BA Politiek en internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus richt zich op drie belangrijke onderwerpen - vergelijkende politiek, politieke theorie en internationale betrekkingen - deze cursus verkent de wereld van de politiek, van politici en regeringen, oorlog en vrede, verkiezingen voor revoluties ..

Je kijkt naar iedereen die invloed heeft op het politieke leven en de politieke cultuur, van president tot protestant.

Een brede selectie van optionele modules stelt je in staat je te specialiseren in een verscheidenheid van verschillende gebieden, zoals de Britse politiek, de Europese Unie, globalisering, de regering en politiek van de VS, en terrorisme en veiligheid.

Jaar een

In het eerste jaar neemt u meestal modules die ontworpen zijn om u kennis te laten maken met de belangrijkste concepten en theorieën. Via modules in politieke theorie, vergelijkende politiek en internationale betrekkingen, leer je politieke instellingen en gedrag te vergelijken in westerse liberale democratieën en elders, en een grondig begrip te krijgen van de geschiedenis van politieke ideeën.

Er zijn ook een aantal optionele modules waaruit je kunt kiezen, die worden gegeven door andere scholen binnen de universiteit.

Jaar twee

Jaar twee omvat een reeks opties om uit te kiezen in de drie kerngebieden van de politieke theorie, vergelijkende politiek en internationale betrekkingen. Je kunt ervoor kiezen om dit jaar enkele optionele modules te volgen of je kunt uitsluitend modules voor politiek en internationale betrekkingen studeren.

Je kunt je ook aanmelden om een ​​semester of een volledig jaar in het buitenland te studeren , gelijksoortige modules naar je collega's in Nottingham nemen of je kennis uitbreiden met andere opties.

Jaar drie

In jaar drie, heb je de mogelijkheid om een ​​proefschrift te schrijven op basis van een onderwerp naar keuze onder de supervisie van een personeelslid en / of kies je uit een zeer breed scala aan modules die gerelateerd zijn aan de onderzoeksgebieden van medewerkers. Je hebt dit jaar de vrije keuze en kunt de richting van het programma afstemmen op je eigen interesses en carrièreaspiraties.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies en kritisch denken

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een semester of een volledig jaar studeren in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada, Europa en de VS.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Bij Nottingham verwerft u een sterke academische basis en een reeks uitstekende overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. U zult ons verlaten met specialistische kennis van internationale kwesties en politieke systemen die uw wereldwijde carrièreperspectieven zullen verbeteren.

Onze afgestudeerden ontwikkelen loopbanen in de private, publieke en charitatieve sectoren. Onderdeel van de privésector zijn journalistiek van drukwerk en televisie, uitzending, televisie- en fi lmproductie, reclame, marketing en personeel, alsmede de commerciële en fi nanciële sectoren. Sommigen gaan in partijpolitiek als parlementaire medewerkers, raadsleden in de lokale overheid en zelfs parlementsleden; anderen werken voor de overheid en voor onderzoek en data-analyse.

Loopbanen in de derde sector zijn onder meer werken voor niet-gouvernementele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en ontwikkelingsbureaus. Sommige afgestudeerden kiezen voor verdere studie of nemen beroepskwalificaties in de postuniversitaire wet of het onderwijs.

We erkennen dat afgestudeerden vaak meer dan alleen een grote mate nodig hebben om zich van de rest te onderscheiden. Als zodanig bieden we waardevolle stage- en stagemogelijkheden voor studenten in de politiek en internationale betrekkingen. We hebben momenteel meer dan 25 stagepartners met 100 stages per jaar, inclusief stagemogelijkheden in Westminster en zelfs in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder