Bachelor of Arts (BA) in de psychologie is ontworpen om studenten te voorzien van een stichting op het gebied van psychologie. Studenten krijgen een inzicht in de complexiteit en diversiteit van het menselijk gedrag en de psychologische theorieën en concepten die helpen verklaren van menselijk gedrag te krijgen. Als psychologie student op Webster Leiden Campus, krijg je de gelegenheid om de specifieke thema's, theorieën en wetenschappen van de discipline te bestuderen en ook te begrijpen hoe complex en diversiteit menselijk gedrag is.

Hiervoor gebruikt u benaderingen variëren van de wetenschappelijke om de filosofische van de experimentele de theoretische. Door middel van deze methoden zal je ontwikkelen en probleemoplossende vaardigheden die u zullen helpen je denkt analytisch en om duidelijk en overtuigend te communiceren in je leven en de carrière van toepassing.

Leerresultaten:

Na voltooiing van het programma zullen de studenten in staat zijn om: - Beschrijf de belangrijkste concepten, theoretische perspectieven, empirische bevindingen, en historische trends in de psychologie.

  • Bespreek de beroepsmatige bezigheden beschikbaar in een verscheidenheid van instellingen, gezien hun psychologische kennis, vaardigheden en waarden.
  • Analyseren en onderzoeksmethoden toe te passen in de psychologie, met inbegrip van onderzoek ontwerp, data-analyse en interpretatie.
  • Implementeren van het gebruik van kritisch en creatief denken, sceptisch onderzoek, en, indien mogelijk, de wetenschappelijke benadering van problemen in verband met psychologie te onderzoeken.
  • Bespreek de factoren die bijdragen aan de diversiteit, multiculturalisme, en ongelijkheid binnen en tussen de naties.
  • Breng psychologische principes om persoonlijke, sociale en organisatorische vraagstukken.
Opleiding te volgen in:
  • Engels
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Zie 5 andere vakken van Webster Leiden Campus- Webster University USA »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
8,100 EUR
vast bedrag per semester. Part-time undergraduate studenten € 450 per credit uur / € 1350 per 3-krediet natuurlijk niet studieboeken / e-books op te nemen.

Webster Leiden Campus- Graduation 2016- Commencement Ceremony