BA Internationale Betrekkingen en Aziatische Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus is gericht op de politiek en internationale relaties van Azië en biedt een ander perspectief op de regio en omvat een jaar in het buitenland in China of Maleisië.

Het zal u kennis laten maken met kernthema's, debatten en thema's in moderne internationale relaties en studies met betrekking tot Azië. Je ontwikkelt kennis en inzicht in de belangrijkste deelgebieden van het vakgebied, met speciale nadruk op de politiek van de regio en internationale relaties.

Door samen te werken met deskundige academici, bent u uitgerust met analytische en methodologische vaardigheden en kunt u het diploma afstemmen op uw interesses en loopbaanambities. Optionele modules bieden u mogelijkheden om de wereldwijde veiligheid, politieke economie, immigratie en burgerschap en moderne conflicten te verkennen.

Nottingham's expertise op dit gebied omvat:

  • internationaal erkend onderzoek door het Asia Research Institute en het China Policy Institute
  • het grootste aantal vooraanstaande academici op dit gebied in het VK
  • campussen in China en Maleisië, respectievelijk opgericht in 2004 en 2000

Jaar een

In het eerste jaar zul je meestal modules volgen in internationale betrekkingen, politieke theorie, vergelijkende politiek en hedendaags Azië. Je leert politieke instellingen en gedrag in westerse liberale democratieën te vergelijken en een grondig begrip te krijgen van de geschiedenis van politieke ideeën.

Jaar twee

Je zult je tweede jaar in het buitenland studeren aan de campussen van de universiteit in China of Maleisië (lesgeven is in het Engels).

In China verken je de moderne politieke geschiedenis, economie, bestuur en samenleving van het land, waarbij onderzoekstechnieken worden ontwikkeld. Je kunt er ook voor kiezen om de Mandarijn te studeren.

In Maleisië kijk je naar wereldwijde media en communicatie, onderzoek je de relaties in Azië en de Pacific en ontwikkel je een beter begrip van de Maleisische wereld. Je kunt ervoor kiezen om je verder te verdiepen in de cultuur, economie en veiligheid van het land.

Jaar drie

In je laatste jaar kun je ervoor kiezen om een ​​proefschrift over een onderwerp naar keuze in internationale betrekkingen en Aziatische studies af te ronden. U krijgt een speciale supervisor toegewezen en selecteert ook optionele modules uit een breed scala, waaronder overheid en beleid, economische ontwikkeling in China en Japan, internationale politieke economie en media en communicatie.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: ABB met uitzondering van algemene studies en kritisch denken

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Jaar in het buitenland

Tijdens deze cursus studeer je je tweede studiejaar in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Het lesgeven is in het Engels.

Careers

Uw kennis en begrip van Azië kan u een vitaal voordeel bieden, met of zonder een hoog niveau van taalvaardigheid.

Bij Nottingham verwerft u een sterke academische basis en een reeks uitstekende overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. U zult ons verlaten met specialistische kennis van internationale kwesties en politieke systemen die uw wereldwijde carrièreperspectieven zullen verbeteren.

Onze afgestudeerden ontwikkelen loopbanen in de private, publieke en charitatieve sectoren. Onderdeel van de privésector zijn journalistiek van drukwerk en televisie, uitzending, televisie- en fi lmproductie, reclame, marketing en personeel, alsmede de commerciële en fi nanciële sectoren. Sommigen gaan in partijpolitiek als parlementaire medewerkers, raadsleden in de lokale overheid en zelfs parlementsleden; anderen werken voor de overheid en voor onderzoek en data-analyse.

Loopbanen in de derde sector zijn onder meer werken voor niet-gouvernementele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en ontwikkelingsbureaus. Sommige afgestudeerden kiezen voor verdere studie of nemen beroepskwalificaties in de postuniversitaire wet of het onderwijs.

We erkennen dat afgestudeerden vaak meer dan alleen een grote mate nodig hebben om zich van de rest te onderscheiden. Als zodanig bieden we waardevolle stage- en stagemogelijkheden voor studenten in de politiek en internationale betrekkingen. We hebben momenteel meer dan 25 stagepartners met 100 stages per jaar, inclusief stagemogelijkheden in Westminster en zelfs in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder