BA Recht met Duits en Duits recht / Frans en Frans recht / Spaans en Spaans recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze vierjarige cursussen worden aangeboden door de School of Law in samenwerking met het Departement van Moderne Talen en Culturen.

Ze voorzien u van een juridische kwalificatie op basis van de Engelse wetgeving, evenals een waardering van de wet van het door u gekozen land. Je zult ook geavanceerde taalvaardigheden en cultureel bewustzijn ontwikkelen.

Kandidaten moeten een A-niveau Frans, Duits of Spaans hebben gestudeerd (afhankelijk van hun gekozen cursus) en er is een verplicht derde jaar in het buitenland in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Wet met Franse en Franse wetgeving BA
Wet met Duitse en Duitse wet BA
Wet met Spaanse en Spaanse wet BA

Jaar een

In het eerste jaar zul je kernmodules volgen in het contractenrecht, het publiekrecht en het rechtsbeginsel en kerntalen en een inleidende module voor de studie van de door jou gekozen taal.

Jaar twee

In jaar twee zul je verdere kernmodules volgen in strafrecht, grondslagen van onrechtmatige daad en grondrecht en basistaalmodules. Daarnaast volg je Burgerlijk recht: een vergelijkende inleiding. Dit is ontworpen om ervoor te zorgen dat u het derde jaar in het buitenland kunt doorbrengen - niet alleen uitgerust met de vereiste taalvaardigheden, maar ook met een juridische basis die uw leermogelijkheden in het gastland verruimt. Dit weerspiegelt de geïntegreerde structuur van deze graad.

Jaar drie

In jaar drie wordt je geacht te studeren aan een van onze partneruniversiteiten in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Jaar vier

In jaar vier neem je de laatste kernmodules in de Trustwet en (op dit moment) de wet van de Europese Unie en kern- en optionele taalmodules.

Ondersteuning

De Legal Skills Adviser van de school helpt rechtenstudenten met hun juridische vaardigheden. Het doel is ervoor te zorgen dat elke student, ongeacht zijn achtergrond of bekwaamheid, iemand heeft die hij kan benaderen om zijn juridische studievaardigheden te bespreken.

We bieden ook een Skillegal-programma. Dit is een reeks optionele workshops over vaardigheden zoals presentatie, communicatie en onderhandeling, geleverd door een reeks advocatenkantoren en kamers uit Londen en de regio's.

De Universiteitsbibliotheek herbergt een rechtscollectie van ongeveer 60.000 boeken, reeksen rapporten, tijdschriften en uitgebreide elektronische bronnen. Er is ook een speciale rechtsbibliothecaris.

Belangrijkste feiten

 • Consequent gerangschikt tussen 's werelds beste wetscholen, 7e geplaatst tussen rechtsscholen in Engeland en Wales in The Times en Sunday Times Good University Guide 2019 , en top 100 wereldwijd in de QS World University Rankings op onderwerp 2018
 • Deze cursus wordt erkend door de Joint Academic Stage Board van de Solicitors Regulation Authority en Bar Standards Board als een kwalificerende rechtenstudie
 • Een van de 18 instellingen in het Verenigd Koninkrijk is geselecteerd om deel te nemen aan het Q-Step-programma, dat zich inzet voor de ontwikkeling van de kwantitatieve expertise van studenten
 • De thuisbasis van een aantal studentenverenigingen , die een breed scala aan activiteiten coördineren, waaronder loopbanen en sportevenementen, vrijwilligersmogelijkheden, actieve wedstrijden en lokale en internationale reizen

Toelatingseisen

A-niveaus: AAA inclusief gekozen taal en exclusief algemene studies en kritisch denken.

Alle vakken op A-niveau in de kunsten, geesteswetenschappen, wetenschappen en sociale wetenschappen worden als aanvaardbaar beschouwd (behalve voor algemene studies en kritisch denken). Normale aanbiedingen worden echter niet gemaakt aan studenten die meer dan één niet-traditioneel of praktisch onderwerp presenteren (zoals kunst, kunst en design, computer- en informatietechnologie, dans, drama en theaterwetenschap, grafische vormgeving, media- en communicatiewetenschappen, en sport en lichamelijke opvoedingsstudies). Een hogere score in het LNAT-onderzoek kan vereist zijn van die aanvragers die niet-traditionele vakken presenteren.

De Law National Aptitude Test (LNAT)

Alle aanvragers, inclusief volwassen en buitenlandse aanvragers, moeten het Law National Aptitude Test (LNAT) -examen doen als u 2018 aanvraagt ​​(of uitgestelde toegang tot 2019) voor een bachelordiploma aan de universiteit van Nottingham.

Engelse taalvereisten

IELTS: 7,0 (niet minder dan 7,0 in elk element).

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Als je extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheid op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een cursus volgen bij het Centrum voor Engels Taalonderwijs , dat is geaccrediteerd door de British Council voor Engelse les in het Verenigd Koninkrijk.

Studenten die met succes de presessionele cursus voltooien naar het vereiste niveau kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder IELTS of gelijkwaardig opnieuw te doen.

Internationale aanvragers

Voor landspecifieke informatie, inclusief toegangsvereisten, contactgegevens en vertegenwoordigers, zie onze website . Als je een visum nodig hebt om te studeren, kan de universiteit je alle informatie en advies geven die je nodig hebt.

Volwassen studenten

Aan de Universiteit van Nottingham hebben we een waardevolle gemeenschap van volwassen studenten en we waarderen hun bijdrage aan de bredere studentenpopulatie. U vindt veel nuttige informatie in onze gids voor volwassen studenten .

Alternatieve kwalificaties

Ons toelatingsproces erkent dat aanvragers een schat aan verschillende ervaringen hebben en mogelijk verschillende educatieve Pathways hebben gevolgd. Bekijk de alternatieve kwalificatiepagina voor meer informatie.

Flexibele bekentenis van poilcy

Als erkenning voor de gevarieerde ervaring en educatieve Pathways van onze aanvragers, hanteert de universiteit van Nottingham een flexibel toelatingsbeleid . We kunnen sommige aanvragers een aanbieding doen lager dan geadverteerd, afhankelijk van hun persoonlijke en educatieve omstandigheden. Raadpleeg het toelatingsbeleid en de procedures van de universiteit voor meer informatie.

Opmerkingen voor aanvragers

Bij het overwegen van uw aanvraag, zullen wij op zoek gaan naar bewijs dat u in staat zult zijn om de doelstellingen van het studieprogramma te bereiken en de vereiste normen te bereiken. We houden rekening met een aantal factoren naast en in sommige gevallen in plaats van formele onderzoeksresultaten.

Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

modules

Het volgende is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden op de datum van publicatie maar is niet bedoeld om te worden beschouwd en / of ingeroepen als een definitieve lijst van de modules die beschikbaar zullen zijn in een bepaald jaar. Vanwege het verstrijken van de tijd tussen het begin van de cursus en de daaropvolgende jaren van de cursus, kunnen modules veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum en de module-informatie in dit prospectus wordt alleen voor indicatieve doeleinden verstrekt.

Let op: de onderstaande structuur kan veranderen voor 2019 entry; updates worden toegevoegd wanneer ze beschikbaar zijn.

Module één

Kern

 • Contractrecht A
 • Contractrecht B
 • Publiekrecht A
 • Publiekrecht B
 • Wet begrijpen

Plus relevante taalmodules.

Jaar twee modules

Kern

 • Burgerlijk recht: een vergelijkende inleiding
 • Strafrechtelijke wet
 • Stichtingen van onrechtmatige daad A
 • Stichtingen van onrechtmatige daad B
 • Land wet

Plus relevante taalmodules.

Jaar drie modules

Dit jaar wordt in het buitenland doorgebracht aan een van onze partneruniversiteiten in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Jaar vier modules

Kern

 • Wet van de Europese Unie
 • Wet van vertrouwen

Plus relevante taalmodules.

Jaar in het buitenland

Aangeboden in samenwerking met het Departement Moderne Talen en Culturen, deze cursus omvat een jaar in het buitenland. Je zal je derde jaar rechten studeren aan een universiteit in Frankrijk, Duitsland of Spanje (het lesgeven is in de relevante taal).

Het jaar in het buitenland is een essentieel onderdeel van deze cursus, omdat je hiermee de rechtenstudie in de door jou gekozen taal kunt ervaren in een cultuur waarin deze in eigen land wordt gesproken, en die je de mogelijkheid biedt om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten.

Careers

Deze graad zal u voorzien van een grondige kennis van Engelse wetgeving en een appreciatie van de wet van het door u gekozen land bevorderen. Je zult ook geavanceerde taalvaardigheden en cultureel bewustzijn ontwikkelen.

Een groot deel van onze afgestudeerden gaat door met het afronden van een juridische opleiding die relevant is voor die van een advocaat (Legal Practice Course) of barrister (Bar Professional Training Course).

Degenen die buiten de wet op zoek zijn naar een baan , gebruiken hun diploma om toegang te krijgen tot een breed scala aan beroepen en organisaties, zoals adviesbureaus, bedrijfsadvisering, marketing, overheidsdiensten, public relations, accountancy en campagnes.

Professionele erkenning

Deze cursus wordt erkend door de Joint Academic Stage Board van de Solicitors Regulation Authority en Bar Standards Board als een kwalificerende rechtenstudie.

Inzetbaarheid en gemiddeld beginsalaris

98,5% van de undergraduates van de School of Law had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 19.875, waarvan het hoogste £ 46.000 was.

94% van de studenten van de School of Cultures, Languages ​​and Area Studies had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 21.000, waarvan het hoogste £ 60.000 was.

The School of Law staat op de vijfde plaats in het Verenigd Koninkrijk voor het stimuleren van afgestudeerde salarissen, met afgestudeerden die gemiddeld £ 4.844 meer verdienen dan vijf jaar na hun afstuderen wordt verwacht. *

Bekende bestemmingen voor studenten met een voltijdsbegeleiding die beschikbaar waren voor werk 2016/17. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een volledige baan in het VK.
** The Economist Britse universiteitsranking, 2017 .

Careers ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een breed scala aan potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

Careers ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een groot aantal potentiële werkgevers te brengen.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder