BA Kunstgeschiedenis (Aziƫ, Afrika en Europa)

SOAS University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Kunstgeschiedenis (Azië, Afrika en Europa)

SOAS University of London

BA Kunstgeschiedenis (Azië, Afrika en Europa)

Programma Code: V351 BA / HArAAE

Duur: 3 jaar

Toelatingseisen

 • BTEC: DDM
 • Toegang tot HE: Minimaal 30 Level 3 Credits bij Distinction
 • Schotse Hoogers: AABBB
 • Schotse Advanced Highers: ABB
 • Ierse LC: 320 punten van 5 vakken van hoger niveau op graad C1 of hoger
 • Geavanceerde plaatsing: 4 4 4 (Twee semesters - UCAS Groep A) plus US HSGD met GPA 3.0
 • Euro Bacc: 80%
 • Franse Bacc: 14/20
 • Duitse Abitur: 2.0
 • Italië DES: 80/100
 • Oostenrijk Mat: 2.0
 • Poolse Mat: Over het algemeen 75% inclusief 3 uitgebreide vakken

Minimum toelatingsvereisten: Oudere studenten kunnen overwogen worden op basis van alternatieve kwalificaties en ervaring.

Dit is de enige opleiding in het Verenigd Koninkrijk naar de specialist studie van Aziatische, Afrikaanse en Europese kunstgeschiedenis te combineren. Het wordt gezamenlijk verzorgd door het departement van de Kunstgeschiedenis en Archeologie aan SOAS en de geschiedenis van de afdeling Beeldende Kunst aan de UCL. Studenten kiezen cursussen van elke instelling. Ze ontvangen theoretische en methodologische training, die gecombineerd wordt met de studie van bepaalde regio's, thema's en kritische problemen.

De Kunstgeschiedenis en Archeologie afdeling SOAS bevat enkele van 's werelds toonaangevende experts in Aziatische en Afrikaanse kunstgeschiedenis en archeologie, wiens baanbrekend onderzoek informeert en wordt geïnformeerd door hun onderwijs. Studenten profiteren van de ongeëvenaarde kennis en het enthousiasme van het personeel. Als leden van de Hogeschool voor de Kunsten, profiteren zij van de inzichten van wetenschappers en studenten van de Muziek, Film en Media van Azië, Afrika en het Midden-Oosten in het historische en hedendaagse context. Ze kunnen ook kiezen uit cursussen in andere afdelingen, te profiteren van SOAS's ongeëvenaarde expertise in de talen, geschiedenis, godsdiensten en culturen van Azië en Afrika.

Een zekere mate van het ministerie van de Kunstgeschiedenis en Archeologie biedt studenten met expertise in de Kunstgeschiedenis en / of Archeologie van Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Onze afgestudeerden werken in kunst, cultuur en erfgoed rollen, waaronder in galeries, musea, archieven, behoud, het publiceren en kunst administratie. De grote portefeuille van overdraagbare vaardigheden die ze verwerven stelt hen in staat om carrière te smeden in een aantal andere gebieden over de hele wereld. Veel afgestudeerden beslissen om postdoctorale studie voort te zetten in de Kunstgeschiedenis en Archeologie of een verwante discipline.

Structuur

Studenten nemen elk jaar 120 studiepunten. In het eerste jaar neemt de student twee modules aan UCL ter waarde van 60 studiepunten en 60 studiepunten in de afdeling Kunstgeschiedenis en Archeologie. Zij moeten minimaal 45 studiepunten modules van beide kanten in het tweede jaar, en een minimum van 30 studiepunten van beide kanten in het laatste jaar. Zo samen te brengen zij de studie van de Europese, Aziatische en Afrikaanse kunst op een flexibele manier uniek binnen het Britse universitaire systeem.

De modules in het UCL-onderdeel van deze opleiding omvatten in het eerste jaar algemene modules die de geschiedenis van de kunst onderzoeken en studenten voorstellen voor een reeks van de intellectuele, observatie- en professionele vaardigheden die de kunsthistoricus eist.

In het tweede jaar werken de studenten aan meer gerichte studie van aspecten van de geschiedenis van de westerse kunst sinds c.1200 en nemen zij tenminste één module die zich bezighoudt met de ontwikkeling van het westerse idee van kunst en actuele benaderingen tot de kunstgeschiedenis of met de geschiedenis van de methoden en materialen van kunstenaars.

In het laatste jaar nemen de studenten een Special Subject (een module die een thema of carrière in detail behandelt), en kan een ander speciaal onderwerp en / of een voorgraadsrapport doen (vergelijkbaar met een SOAS Independent Study Project).

De modules bij SOAS zijn als volgt:

Jaar 1

 • Thema's in de kunst en Archeologie van Afrika
 • Thema's in de Kunst en Archeologie van Oost-Azië
 • Thema's in de kunst en archeologie van het Nabije en Midden-Oosten
 • Thema's in de kunst en archeologie van Zuid- en Zuidoost-Azië
 • Twee UCL modules

Jaar 2

 • ten minste 45 studiepunten SOAS modules:
  • kan een open optie module bevatten
 • Minimaal 45 studiepunten UCL modules

Jaar 3

 • minstens 30 studiepunten SOAS modules:
  • gewoonlijk met inbegrip van een onafhankelijke studie Project
  • kan een open optie module bevatten
 • Minimaal 30 studiepunten UCL modules

Onderwijs en leren

Alle 1e jaar modules betreffen een wekelijkse lectuur en tutorial. In het 2e en 3e jaar, waar studenten getallen lager kunnen zijn, kan een seminar de les vervangen.

Voor de meeste modules behelst de beoordeling coursework en een onzichtbaar onderzoek. In het 1ste jaar behelst cursuswerk korte, geconcentreerde werkstukken. In de 2e en 3e jaar verandert de coursework naar langere papieren.

In het laatste jaar worden de studenten verplicht een zelfstandig studieproject af te ronden over een onderwerp van hun keuze, en worden ook aangemoedigd projecten onder toezicht van de personeelsleden te ondernemen in de vorm van een opleidingsonderzoek.

SOAS Bibliotheek

SOAS Library is een van 's werelds belangrijkste academische bibliotheken voor de studie van Afrika, Azië en het Midden-Oosten, die scholieren uit de hele wereld aantrekken. De bibliotheek herbergt meer dan 1,2 miljoen volumes, samen met significante archiefmateriaal bedrijven, bijzondere collecties en een groeiend netwerk van elektronische bronnen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Sept. 1, 2021
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Sept. 1, 2021