BA Politiek en Amerikaanse studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus omvat specialistische studie van de VS - haar regering, politiek, geschiedenis en cultuur - verankerd in de grote hoeveelheid politieke ideeën, geschiedenis, instellingen en kwesties over de hele wereld.

Het wordt gezamenlijk onderwezen door de School of Politics and International Relations en het Department of American and Canadian Studies .

Je studeert een reeks kernmodules in de Amerikaanse geschiedenis en literatuur, evenals de regering en politiek van de VS. U kunt ook kiezen voor optionele modules in beide vakken en uit een breed scala aangeboden over de universiteit.

Er is een mogelijkheid om over te stappen naar een vierjarige cursus, waarbij u uw derde jaar in het buitenland studeert in de VS, afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Jaar een

In het eerste jaar zul je meestal modules volgen in internationale betrekkingen, politieke theorie, vergelijkende politiek en Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Je leert politieke instellingen en gedrag in westerse liberale democratieën te vergelijken en een grondig begrip te krijgen van de geschiedenis van politieke ideeën.

Jaar twee

In het tweede jaar kun je kiezen uit een reeks opties om te beginnen met het afstemmen van je studie op je interesses en carrièreaspiraties. In politiek en internationale relaties kies je één kernmodule en kun je kiezen uit twee extra modules van de school. In Amerikaanse studies volg je een kernmodule die belangrijke teksten bestudeert in sociaal en politiek denken, samen met andere opties.

Jaar drie

U kunt een jaar lang studeren in de VS , overstappen naar een vierjarige opleiding en terugkeren naar Nottingham voor uw laatste jaar. Dit is niet verplicht (als je ervoor kiest om niet in het buitenland te studeren, moet je je studie in drie jaar afronden) en is het in aanmerking komen afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Als je geen jaar in het buitenland zit, voer je je proefschrift uit in het derde jaar, zoals hieronder wordt beschreven.

Jaar vier (indien het jaar drie in het buitenland wordt genomen)

In je laatste jaar voer je een proefschrift uit over een onderwerp naar keuze in de politiek of Amerikaanse studies. Je krijgt een speciale supervisor toegewezen en je neemt ook optionele modules uit een brede selectie om je resterende credits op te maken.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: ABB met uitzondering van algemene studies en kritisch denken

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Op deze cursus kun je een aanvraag indienen om over te stappen naar een vierjarige opleiding en je derde jaar in het buitenland studeren in de VS. Dit is afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Met de driejarige versie kun je je aanmelden voor een semester of een volledig jaar studeren in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada en Europa.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Bij Nottingham verwerft u een sterke academische basis en een reeks uitstekende overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. U zult ons verlaten met specialistische kennis van internationale kwesties en politieke systemen die uw wereldwijde carrièreperspectieven zullen verbeteren.

Onze afgestudeerden ontwikkelen loopbanen in de private, publieke en charitatieve sectoren. Onderdeel van de privésector zijn journalistiek van drukwerk en televisie, uitzending, televisie- en fi lmproductie, reclame, marketing en personeel, alsmede de commerciële en fi nanciële sectoren. Sommigen gaan in partijpolitiek als parlementaire medewerkers, raadsleden in de lokale overheid en zelfs parlementsleden; anderen werken voor de overheid en voor onderzoek en data-analyse.

Loopbanen in de derde sector zijn onder meer werken voor niet-gouvernementele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en ontwikkelingsbureaus. Sommige afgestudeerden kiezen voor verdere studie of nemen beroepskwalificaties in de postuniversitaire wet of het onderwijs.

Studenten die de vierjarige optie met een jaar in het buitenland volgen, kunnen blijk geven van aanpassingsvermogen, onafhankelijkheid, initiatief en een uniek begrip van de VS, naast andere wenselijke kwaliteiten voor werkgevers.

We erkennen dat afgestudeerden vaak meer dan alleen een grote mate nodig hebben om zich van de rest te onderscheiden. Als zodanig bieden we waardevolle stage- en stagemogelijkheden voor studenten in de politiek en internationale betrekkingen. We hebben momenteel meer dan 25 stagepartners met 100 stages per jaar, inclusief stagemogelijkheden in Westminster en zelfs in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder