BA Internationale Betrekkingen

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Studenten van de Internationale Betrekkingen krijgen de kans om te verkennen, kritiek en begrijpen van de sociale, politieke en economische interacties van onze hedendaagse geglobaliseerde wereld. Het Programma Internationale Betrekkingen aan Webster University Leiden is ontworpen om studenten voor leiderschap en service te bereiden in de internationale gemeenschap. Studenten onderzoeken de grote politieke machten, humanitaire kwesties en de dynamiek van de internationale gemeenschap met hedendaagse Amerikaanse en Europese benaderingen.

Programma Structuur

Undergraduate programma Webster University volgen het systeem Liberal Arts, die is ontworpen om studenten te voorzien van een goed afgeronde opleiding, en bieden een brede achtergrond voor hun toekomstige carrière. Samen met onze Global Citizenship programma zullen de studenten in staat zijn om gebieden te combineren binnen hun major met keuzevakken in andere gebieden, waardoor ze kennis op te doen in verschillende gebieden. Internationale betrekkingen cursussen worden gegeven door academici, politieke wetenschappers, juristen en ambassadeurs. Studenten worden aangemoedigd om te profiteren van de studie in het buitenland mogelijkheden binnen het Webster-systeem en stagemogelijkheden streven. Het internationale karakter van de faculteit en de studenten verrijkt deze academische ervaring. Studenten ervaren internationale relaties uit de eerste hand op de campus.

Leerresultaten:

Na voltooiing van de opleiding moeten de leerlingen: - In staat zijn om de kennis van de belangrijkste deelgebieden en de theorieën van de internationale betrekkingen als een discipline te tonen.

  • In staat zijn om de belangrijkste actoren en instellingen van de internationale betrekkingen te identificeren en hun functies te leren kennen.
  • In staat zijn om internationale kwesties te analyseren vanuit andere dan hun eigen perspectief.
  • In staat zijn om bekendheid te geven met vreemde culturen en talen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Lees Minder
Leiden , Sjanghai , Genève , Beijing , Londen + 4 Meer Minder