BA Internationale studies met Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Graad: internationale studies met Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees BA
 • Soorten studies: voltijds
 • Duur: drie of vier jaar, afhankelijk van de toegangskwalificaties
 • Startdatum: september 2020

Voor de 2 + 2 programma's breng je de laatste twee jaar door op onze Britse campus. Voor de 4 + 0-programma's breng je je volledige opleidingen door in Ningbo China met mogelijkheden voor 'studeren in het buitenland'.

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cursus overzicht

Het interdisciplinaire programma bouwt voort op het internationale studiemodel om een geïntegreerd bewustzijn van de wereldwijde krachten van vandaag te bevorderen, gecombineerd met uitgebreide taaltraining in het Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees. De cursus omvat een breed spectrum van geschiedenis, politiek en internationale betrekkingen tot culturele studies en moderne talen.

De cursus biedt je een unieke kans om een globaal perspectief te geven aan je inzicht in de structuren, dynamiek en netwerken die de koers van hedendaagse internationale aangelegenheden bepalen. Het kan u ook helpen uw kennis en begrip van samenlevingen over de hele wereld te ontwikkelen, terwijl u uw taalvaardigheid ontwikkelt, met bijzondere nadruk op Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees.

Niet alleen zal de gespecialiseerde opleiding die u krijgt uw culturele bewustzijn en intellectuele vermogens vergroten, maar u zult ook de taalvaardigheid in het Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees hebben die nodig is om met vertrouwen te werken in Spanje / Duits / Frans / Japan / China, Azië of de snelgroeiende wereld van Chinees-Spaanse / Duitse / Franse / Japanse / Chinese ondernemingen.

Speciale functies

 • Geef training om uw culturele bewustzijn en intellectuele vermogens te vergroten
 • Taalvaardigheid ontwikkelen in het Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees
 • Kies uit een uitzonderlijk groot aanbod aan modules
 • Ontwikkel een wereldwijde ervaring met geschiedenis en politiek
 • Bouw belangrijke, overdraagbare vaardigheden op waar topwerkgevers naar op zoek zijn

Cursus structuur

Jaar 1 (voorlopig jaar) NB Dit jaar is niet verplicht voor studenten met de juiste kwalificaties voor deelname aan jaar twee

Het eerste jaar omvat een speciaal programma Engels voor academische doeleinden, ontworpen door zeer ervaren personeel van het veelgeprezen Centre of English Language Learning (CELE) aan de Universiteit van Nottingham. Dit is zorgvuldig geïntegreerd met de studieprogramma's die door elke academische school worden aangeboden om studenten volledig voor te bereiden op de jaren 2-4 van de opleiding.

Jaar 2 (kwalificatiejaar)

In dit eerste jaar van specialistische studie kun je kiezen uit modules die de historische grondslagen van westerse culturen en politieke systemen behandelen. Deze modules van twintig studiepunten zijn gestructureerd rond de leerlinggerichte leerbenadering met uitgebreid lezen terwijl je de studievaardigheden oefent die je nodig hebt voor meer onafhankelijk onderzoek later in je opleiding. Je begint ook aan je taaltraining in het Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees, die is ontworpen om de meertalige communicatieve vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om vandaag succesvol te zijn in de internationale arena.

Jaar 3 (deel I)

In dit jaar consolideer je wat je tot nu toe hebt geleerd door de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan toe te passen met een meer diepgaande studie van hedendaagse kwesties in regio's, waaronder het Westen en Azië. Je zult je taaltraining ook voortzetten op een tweede hoger niveau in Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees.

Jaar 4 (deel II)

Naast een onderwezen module ligt de focus van je studie in dit laatste jaar op een individueel proefschriftproject. Dit is een onderwerp naar keuze en bestaat uit begeleid onderzoek verspreid over het hele studiejaar. Je voltooit je taaltraining ook met een derde meer gevorderd niveau in Spaans / Duits / Frans / Japans / Chinees.

138966_1.jpegUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Carrières en verdere studie

Studeren voor een diploma aan de University of Nottingham Ningbo China zal je het soort vaardigheden en ervaringen bieden die van onschatbare waarde zullen blijken in elke carrière, welke richting je ook kiest.

Gedurende uw tijd bij ons kan ons Career Development Office met u samenwerken om uw inzetbaarheidsvaardigheden nog verder te verbeteren; assisteren bij baan- of cursusaanvragen, het zoeken naar geschikte werkervaringsplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een breed scala aan potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

De meeste afgestudeerden vonden een baan bij vooraanstaande Chinese en internationale werkgevers in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties.

In totaal hebben 64 afgestudeerden van de afdeling Internationale Betrekkingen en Internationale Betrekkingen 2018 55 studenten uitgekozen om hun studie voort te zetten. Onder hen ging 58,2% van de afgestudeerden naar de 50 beste universiteiten ter wereld en de andere studeerde aan de Renmin University of China.

2019 QS World University Rankings

School

Aantal mensen

5

Oxford universiteit

2

10

Universiteits Hogeschool Londen

8

12

Nanyang Technological University

1

16

Columbia University

1

24

Australian National University

3

29

Universiteit van Manchester

1

31

King's College, University of London

1

38

London School of Economics and Political Science

5

39

Universiteit van Melbourne

1

42

Universiteit van Sydney

7

45

Universiteit van New South Wales

1

49

Chinese Universiteit van Hong Kong

1

-

In totaal

32

Beurzen, sponsoring en beurzen

Om academische excellentie aan te moedigen, bieden we een uitgebreid en groeiend scala aan volledige en gedeeltelijke beurzen.

Historisch gezien ontving bijna 30% van onze niet-gegradueerde studenten een beurs voor hun deelname. Eenmaal ingeschreven, komen huidige studenten in aanmerking voor aanvullende verdiensten en / of op prestaties gebaseerde beurzen en prijzen, die ongeveer 32,5% van ons hele studentenbestand dekken.

Toelatingseisen

Afhankelijk van je academische en Engelse taalkwalificaties, kom je mogelijk in aanmerking voor een traditionele driejarige opleiding of een vierjarig programma met een voorbereidend jaar waarmee je de vakspecifieke kennis en vaardigheden kunt opdoen die nodig zijn om aan een universitair niveau te beginnen studies.

Op onze website vindt u de toelatingseis die relevant is voor uw land van herkomst. Als uw land niet in de lijst staat, stuur dan een e-mail naar global@nottingham.edu.cn.

Als je een Chinese student op het vasteland bent, moet je Gaokao-score als minimumvereiste in de eerste divisie liggen en moet je Engelse testscore niet minder zijn dan 115/150. Raadpleeg het prospectus van de Chinese versie voor meer informatie.

Engelse taalvereisten

Als uw eerste taal geen Engels is of als uw startkwalificatie niet is behaald in het Engelse medium (van een erkende instelling), moet u uw vaardigheid in het Engels aantonen. Minimale vereisten:

 • IELTS 6.5 (niet minder dan 6.0 schriftelijk) - komt in aanmerking voor het driejarige programma;
 • IELTS 5.5 (niet minder dan 5.0 schriftelijk) - komt in aanmerking voor het vierjarige programma;
 • PTE Academic 62 (minimaal 55) - komt in aanmerking voor het driejarige programma;
 • PTE Academic 55 (minimaal 51) - komt in aanmerking voor het vierjarige programma.

Alternatieve vereisten

Bij toelating tot de universiteit moet je minimaal 18 jaar zijn. Als datum van "toelating" wordt gedefinieerd de eerste dag van september van het betreffende studiejaar. Van deze vereiste kan op individuele basis worden afgeweken als uw ouders of voogden vooraf schriftelijk instemmen met aanvullende waarborgen en vereisten.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Lees meer

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Lees Minder