BA-architectuur

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ons architectuurprogramma heeft tot doel studenten de vaardigheden en gespecialiseerde kennis te bieden die nodig zijn om creatieve en verantwoorde oplossingen op het gebied van architectuur toe te passen. Het programma helpt studenten bij het begrijpen van hun rol en verantwoordelijkheid als architect in een bepaalde fysieke en culturele context, zowel lokaal als internationaal. Na het voltooien van het programma kunnen afgestudeerden hun begrip van ruimtes als geheel toepassen en hun kennis van de relaties tussen gebouwde omgevingen, technologie en geografische, sociale, sociaal-culturele en politieke contexten gebruiken om complexe architecturale uitdagingen op te lossen. Met een hoge verhouding tussen docenten en studenten die voldoende individuele raadpleging mogelijk maakt, evenals een zorgvuldig ontworpen curriculum, is dit programma bedoeld om studenten in staat te stellen af te studeren met een aangescherpt perspectief en een uitgebreid plan voor hun toekomstige professionele ontwikkeling.

Programma feiten

 • Duur: 4 jaar / 8 semesters
 • Punten: 240 ECTS
 • Taal Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Charlottenburg
 • Start: oktober
 • Tarief: 660 € maandelijks

Word een architect met onze bacheloropleiding op Berlin International

Het Architecture BA-programma bereidt je voor op je toekomstige carrière door je creatieve, plannings- en professionele vaardigheden te perfectioneren. Tijdens het programma zullen we u voorzien van alle tools die nodig zijn om de gebouwde omgeving op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier in elke context te begrijpen en eraan bij te dragen. Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, aanpassingsvermogen, een internationale kijk, interdisciplinaire ervaring en interculturele competentie zijn van bijzonder belang voor het programma.

Carrièremogelijkheden

Het Architecture BA-programma bereidt je voor op je toekomstige carrière door je creatieve, plannings- en professionele vaardigheden te perfectioneren. Tijdens het programma zullen we je voorzien van alle tools die je nodig hebt om de gebouwde omgeving op een sociaal en ecologisch verantwoorde en creatieve manier te begrijpen en bij te dragen in een bepaalde context. Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, aanpassingsvermogen, een internationale kijk, interdisciplinaire ervaring en interculturele competentie zijn van bijzonder belang voor het programma. Afgestudeerden van de architectuur * hebben verschillende vacatures in de markt. Na afstuderen aan Berlin International kunnen afgestudeerden werken aan het maken en wijzigen van een verscheidenheid aan typologieën en schalen. Er zijn verschillende werkperspectieven en werkgevers zoals:

 • Architectuur en stedenbouwkundige bureaus
 • Bouw bedrijven
 • Bouwmaterialenindustrie
 • Culturele en statige instellingen
 • Productieontwerp voor film, tv, theater
 • Ontwerpbureaus en beurzen
 • Freelance werk

Hoe vraag ik de opleiding Interior Design BA aan?

Het aanvraagproces voor het bestuderen van Interior Design op Berlin International is heel eenvoudig. U kunt uw persoonlijke gegevens eenvoudig en veilig delen via ons online applicatieplatform. Na het ontvangen van een bevestigingsmail met een link, kunt u een kopie van uw documenten uploaden:

 • Kopie van paspoort of identiteitskaart
 • Kopie van Middelbaar diploma met transcript (Duits Abitur / Fachabitur of gelijkwaardig). We hebben ook een officiële vertaling van uw diploma en transcript in het Engels of Duits nodig als deze in een andere taal is geschreven.
 • Kopie van Engelse taaltest
 • Een portfolio met maximaal 10 werken

AANVRAAG VOOR STUDIEPROGRAMMA'S (COVID -19 UPDATE)

We hebben onze aanmeldingsdeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er voldoende tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q1. Is het aanvraagproces hetzelfde?

A1. Ja, we accepteren aanvragen voor de Fall Intake 2020. We blijven aanvragen ontvangen en aanbiedingen doen aan studenten, inclusief internationale aanvragers.

Als u zich nog niet heeft aangemeld, maar van plan bent dit te doen, dient u zich aan te melden zoals gepland. Ons team kan je adviseren over alle aspecten van studeren aan Berlin International.

U kunt uw aanvraag 24/7 indienen via ons toepassingsportaal op: https://application.berlin-international.de/

Q2. Zal de deadline voor aanmelding veranderen?

A2. Ja, we hebben onze aanmelddeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan om de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er genoeg tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q3. Hoe kan ik een visum aanvragen als de ambassades gesloten zijn?

A3. Neem contact op met de Duitse ambassade of het consulaat in uw eigen land voor meer informatie over het visumproces in de huidige situatie.

Q4. Als mijn visum vertraagd is, hoe laat kan ik dan beginnen en hoe kan ik mijn cursussen bijhouden?

A4 / BI kan de start van het najaarssemester 2020 garanderen, met virtuele onderwijsopties voor studenten, die vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen. Die studenten kunnen hun studie online beginnen vanuit hun thuisland en vervolgens hun studie voortzetten op de campus, zodra ze naar Duitsland kunnen reizen.

We kunnen garanderen dat we gedurende het hele eerste semester een parallel zullen aanbieden met de online cursussen op de campus. De studenten die problemen hebben om op tijd te komen vanwege COVID-19-beperkingen, moeten uiterlijk aan het begin van het tweede semester, dat wil zeggen 1 april 2021, in Duitsland aankomen.

V5. Als een nieuwe student geen online lessen wil volgen, wat is dan het proces?

A5. Studenten die in het najaar van semester 2020 niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen, kunnen hun cursussen online vanuit hun thuisland beginnen en hun studie op de campus voortzetten onmiddellijk nadat ze naar Duitsland kunnen reizen .

Als ze hun cursussen niet online willen starten, kunnen ze de start van hun studie ook kosteloos uitstellen tot de volgende herfstinname 2021. Nieuwe studenten moeten in de herfst beginnen; een veerstart is niet mogelijk.

V6. Zal het najaarssemester 2020 op tijd beginnen?

A6. Het najaarssemester 2020 begint later dan oorspronkelijk gepland:

 • Welkomstdagen: Nieuw: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Begin van de onderwijsperiode: Nieuw: 2.11.2020
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Lees meer

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Lees Minder