BA / MA (Hons) in Business en Finance

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Kennis van zaken en financiën is een essentiële voorwaarde voor diegenen die van plan zijn een carrière in de handel, industrie of openbaar bestuur na te streven. Werken op internationale markten vereist inzicht in internationale boekhoudnormen, belastingen, fusies en overnames, bedrijfsfinanciering en wisselkoersen en rentetarieven. Het is niet verwonderlijk dat er een voortdurende vraag is naar afgestudeerden die zich in deze onderwerpen hebben gespecialiseerd. Beroepsinstanties bieden substantiële examenvrijstellingen en kortere perioden van pre-kwalificatie aan erkende afgestudeerden.

Het Heriot-Watt-programma in Business and Finance is een gezamenlijk programma met gelijke nadruk op de vakgebieden management en financiën. Het doel van het programma is om de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden aan te moedigen zodat studenten naarmate ze vorderen kennis en inzicht ontwikkelen, leren die kennis en dat begrip toe te passen en vertrouwd raken met de diepere benadering van leren, zoals blijkt uit de bevoegdheden van analyse, synthese en evalueren.

Waarom Business en Finance studeren aan de Dubai Campus van de Heriot-Watt University?

  • Hoogwaardig Brits studieprogramma.
  • Verbeter uw carrière in de zakelijke of financiële sector
  • Ontwikkel en verbeter je vaardigheden.
  • Verder uw carrièreperspectieven.

Cursusinhoud

Eerste jaar

Studenten volgen inleidende cursussen in vier hoofdonderwerpen van accountancy en financiën, economie en management. Daarnaast zullen studenten Business Skills en Critical Writing volgen.

Tweede jaar

De belangrijkste aspecten van management en financiën zijn ontwikkeld. Managementonderwerpen zijn marketing, organisatiegedrag, operationeel beheer, handelsrecht en human resource management. Financiële onderwerpen zijn onder andere financiële theorie en markten. Kwantitatieve techniekencursussen worden gevolgd om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden die de komende jaren nodig zullen zijn.

Derde jaar

Studenten zullen kernfinanciën volgen in bedrijfsfinanciën en beveiligingsmarkten. Daarnaast volgen studenten bedrijfsgerelateerde onderwerpen, waaronder strategisch management, methoden voor bedrijfsonderzoek, projectmanagement en marketing.

Vierde jaar

Het laatste jaar biedt een kans voor specialisatie in management en studies in internationale en hedendaagse kwesties in relevante zakelijke en financiële gebieden. Studenten moeten ook een proefschrift uitvoeren op een gebied van zaken of financiën van bijzonder belang voor hen.

Carrière

Wanneer je Business en Finance studeert, kun je carrièremogelijkheden verwachten in de volgende rollen: financieel adviseur, manager bedrijfsvoering, productiemanager, kwaliteitscontrole, logistiek manager, zakelijke tolk, marketingmanager, retailmanager, reclamemanager, digitale marketeer en projectmanager.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad