BA Onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Door onderwijs te bestuderen, krijg je meer inzicht in wat het betekent om te leren en hoe dit wordt vormgegeven door een bredere culturele, maatschappelijke, politieke, historische en economische context.

Met deze cursus kunt u discussiëren en brede perspectieven ontwikkelen over zaken als:

 • hoe mensen leren door meerdere modi en op verschillende sites
 • de rol van gevestigde en opkomende technologieën
 • internationaal onderwijs en de impact van globalisering
 • gelijkheid, inclusie en sociale rechtvaardigheid in het onderwijs van de 21e eeuw

Je zult worden aangemoedigd om de huidige opvoedkundige ideeën en praktijken ter discussie te stellen en om de aannames die daaraan ten grondslag liggen, aan te vechten. Ons doel is dat je als afgestudeerde in opleiding goed uitgerust bent om een ​​reeks educatieve processen op lokaal, nationaal en internationaal niveau te begrijpen en te beïnvloeden.

Jaar een

In het eerste jaar zul je beginnen met het bestuderen van een aantal onderdelen die gedurende de drie jaar van het diploma lopen in vakken als onderwijs en maatschappij; onderwijs: verleden, heden en toekomst; leren door de 21e eeuw; en hedendaagse debatten in het onderwijs.

Er komt een module om academische, carrièregerichte en studievaardigheden aan te pakken. Dit omvat niet alleen individuele vergaderingen met persoonlijke docenten, maar ook groepsessies en beoordeeld werk.

We streven ernaar brede perspectieven op onderwijs te ontwikkelen en bieden u daarom de mogelijkheid om maximaal 20 studiepunten van buiten de school te halen uit talenstudie, Nottingham Open Online Courses (NOOC) of geschikte modules uit de sociologie, politiek of psychologie.

Jaar twee

In jaar twee zul je de kernstrengen van het programma blijven bestuderen. Er komt weer een module over vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid en verdere kansen om tot 20 studiepunten van buiten de school te halen.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​van de reeks beoordeelde stages te volgen in bredere onderwijsomgevingen, bijvoorbeeld musea, galeries, NGO's, sociale voorzieningen enz. Voor studenten met een interesse in een carrière in het onderwijs, een beoordeelde schoolgerichte plaatsing zal beschikbaar zijn.

Jaar drie

In jaar drie maak je je kennis samen en voer je een specifieke onderzoeksmethode uit. Je schrijft een proefschrift over onderwerpen in het internationale onderwijs; onderwijs en maatschappij; leren en onderwijzen; of hedendaagse debatten.

Je kunt tot 10 studiepunten van buiten de school volgen uit talenstudie, NOOC of modules uit sociologie, politiek of psychologie.

Meer te weten komen.

Toelatingseisen

A-niveaus: ABB

GCSE's: GCSE Engels en wiskunde, 4 (C) of hoger

Als je na deze cursus wilt doorstromen naar PGCE Primary Education , heb je GCSE science, 4 of hoger nodig.

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Careers

Leren beperkt zich niet tot het klaslokaal en afgestudeerden in het onderwijs worden niet allemaal leraren. In feite maakt de helft van degenen die in de onderwijssector werken een verschil in een reeks van rollen, waaronder veel die u misschien niet had gedacht, zoals:

 • Plaatselijke overheid
 • Openbare dienst
 • Onderwijsorganen
 • Onderwijs in musea en gevangenissen
 • Goede doelen en NGO's
 • Gemeenschap en educatief theater
 • Onderwijsadministratie op school- en universitair niveau
 • Educatieve marketing, PR en journalistiek
 • Onderwijs, handel en commercie

Deze cursus biedt ook een uitstekende basis om door te stromen naar PGCE Primary Education .

Employability-vaardigheden worden elk jaar in het programma verweven. De persoonlijke en academische ontwikkelingsmodules zullen zelfstudie en reflectie ontwikkelen, terwijl de op werk gebaseerde plaatsingsmogelijkheden u een kans bieden om te ervaren hoe het is om in een onderwijsomgeving te werken.

Je ontwikkelt veel overdraagbare vaardigheden die aantrekkelijk zijn voor werkgevers, zoals verbale en schriftelijke communicatie, teamwerk, ICT-vaardigheden, kritisch denken en probleemoplossing.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder