiek management, evenals een personeelsbestand van logistieke managers, die zeer competent en bekwaam zijn. Het basisdoel van deze afdeling is studenten op te leiden tot gekwalificeerde kandidaten voor managementfuncties. Studenten worden ook vloeiend in meer dan één vreemde taal. Bovendien krijgen ze de kans om deel te nemen aan hun opleiding aan een Europese universiteit in het kader van de EU Life Long Learning en de Erasmus Student Exchange-programma's. Stages worden ook aangemoedigd voor studenten om ervaring op te doen in het bedrijfsleven binnen de sector.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Alle studenten worden opgeleid met de kennis die nodig is om hen voor te bereiden op een uitzonderlijke carrière. Naast de basiscursussen in economie, bedrijfskunde, informatietechnologie en rechten worden studenten ook cursussen aangeboden, waaronder de principes van logistiek, supply chain management, marketing, logistieke planning, productopslag, risicobeheer in transport en verzekeringsapparatuur , kwaliteitsmanagement en non-profit logistiek management.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van deze afdeling vinden werk in de logistiek, inkoop, import-export afdelingen van nationale en internationale bedrijven, vracht- en transportbedrijven, moderne logistieke centra, luchthavens en havens, jachthavens, charterbedrijven, cruisebedrijven, en een aantal ministeriële afdelingen zoals zoals in Transport, Maritieme zaken, Communicatie en Toerisme. Studenten profiteren ook van de opleiding ondernemerschap en zijn in staat om in de toekomst hun eigen bedrijf op te zetten.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder