BA International Business met een taal

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Met China's groeiende aanwezigheid op internationale markten en zijn toenemende invloed op de wereldeconomie, wordt een gedegen kennis van internationale zaken steeds belangrijker voor universitair afgestudeerden die een rol zoeken in zowel internationale als Chinese organisaties. Het BA International Business with a Language-programma heeft tot doel uw inzetbaarheid te vergroten door u uit te rusten met:

 • brede en uitgebreide kennis van internationale zakelijke vraagstukken;
 • kennis van functionele zaken en management in een internationale context;
 • communicatieve vaardigheden in zowel Engels als een extra taal (Chinees, Spaans of Japans).

Het programma wordt geleverd aan de International Business School Suzhou (IBSS), een van een elite groep instellingen wereldwijd die geaccrediteerd is door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en het European Quality Improvement System (EQUIS). Wereldwijd hebben minder dan 100 business schools zowel AACSB- als EQUIS-accreditatie.

Waarom zou ik internationaal zakendoen met een taal studeren bij XJLTU?

 • Profiteer van stages met en excursies naar multinationale bedrijven uit de Fortune 500 binnen het Suzhou Industrial Park-gebied van Suzhou en de grotere Yangtze-rivierregio;
 • Leer van een curriculum dat traditionele bedrijfstheorieën combineert met bredere theoretische kennis en praktische studies van de belangrijkste succesfactoren die het bedrijfsleven in een internationale context beïnvloeden;
 • Nieuwe taalvaardigheden opdoen;
 • Verdien twee graden: een XJTLU diploma van het Chinese ministerie van Onderwijs en een wereldwijd erkend diploma van de University of Liverpool, een lid van de Russell Group van vooraanstaande Britse universiteiten.

accreditatie

International Business School Suzhou (IBSS) is een van een elitegroep van instellingen wereldwijd die geaccrediteerd zijn door respectievelijk de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System) in 2016 en 2018. AACSB-accreditatie is een wereldwijd erkende standaard voor de hoogste kwaliteit in bedrijfseducatie. Slechts vijf procent van de business schools wereldwijd heeft een accreditatie gekregen. De EQUIS-accreditatie is een kwaliteitscertificatiesysteem voor business schools opgezet door de EFMD (European Foundation for Management Development). Het is de meest wereldwijde gezaghebbende en geselecteerde certificeringsinstantie voor business schools ter wereld geworden met zijn uitgebreide en rigoureuze beoordelingsproces. IBSS wordt de jongste business school ter wereld die zowel EQUIS- als AACSB-accreditatie heeft ontvangen. Er zijn slechts minder dan 100 business schools die zowel AACSB- als EQUIS-accreditatie hebben ontvangen. Dit is een belangrijke mijlpaal om een business school van wereldklasse te worden en benadrukt de kracht en significante invloed van IBSS op internationaal niveau.

International Business School Suzhou (IBSS) is een van een elitegroep van instellingen wereldwijd die geaccrediteerd is door de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), een wereldwijd erkende standaard voor de hoogste kwaliteit in bedrijfseducatie. Slechts vijf procent van de business schools wereldwijd heeft de accreditatie gekregen en IBSS is de jongste school ooit die deze heeft behaald.

134692_pexels-photo-3183174.jpeg

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de BA International Business with a Language, heb je:

 • kennis van de belangrijkste principes van internationaal zakendoen met inzicht in de complexiteit van de internationale zakelijke omgeving;
 • het vermogen om kritisch na te denken over de werking en strategieën van internationale bedrijven;
 • de vaardigheden om effectief te communiceren in het Engels, maar ook in het Chinees, Spaans of Japans;
 • brede en uitgebreide kennis van internationale zakelijke kwesties en de verwantschap en interactie van vele functionele gebieden van zaken en management in een internationale context;
 • de aangetoonde vaardigheden, competenties en inzicht die nodig zijn om op een gepaste, ethische, productieve en betrouwbare manier te werken bij het managen van bedrijven in de internationale arena, vooral in landen waar de taal van de studie wordt gesproken.

"Ik heb gekozen voor internationaal zakendoen omdat het echt specifiek en multivariate is. Zakelijke en taalcursussen helpen me om mezelf in de grootste mate te ontwikkelen."

Yuou Sun
Student, BA International Business with a Language, China

modules

Jaar een

De meeste studenten beginnen hun studie in het eerste jaar , waar ze een reeks interessante inhouds- en taalmodules volgen om hen uit te rusten met de kernvaardigheden die ze nodig hebben in de latere jaren van hun studie. Deze vaardigheden omvatten een basisvaardigheidsniveau in de door hen gekozen aanvullende taal. Sommige studenten kunnen echter rechtstreeks deelnemen aan jaar twee van dit programma als ze over de juiste kwalificaties beschikken.

Jaar twee

Het derde jaar

Jaar vier

Verplichte modules:

Optionele modules:

Careers

Er is een groeiende behoefte aan meertalige afgestudeerden met internationale zakelijke kennis en ervaring. Studie- en zomerschoolmogelijkheden in het buitenland in landen waar de doeltaal wordt gesproken en stagemogelijkheden in multinationale organisaties bieden studenten de vaardigheden om te reageren op de dynamische en volatiele internationale zakelijke omgeving van vandaag. Afgestudeerden van dit programma zullen goed voorbereid zijn op verdere, meer gespecialiseerde postdoctorale studie of loopbanen in verschillende functionele bedrijfsdomeinen, waaronder marketing, management, import-export, logistiek en algemene administratie.

vergoedingen

Internationale studenten

RMB 88.000 per studiejaar.

Vroege vogel korting

Alle internationale deelnemers die hun aanbod vóór 1 mei 2020 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000

Doe mee met een gratis taalcursus Chinees

We bieden nu een gratis zomercursus Chinees aan voor alle niet-gegradueerde en postdoctorale studenten die in september 2020 hun studie beginnen.

Kies uit een taalcursus van twee weken, vier weken of zes weken.

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

RMB 88.000 per studiejaar.

Vroege vogel korting

Alle studenten uit Hong Kong, Taiwan en Macao die hun aanbod voor 1 mei 2020 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die zich aanmelden voor XJTLU via het gezamenlijke toelatingsexamen op het online aanvraagsysteem van de overheid (Education Examination Authority van de provincie Guangdong) komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Chinese studenten op het vasteland

RMB 88.000 per studiejaar.

Toelatingseisen

Internationale studenten

Intrede in het eerste jaar

We verwelkomen aanvragen van hoogwaardige kandidaten in alle vakken met de juiste middelbare school of vergelijkbare kwalificaties. Van studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze een hoge standing hebben in hun middelbare schoolprestaties met een minimum 'B'-gemiddelde in alle vakken en relevante vakken.

Intrede in het tweede jaar

Studenten die A-niveaus of Internationaal Baccalaureaat (of gelijkwaardig) hebben voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan Jaar Twee, verschillende programma's hebben verschillende vakgerelateerde vereisten.

 • A-niveau: BBB
 • IB Diploma: 30 punten
 • Geavanceerde plaatsingsproeven / onderwerp SATS - Middelbaar onderwijsdiploma met een GPA van 3,0 of hoger, plus:
  • Opnieuw ontworpen SAT: 1280 (studenten die de SAT's voor 2016 hebben gehaald, hebben 1800 nodig) of ACT: 27 en 2 AP-examens: 4 of 2 SAT-vaktoets: 600 of
  • 3 AP-onderzoeken: 4 of
  • 3 SAT-onderwerpen: 600

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan kunnen het volgende aanvragen:

 • Een minimumcijfer van 400 voor het gezamenlijke toelatingsexamen voor Chinese universiteiten voor overzeese Chinese studenten en studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan, of
 • General Scholastic Ability Test (GSAT) rangschikking van ten minste de top 50 procent voor 4 vakken, waaronder Engels en wiskunde. Voor gedetailleerde informatie zie informatie in het Chinees .

Engelse taalvereisten

Voor internationale aanvragers, als u een niet-moedertaalspreker bent in het Engels of als u niet eerder in het Engels hebt gestudeerd, moet u voldoende Engelse taalvaardigheid hebben om aan XJTLU te studeren. Verschillende Engelse kwalificaties worden geaccepteerd:

Jaar één binnenkomst

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

Jaar twee binnenkomst

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Engelse kwalificaties zijn niet vereist voor studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die het gezamenlijk examen of de GSAT afleggen.

Studenten die het eerste jaar ingaan met minder dan IELTS 6.0 of gelijkwaardig in hun Engelse taalvaardigheid, nemen 10 studiepunten EAP en studenten met IELTS 6.5 of hoger nemen vijf studiepunten EAP.

"China is ongetwijfeld DE belangrijkste speler in het bedrijfsleven van deze eeuw. Het BA International Business with a Language-programma biedt uitgebreide kennis van internationale en Chinese handelspraktijken met taaltrainingen in het Chinees, Spaans of Japans en spannende stages."

Ellen Touchstone
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken.

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited