BA Psychologie

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Psychologie

University of Denver

De zoektocht naar het menselijk gedrag te begrijpen is het hart van de psychologie. Door toepassing van wetenschappelijke principes, de psycholoog zoekt naar wetten die het menselijk gedrag te verklaren en zoekt naar manieren om mensen te helpen verbeteren van de kwaliteit van hun leven.

Binnen de psychologie-afdeling, kunnen de studenten werken aan een BA en kan onderzoek focussen op een aantal verschillende inhoud gebieden, met inbegrip van klinische, ontwikkelings-, cognitieve / neurowetenschap, sociale of kwantitatieve psychologie.

Faculteit leden zijn nationaal erkende wetenschappers en onderzoekers alsmede specifieke instructeurs. De afdeling heeft excellent onderzoek en computerfaciliteiten en undergraduate studenten worden aangemoedigd om actief deel te nemen in het onderzoek met hun professoren. Veel studenten hebben een of meer papieren of publicaties met faculteitsleden coauthored. De afdeling heeft ook een uitstekende tweejarige onderscheid volgorde, te beginnen in het eerste jaar met een inleiding tot basisprincipes onderzoek afgesloten met het laatste jaar met de voltooiing van een senior eer onderzoeksproject. Een een-jaar stage-ervaring is ook verkrijgbaar in een gemeenschap ziekenhuis of bureau voor studenten met klinische belangen.

Terwijl veel studenten psychologie na te streven geavanceerde graden, interessante posities in aanverwante gebieden zijn ook beschikbaar voor studenten met een BA of BS. Deze omvatten functies als adviseurs, opvoeders, erewoord ambtenaren, welzijnswerkers en kinderopvang en advocacy werknemers. Een belangrijk in de psychologie kan ook sterke voorbereiding voor een loopbaan in vakgebieden zoals commercieel, recht en geneeskunde. Studenten met een belang in de hersenfunctie zou willen de concentratie in de cognitieve neurowetenschappen, een gezamenlijke grote waarbij de psychologie en de biologische wetenschappen te overwegen. Zie de cognitieve neurowetenschappen sectie van dit bulletin voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan