BA filosofie

University of Southampton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA filosofie

University of Southampton

Filosofie is de oudste van academische disciplines, maar de onzekerheden van het moderne leven maken de traditionele filosofische uitdagingen nog urgenter in de 21e eeuw.

Tijdens de BA in Philosophy in Southampton krijg je een grondige kennis van de kerngebieden van de filosofie, terwijl je je eigen interesses nastreeft door optionele modules over de grote filosofen en belangrijke filosofische onderwerpen. Je studeert af als een onafhankelijk, zelfverzekerd persoon met de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière.

Programmastructuur

Je krijgt alle gelegenheid om je eigen gedachten over filosofische kwesties te ontwikkelen en deel te nemen aan filosofisch debat.

Het eerste jaar biedt lezingen gebaseerde modules gericht op centrale thema's, ontworpen voor studenten die nieuw zijn in de filosofie en degenen die wat vertrouwd zijn met het onderwerp, naast door medewerkers geleide tutorials met drie tot vijf studenten.

In jaar twee neem je een kernmodule in de geschiedenis van de filosofie, begeleid door seminars voor kleine groepen, en kies je uit een reeks optionele modules.

Belangrijkste feiten

  • Buitengewoon breed scala aan cursussen, waarbij veel van ons onderwijs wordt gegeven in echt kleine groepen.
  • Hoge contacturen, inclusief een-op-een begeleiding door de faculteit vanaf uw eerste jaar.
  • Flexibel leerplan stelt u in staat uw eigen studietraject te ontwerpen.

Typische toelatingseisen

A Niveaus: GCE A-niveau

  • AAB naar ABB vanaf 3 A-niveaus.
  • Kandidaten die de Extended Project Qualification (EPQ) nemen, krijgen ook een alternatief aanbod van één rang lager dan het standaardaanbod, afhankelijk van een A-cijfer in de EPQ.

IB: International Baccalaureate 34 tot 32 punten algemeen met 17 tot 16 op hoger niveau.

Typische cursusinhoud

Over elk jaar neem je acht modules, of het equivalent daarvan, vier in elk semester.

Een taal leren

Met dit programma kun je een taalmodule als een gratis keuzevak volgen. Deze zijn opgesplitst in zeven fasen, van absoluut beginnersniveau tot bijna-native luidsprekerniveau. Stuur een e-mail naar uw studentenkantoor als u vragen hebt over uw module-opties.

Leren en beoordelen

Ons onderwijs is gebaseerd op het geavanceerde onderzoek van de filosofen van Southampton, die allemaal actief betrokken zijn bij het presenteren en publiceren van hun werk aan een internationaal publiek.

We leggen speciale nadruk op lesgeven in kleine groepen. Naast colleges neem je deel aan je eerste studiejaar in tutorials en seminars waarin je je eigen ideeën onderzoekt en ontwikkelt in discussie met medestudenten en medewerkers.

Je wordt beoordeeld door meer dan alleen essays en examens. Afhankelijk van de modules die u kiest, zult u in teams werken, presentaties geven, groepsprojecten indienen, websites ontwikkelen en grotere onderzoeksprojecten zoals proefschriften beheren.

Elke student krijgt een persoonlijke academische tutor toegewezen, een vooraanstaande academicus die op elk niveau van studie ondersteuning en ondersteuning biedt.

Doorheen de graad, verlenen we geavanceerde vaardigheden in redeneren, onderzoek, communicatie en analyse, vaardigheden die, naast de ondersteuning aangeboden door de loopbaandienst van de universiteit, je voorbereiden op verdere studie of een toekomstige carrière.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Southampton, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates