BA in Art

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het fundamentele doel van de Art Department-programma's is het bieden en bevorderen van kennis en begrip van de beeldende kunst. Het studio-programma biedt studenten praktische blootstelling aan een verscheidenheid aan vaardigheden, zowel analytisch als technisch, om studenten te helpen concepten visueel uit te drukken. Het kunsthistorisch programma introduceert studenten in tal van perioden van kunst, culturele en historische evenementen, visuele expressiemiddelen en communicatie, en onderzoeksmethoden.

Northeastern Illinois University 's Department of Art biedt de bachelor in Art. Het undergraduate-programma heeft twee concentratieopties:

  • Kunstgeschiedenis
  • Studio kunst

Bekijk de BA in kunst (kunstgeschiedenis en studiokunst-concentraties) en de aangeboden cursussen in de richting van dichterbij.


Carrièremogelijkheden in Art

Onze faculteit ondersteunt uw streven naar een professionele carrière in de kunst of in het lesgeven. Carrièremogelijkheden zijn beschikbaar in de beeldende kunst, kunsteducatie, grafisch ontwerp en museumstudies, om maar een paar te noemen. Via ons programma kun je fotograaf, graficus, museumvoorbereider, galerijassistent, websiteontwerper of docent worden. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven om aan uw specifieke behoeften te voldoen.


Accreditaties

De programma's van het Department of Art zijn geaccrediteerd door de National Association of Schools of Art and Design en de National Council for Accreditation of Teacher Education.


Leerbehoeften

Programma in kunstgeschiedenis

Kunst majors in de Art History-concentratie moeten 39 credit-uren van de volgende cursussen voltooien:

Kernvereisten van 15 uur:

Daarnaast moet er een demonstratie zijn van leesvaardigheid in een door de adviseur goedgekeurde vreemde taal of 6 credit-uren van een vreemde taal.


Programma in Studio Art

Kunst majors in de Studio Art-concentratie moeten 54 credit-uren van de volgende cursussen voltooien:

Kernvereisten van 15 uur:
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and d ... Lees meer

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and diverse community of scholars who are as serious about their education as you are. Lees Minder