BA Politicologie

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Politicologie

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Houd je van politicologie?

BA studieprogramma: Politicologie

De filosofische faculteit van de universiteit van Hradec Králové biedt een BA-graad aan die in voltijdstudie kan worden gevolgd. Het BA-programma is bedoeld voor studenten die hun middelbare schoolopleiding hebben afgerond. Het onderzoek is opgezet als een overzicht van politieke systemen, politiek denken, internationale betrekkingen en Europese integratie, inclusief de moderne geschiedenis.

Bekijk onze UHK-gids !

Ons voorstel in het kort

 • Studiegebied: Politicologie Looptijd: 3 jaar (6 semesters)
 • Taal Engels
 • Studiemodus: voltijds
 • Volgende start: elke september, februari
 • Locatie: Hradec Králové, Tsjechië
 • Prijs voor semester: € 1.500
 • Beurs: Beschikbaar - 500 EUR / semester in het geval van goede studieresultaten (tot gemiddeld B-niveau)

Voor meer informatie contacteer:

Dr. Milan Hrubeš
Afdeling Politicologie
milan.hrubes@uhk.cz

Waar gaat Politicologie over?

Het BA-programma Politieke Wetenschappen aan de Filosofische Faculteit van de Universiteit van Hradec Králové (FFUHK) richt zich op alle belangrijke gebieden van de politieke wetenschappen. Concreet zijn dit (1) politieke systemen (waaronder de kwestie van verkiezingen en kiesstelsels, politieke partijen of analyse van het functioneren van politieke stelsels in de landen van West-, Midden- en Oost-Europa), (2) politiek denken, (3) ) internationale betrekkingen, of (4) problemen van Europese integratie. Voor een beter begrip van deze politieke wetenschapsdisciplines in de context en hun verband met de praktijk, omvat het concept van onze studie op FFUHK cursussen in moderne Tsjechische (resp. Tsjechoslowaakse) en Europese geschiedenis of cursussen die zich richten op hedendaagse wereldaangelegenheden. De studenten zelf kunnen het programma in elk semester vormgeven door de keuzevakken te kiezen die het programma voltooien en de studenten hun geleidelijke specialisatie te vergemakkelijken.

Er wordt sterk de nadruk gelegd op het ontwikkelen van analytische en argumentatieve vaardigheden, vooral door middel van interactieve seminars die de colleges aanvullen. Een relatief klein aantal studenten geeft de tutoren vervolgens een meer persoonlijke benadering van individuele studenten en hun geleidelijke profilering, en niet alleen binnen de bovengenoemde seminars en lezingen, maar ook bij het schrijven van de bachelorscriptie.

afgestudeerden

De afgestudeerden van het BA-programma Politieke Wetenschappen aan FFUHK hebben theoretische en feitelijke kennis van politieke wetenschappen en moderne geschiedenis, die ze in de praktijk kunnen toepassen en dankzij hen kunnen ze profiteren van het begrijpen van niet alleen de Tsjechische context, maar ook van Europese en wereldpolitiek. Een integraal onderdeel van de 'apparatuur' van onze afgestudeerden is ook het vermogen om goed samen te werken met teksten (zowel actief als passief) en de bekwaamheid van de openbare presentatie, die de studenten voornamelijk verwerven door middel van seminaractiviteiten of ondersteunde stages, en praktijken die worden opgedaan bij potentiële werkgevers .

Toelatingsvoorwaarden

 • een met goed gevolg afgesloten middelbare schoolopleiding, bewezen door een aangetoonde kopie van het schoolverlatencertificaat;
 • een essay over motivaties van een kandidaat om politieke wetenschappen te studeren (ongeveer 800 woorden);
 • bevestiging van de taalvaardigheid om in het Engels te studeren (bijv. internationaal geldig certificaat).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op April 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 EUR
Prijs voor semester: € 1.500
Locations
Tsjechië - Hradec Králové, Hradec Králové
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Welcome to UHK