BA International Studies

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA International Studies

University of Denver

We omgaan met de internationale gemeenschap op duizend verschillende manieren elke dag. Wij verbinden met vrienden dichtbij en ver weg via de computer en de telefoon. Wij zien updates over verkiezingen en valuta-crises, volgen we de verspreiding van ziekten en onrust onder de bevolking, en we hebben zelfs de nieuwste muziek en dans volgen van blogs en video's gepost door mensen over de hele wereld. We doen dit met behulp van apparaten door internationale teams ontworpen en gebouwd met materialen en onderdelen uit tientallen landen. Wij zijn onderdeel van een werkelijk gemondialiseerde planeet.

De enorme omvang en de snelheid van het grensoverschrijdende verkeer van mensen, producten en data betekent dat geen enkel land of individu bestaat als een eiland geïsoleerd van internationale troepen. Onze onderlinge afhankelijkheid is een feit van het leven. De uitdagingen van de 21e eeuw zijn groot: van het regelen van massavernietigingswapens aan het minimaliseren van de gevolgen van de klimaatverandering, het beheren van randloze handel en investeringen aan de aanpak van verschanste armoede en voedselonzekerheid, modern kwesties vereisen internationale samenwerking en gezamenlijke oplossingen.

De BA-programma in internationale studies biedt studenten aan de Universiteit van Denver kritische kennis en vaardigheden voor het slagen in een wereld die wereldwijd is gegaan. Begrijpen hoe mondiale instellingen en uitwisselingen te werken, en het instellen van een internationaal perspectief om je professionele ontwikkeling is een noodzaak voor het moderne leven. DU's International Studies curriculum geeft studenten deze stichting. Word lid van ons om te leren over internationale evenementen die je leven direct beïnvloeden.

Studenten zijn verplicht om een ​​minimum van 44 studiepunten in het internationale studie te voltooien bij de belangrijkste eisen te voldoen. Studenten moeten ook kiezen voor een specialisatie binnen het brede terrein van internationale studies. Specialisatie gebieden zijn mondiale politieke economie en de internationale politiek; internationale gezondheid en ontwikkeling; en internationale organisaties, veiligheid en mensenrechten. Daarnaast zijn studenten verplicht om een ​​goedgekeurde studie te voltooien in het buitenland programma, evenals bereiken intermediaire vaardigheid in ten minste één vreemde taal. Studenten moeten controleren gedetailleerde eisen met de afdeling.

Graduaat Opties voor Undergraduate International Studies majors

Of je volgt een traditionele vier-jarenplan of bewegen door je bachelordiploma in een versneld tempo, bieden wij twee wegen naar gekwalificeerde internationale studies majors om een ​​Master of Arts graad te verdienen aan de Josef Korbel School of International Studies (via de Dual graad BA / MA-programma in INTS of de MA Admission optie Priority). Aankomende studenten moeten in contact blijven met hun adviseur vroeg op voor de planning doeleinden en moet voldoen aan de normale normen van de graduate toelating op het moment van de aanvraag. Voor specifieke eisen, neem dan contact op met de BA-programma in internationale studies.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan