BA Politiek en Amerikaanse studies

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Politiek en Amerikaanse studies

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Door de Amerikaanse geschiedenis en literatuur te combineren met de regering en politiek van het land, biedt deze cursus je ook de mogelijkheid om een ​​jaar in het buitenland door te brengen in de VS.

Het wordt gezamenlijk onderwezen door de School of Politics and International Relations en het Department of American and Canadian Studies. Je zult een specialistische studie van de VS ondernemen - haar regering en politiek, geschiedenis en cultuur - verankerd in de grote hoeveelheid politieke ideeën, geschiedenis, instellingen en kwesties over de hele wereld.

Je studeert een reeks kernmodules in de Amerikaanse geschiedenis en literatuur, evenals de regering en politiek van de VS. U kunt ook kiezen voor optionele modules in beide vakken en uit een breed scala aangeboden over de universiteit.

Er is een mogelijkheid om over te stappen naar een vierjarige cursus, waarbij je je derde studiejaar in Noord-Amerika studeert, afhankelijk van bevredigende prestaties in het eerste jaar en afhankelijk van beschikbaarheid.

Jaar een

In het eerste jaar zul je meestal modules volgen in internationale betrekkingen, politieke theorie, vergelijkende politiek en Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Je leert politieke instellingen en gedrag in westerse liberale democratieën te vergelijken en een grondig begrip te krijgen van de geschiedenis van politieke ideeën.

Jaar twee

In het tweede jaar kun je kiezen uit een reeks opties om te beginnen met het afstemmen van je studie op je interesses en carrièreaspiraties. In politiek en internationale relaties, kies je één kernmodule en kun je kiezen uit twee extra modules van de school. In Amerikaanse studies volg je een kernmodule die belangrijke teksten bestudeert in sociaal en politiek denken, samen met andere opties.

Jaar drie

U kunt een jaar lang studeren in Noord-Amerika, overstappen naar een vierjarige opleiding en terugkeren naar Nottingham voor uw laatste jaar. Dit is niet verplicht (degenen die ervoor kiezen om niet in het buitenland te studeren zullen hun studie in drie jaar afronden) en de geschiktheid is afhankelijk van bevredigende prestaties in je eerste jaar en is afhankelijk van beschikbaarheid.

Als je geen jaar in het buitenland zit, voer je je proefschrift uit in het derde jaar, zoals hieronder wordt beschreven.

Jaar vier (indien het jaar drie in het buitenland wordt genomen)

In je laatste jaar voer je een proefschrift uit over een onderwerp naar keuze in politiek of Amerikaanse studies. Je krijgt een speciale supervisor toegewezen en je neemt ook optionele modules uit een brede selectie om je resterende credits op te maken.

Belangrijkste feiten

 • Wij zijn een van de 18 instellingen in het VK die geselecteerd zijn om deel te nemen aan het Q-Step-programma, als erkenning voor onze inzet om de kwantitatieve expertise van studenten te ontwikkelen
 • De school heeft een toegewijde Stage- en Employability-manager die stage- en stagemogelijkheden biedt voor studenten, waardevolle werkervaring en een praktische toepassing van je studie biedt.
 • Je leert van academische experts die regelmatig in de media worden geciteerd, waarbij The Independent , The LA Times en Le Monde vragen om hun opmerkingen over actuele onderwerpen
 • We staan ​​in de top 100 wereldwijd voor politiek en internationale betrekkingen in de QS World University Rankings op onderwerp 2017

Toelatingseisen

A-niveaus: ABB met uitzondering van algemene studies en kritisch denken

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Opmerkingen voor aanvragers

We zijn op zoek naar studenten die het vermogen en de motivatie hebben om van onze cursussen te profiteren en die een waardevolle bijdrage leveren aan de afdeling en de universiteit. Kandidaten worden overwogen op basis van hun UCAS-aanvraag.

Alle aanvragen worden op basis van verdienste gelijk beoordeeld; studenten worden meestal geselecteerd op basis van academische excellentie en persoonlijke kwaliteiten, zoals blijkt uit je persoonlijke verklaring en referentie.

Aanvragers worden doorgaans niet geïnterviewd. Als u een plaats krijgt aangeboden tijdens een cursus bij de School of Politics and International Relations, wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een aanbieding voor een aanbieding.

modules

Typische jaar één modules:

Kern

Politiek

 • Inleiding tot vergelijkende politiek
 • Moderne politieke theorie
 • Global Politics begrijpen

Een van:

 • Problemen in de mondiale politiek
 • Britse politieke geschiedenis sinds 1945

Amerikaanse studies

 • American History 1: 1607-1900
 • American History 2: 1900-present Day
 • Benaderingen van de hedendaagse Amerikaanse cultuur 1: een inleiding
 • Benaderingen van de hedendaagse Amerikaanse cultuur 2: thema's en perspectieven ontwikkelen

Typische twee modules van het jaar

Kern

Politiek

Een van:

 • Benaderingen van politiek en internationale betrekkingen
 • Hoe kiezers beslissen

Amerikaanse studies

 • Sleutelteksten in het Amerikaanse sociale en politieke denken

Plus twee extra modules uit een lijst van het Amerikaanse Department of Canadian Studies.

facultatief

Politiek

 • Wereldwijde beveiliging

Amerikaanse studies

 • Amerikaans geweld: een geschiedenis
 • Immigratie en etniciteit in de Verenigde Staten
 • De VS en de wereld in de Amerikaanse eeuw: Amerikaans buitenlands beleid 1898-2008

Typische jaar drie modules

Je kunt een jaar lang studeren in Noord-Amerika, overstappen naar een vierjarige opleiding en terugkeren naar Nottingham voor je laatste jaar (afhankelijk van bevredigende prestaties in het eerste jaar en afhankelijk van beschikbaarheid). Als je geen jaar in het buitenland zit, heb je de module-opties vermeld voor het vierde jaar in je derde jaar.

Typische jaar vier modules

Kern

 • Dissertatie in Politiek en Internationale Betrekkingen of Amerikaanse Studies

Plus extra modules uit een lijst van het Amerikaanse Department of Canadian Studies.

facultatief

Politiek

 • Airpower en Modern Warfare
 • Brexit: Brits buitenlands beleid en de terugtrekking uit Europa
 • Gender en ontwikkeling
 • Overheid en politiek in de VS.
 • Interventie in Afrika
 • Natuur, ecologie en politiek denken
 • Politiek en drugs
 • De politiek van etnische conflicten
 • Plaatsing van de politiek
 • De oorlog in Irak

Amerikaanse studies

 • De burgeroorlog en zijn oorsprong 1850-1865
 • Betrokken bij Azië: de Verenigde Staten, India en Pakistan, 1942-1992
 • In het midden van oorlogen: de Verenigde Staten en de Vietnam-oorlogen, 1940-1975
 • Populaire muziekculturen en tegenculturen
 • Verbod Amerika

Het bovenstaande is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden op de datum van publicatie maar is niet bedoeld om te worden beschouwd en / of ingeroepen als een definitieve lijst van de modules die beschikbaar zullen zijn in een bepaald jaar. Vanwege het verstrijken van de tijd tussen het begin van de cursus en de daaropvolgende jaren van de cursus, kunnen modules veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum en de module-informatie in dit prospectus wordt alleen voor indicatieve doeleinden verstrekt.

In het buitenland studeren

Op deze cursus kun je een aanvraag indienen om over te stappen naar een vierjarige cursus en een jaar doorbrengen in Noord-Amerika als onderdeel van je opleiding. Dit is afhankelijk van bevredigende prestaties in het eerste jaar en is afhankelijk van beschikbaarheid.

Op deze cursus kun je een deel van je tweede jaar doorbrengen op de campussen van de universiteit in China of Maleisië of een semester of een volledig jaar doorbrengen bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada, Europa, Japan, Mexico en de Verenigde Staten. Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren en soortgelijke modules te gaan studeren bij je tegenhangers in Nottingham (lesgeven is in het Engels).

Careers

In Nottingham verwerft u een sterke academische basis en een reeks uitstekende overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. U zult ons verlaten met specialistische kennis van internationale kwesties en politieke systemen die uw wereldwijde carrièreperspectieven zullen verbeteren.

Onze afgestudeerden ontwikkelen loopbanen in de private, publieke en charitatieve sectoren. Onderdeel van de privésector zijn journalistiek van drukwerk en televisie, uitzending, televisie- en fi lmproductie, reclame, marketing en personeel, alsmede de commerciële en fi nanciële sectoren. Sommigen gaan in partijpolitiek als parlementaire medewerkers, raadsleden in de lokale overheid en zelfs parlementsleden; anderen werken voor de overheid en voor onderzoek en data-analyse.

Loopbanen in de derde sector zijn onder meer samenwerken met niet-gouvernementele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en ontwikkelingsbureaus. Sommige afgestudeerden kiezen voor verdere studie of nemen beroepskwalificaties in de postuniversitaire wet of het onderwijs.

Studenten die de vierjarige optie met een jaar in het buitenland volgen, kunnen blijk geven van aanpassingsvermogen, onafhankelijkheid, initiatief en een uniek begrip van de VS, naast andere wenselijke kwaliteiten voor werkgevers.

We erkennen dat afgestudeerden vaak meer dan alleen een grote mate nodig hebben om zich van de rest te onderscheiden. Als zodanig bieden we waardevolle stage- en stagemogelijkheden voor studenten in de politiek en internationale betrekkingen. We hebben momenteel meer dan 25 stagepartners met 100 stages per jaar, inclusief stagemogelijkheden in Westminster en zelfs in het buitenland.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

93% van de niet-afgestudeerden van de School of Politics and International Relations die beschikbaar waren voor werk hadden binnen zes maanden na afstuderen werk of een vervolgopleiding gehad. Het gemiddelde beginsalaris was £ 23.763, met een maximum van £ 40.000. *

94,2% van de niet-afgestudeerden van de School of Cultures, Languages ​​and Area Studies die beschikbaar waren voor werk had binnen zes maanden na afstuderen beveiligd werk of verdere studie. Het gemiddelde beginsalaris was £ 21.336, met als hoogste £ 31.000. *

* Bekende bestemmingen voor studenten met een voltijdvervangend studieprogramma 2015/16. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een volledige baan in het VK.

Careers ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest. De afgelopen drie jaar was Nottingham een ​​van de twee meest doelgerichte universiteiten in het land door werkgevers.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een groot aantal potentiële werkgevers te brengen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 16,350 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates