BA Politiek en Amerikaanse studies

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Politiek en Amerikaanse studies

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Deze cursus omvat specialistische studie van de VS - haar regering, politiek, geschiedenis en cultuur - verankerd in de grote hoeveelheid politieke ideeën, geschiedenis, instellingen en kwesties over de hele wereld.

Het wordt gezamenlijk onderwezen door de School of Politics and International Relations en het Department of American and Canadian Studies .

Je studeert een reeks kernmodules in de Amerikaanse geschiedenis en literatuur, evenals de regering en politiek van de VS. U kunt ook kiezen voor optionele modules in beide vakken en uit een breed scala aangeboden over de universiteit.

Er is een mogelijkheid om over te stappen naar een vierjarige cursus, waarbij u uw derde jaar in het buitenland studeert in de VS, afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Jaar een

In het eerste jaar zul je meestal modules volgen in internationale betrekkingen, politieke theorie, vergelijkende politiek en Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Je leert politieke instellingen en gedrag in westerse liberale democratieën te vergelijken en een grondig begrip te krijgen van de geschiedenis van politieke ideeën.

Jaar twee

In het tweede jaar kun je kiezen uit een reeks opties om te beginnen met het afstemmen van je studie op je interesses en carrièreaspiraties. In politiek en internationale relaties kies je één kernmodule en kun je kiezen uit twee extra modules van de school. In Amerikaanse studies volg je een kernmodule die belangrijke teksten bestudeert in sociaal en politiek denken, samen met andere opties.

Jaar drie

U kunt een jaar lang studeren in de VS , overstappen naar een vierjarige opleiding en terugkeren naar Nottingham voor uw laatste jaar. Dit is niet verplicht (als je ervoor kiest om niet in het buitenland te studeren, moet je je studie in drie jaar afronden) en is het in aanmerking komen afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Als je geen jaar in het buitenland zit, voer je je proefschrift uit in het derde jaar, zoals hieronder wordt beschreven.

Jaar vier (indien het jaar drie in het buitenland wordt genomen)

In je laatste jaar voer je een proefschrift uit over een onderwerp naar keuze in de politiek of Amerikaanse studies. Je krijgt een speciale supervisor toegewezen en je neemt ook optionele modules uit een brede selectie om je resterende credits op te maken.

Belangrijkste feiten

 • Een van de 18 instellingen in het Verenigd Koninkrijk is geselecteerd om deel te nemen aan het Q-Step-programma, dat zich inzet voor de ontwikkeling van de kwantitatieve expertise van studenten
 • Ons programma voor stages en inzetbaarheid biedt waardevolle werkervaring, zelfvertrouwen en een praktische toepassing van je studie
 • Academische experts die regelmatig in de media worden geciteerd, waaronder The Independent , The LA Times en Le Monde
 • Top 100 wereldwijd voor politiek en internationale betrekkingen volgens de QS World University Rankings op onderwerp 2018

Toelatingseisen

A-niveaus: ABB met uitzondering van algemene studies en kritisch denken

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Als je extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheid op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een cursus volgen bij het Centrum voor Engels Taalonderwijs , dat is geaccrediteerd door de British Council voor Engelse les in het Verenigd Koninkrijk.

Studenten die met succes de presessionele cursus voltooien naar het vereiste niveau kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder IELTS of gelijkwaardig opnieuw te doen.

Internationale aanvragers

Voor landspecifieke informatie, inclusief toegangsvereisten, contactgegevens en vertegenwoordigers, zie onze website . Als je een visum nodig hebt om te studeren, kan de universiteit je alle informatie en advies geven die je nodig hebt.

Volwassen studenten

Aan de Universiteit van Nottingham hebben we een waardevolle gemeenschap van volwassen studenten en we waarderen hun bijdrage aan de bredere studentenpopulatie. U vindt veel nuttige informatie in onze gids voor volwassen studenten .

Alternatieve kwalificaties

Ons toelatingsproces erkent dat aanvragers een schat aan verschillende ervaringen hebben en mogelijk verschillende educatieve Pathways hebben gevolgd. Bekijk de alternatieve kwalificatiepagina voor meer informatie.

Flexibele bekentenis van poilcy

Als erkenning voor de gevarieerde ervaring en educatieve Pathways van onze aanvragers, hanteert de universiteit van Nottingham een flexibel toelatingsbeleid . We kunnen sommige aanvragers een aanbieding doen lager dan geadverteerd, afhankelijk van hun persoonlijke en educatieve omstandigheden. Raadpleeg het toelatingsbeleid en de procedures van de universiteit voor meer informatie.

Opmerkingen voor aanvragers

We zijn op zoek naar studenten die het vermogen en de motivatie hebben om van onze cursussen te profiteren en die een waardevolle bijdrage leveren aan de afdeling en de universiteit. Kandidaten worden overwogen op basis van hun UCAS-aanvraag.

Alle aanvragen worden op basis van verdienste gelijk beoordeeld; studenten worden meestal geselecteerd op basis van academische excellentie en persoonlijke kwaliteiten, zoals blijkt uit je persoonlijke verklaring en referentie.

Aanvragers worden doorgaans niet geïnterviewd. Als u een plaats krijgt aangeboden tijdens een cursus bij de School of Politics and International Relations, wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een evenement voor een aanbieding.

modules

Het volgende is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden op de datum van publicatie maar is niet bedoeld om te worden beschouwd en / of ingeroepen als een definitieve lijst van de modules die beschikbaar zullen zijn in een bepaald jaar. Vanwege het verstrijken van de tijd tussen het begin van de cursus en de daaropvolgende jaren van de cursus, kunnen modules veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum en de module-informatie in dit prospectus wordt alleen voor indicatieve doeleinden verstrekt.

Typische jaar één modules:

Kernmodules

Politiek

 • Inleiding tot vergelijkende politiek
 • Moderne politieke theorie
 • Global Politics begrijpen

Een van de:

 • Problemen in de mondiale politiek
 • Britse politieke geschiedenis sinds 1945

Amerikaanse studies

 • American History 1: 1607-1900
 • American History 2: 1900-present Day
 • Benaderingen van de hedendaagse Amerikaanse cultuur 1 en 2

Typische twee modules van het jaar

Kernmodules

Politiek

Een van de:

 • Benaderingen van politiek en internationale betrekkingen
 • Hoe kiezers beslissen

Amerikaanse studies

 • Sleutelteksten in het Amerikaanse sociale en politieke denken

Plus twee extra modules uit een lijst van het Amerikaanse Department of Canadian Studies.

Optionele modules

Politiek

 • Wereldwijde beveiliging

Amerikaanse studies

 • Amerikaans radicalisme
 • Amerikaans geweld: een geschiedenis
 • Immigratie en etniciteit in de Verenigde Staten
 • De VS en de wereld in de Amerikaanse eeuw: Amerikaans buitenlands beleid 1898-2008

Typische jaar drie modules

Je kunt een jaar lang studeren in Noord-Amerika, overstappen naar een vierjarige opleiding en terugkeren naar Nottingham voor je laatste jaar (afhankelijk van bevredigende prestaties in het eerste jaar en afhankelijk van beschikbaarheid). Als je geen jaar in het buitenland zit, heb je de module-opties vermeld voor het vierde jaar in je derde jaar.

Typische jaar vier modules

Kernmodules

 • Dissertatie in Politiek en Internationale Betrekkingen of Amerikaanse Studies

Plus extra modules uit een lijst van het Amerikaanse Department of Canadian Studies.

Optionele modules

Politiek

 • Airpower en Modern Warfare
 • Brexit: Brits buitenlands beleid en de terugtrekking uit Europa
 • Gender en ontwikkeling
 • Overheid en politiek in de VS.
 • Interventie in Afrika
 • Natuur, ecologie en politiek denken
 • Politiek en drugs
 • De politiek van etnische conflicten
 • Plaatsing van de politiek
 • De oorlog in Irak

Amerikaanse studies

 • Betrokken bij Azië: de Verenigde Staten, India en Pakistan, 1942-1992
 • De geschiedenis van de burgerrechtenbeweging
 • In het midden van oorlogen: de Verenigde Staten en de Vietnam-oorlogen, 1940-1975
 • Populaire muziekculturen en tegenculturen
 • Verbod Amerika

Luister naar onze docenten die praten over enkele modules die worden aangeboden op onze virtuele modulebeurs .

In het buitenland studeren

Op deze cursus kun je een aanvraag indienen om over te stappen naar een vierjarige opleiding en je derde jaar in het buitenland studeren in de VS. Dit is afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Met de driejarige versie kun je je aanmelden voor een semester of een volledig jaar studeren in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada en Europa.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Bij Nottingham verwerft u een sterke academische basis en een reeks uitstekende overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. U zult ons verlaten met specialistische kennis van internationale kwesties en politieke systemen die uw wereldwijde carrièreperspectieven zullen verbeteren.

Onze afgestudeerden ontwikkelen loopbanen in de private, publieke en charitatieve sectoren. Onderdeel van de privésector zijn journalistiek van drukwerk en televisie, uitzending, televisie- en fi lmproductie, reclame, marketing en personeel, alsmede de commerciële en fi nanciële sectoren. Sommigen gaan in partijpolitiek als parlementaire medewerkers, raadsleden in de lokale overheid en zelfs parlementsleden; anderen werken voor de overheid en voor onderzoek en data-analyse.

Loopbanen in de derde sector zijn onder meer werken voor niet-gouvernementele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en ontwikkelingsbureaus. Sommige afgestudeerden kiezen voor verdere studie of nemen beroepskwalificaties in de postuniversitaire wet of het onderwijs.

Studenten die de vierjarige optie met een jaar in het buitenland volgen, kunnen blijk geven van aanpassingsvermogen, onafhankelijkheid, initiatief en een uniek begrip van de VS, naast andere wenselijke kwaliteiten voor werkgevers.

We erkennen dat afgestudeerden vaak meer dan alleen een grote mate nodig hebben om zich van de rest te onderscheiden. Als zodanig bieden we waardevolle stage- en stagemogelijkheden voor studenten in de politiek en internationale betrekkingen. We hebben momenteel meer dan 25 stagepartners met 100 stages per jaar, inclusief stagemogelijkheden in Westminster en zelfs in het buitenland.

Inzetbaarheid en gemiddeld beginsalaris

93,6% van de studenten van de School of Politics and International Relations had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 21.000, met een maximum van £ 75.000.

94% van de studenten van de School of Cultures, Languages ​​and Area Studies had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 21.000, waarvan het hoogste £ 60.000 was.

* Bekende bestemmingen voor studenten met een voltijdsbegeleiding die beschikbaar waren voor werk 2016/17. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een volledige baan in het VK.

Careers ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham biedt je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest. De afgelopen drie jaar was Nottingham een ​​van de twee meest doelgerichte universiteiten in het land door werkgevers.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een breed scala aan potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 16,350 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates