BA in Bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Business School van het College of Law and Business (CLB) zet zich in om studenten voor te bereiden op het worden van leiders in de wereldeconomie. Ons rigoureus studentgericht leerprogramma maakt gebruik van ervaringsleren en praktijkgevallen met als doel probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden te ontwikkelen voor de volgende generatie bedrijfsleiders. Onze studenten worden omringd door een warme en ondersteunende omgeving waardoor ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Bij CLB studeren studenten in het hart van de "Start-Up Nation" zoals Israël gewoonlijk wordt genoemd. Israëls internationale leiderschap op het gebied van innovatie, R

Waarom CLB?

De "start-up" -natie

Het CLB-programma richt zich op de drijvende krachten van innovatie, duurzaamheid en technologie in het hart van de "Startup Nation". Als onderdeel van het programma werken studenten samen met toonaangevende wereldwijde technologiebedrijven die actief zijn in Israël, zoals Intel, Google, ISCAR, Teva en Naan Dan Jain Irrigation. Het programma omvat gezamenlijke projecten met start-up technologiebedrijven en mogelijkheden voor studenten om hun eigen "start-up" te ontwikkelen in de CLB Eco-Hub Incubator in hun laatste jaar van het programma.

Student-gecentreerd leren

CLB's Student-Centered Learning-methode richt zich op het ontwikkelen van studenten om succesvolle leiders te worden in een complexe en uitdagende mondiale omgeving. CLB is de eerste school in Israël die de interactieve casusmethode heeft opgenomen door enkele van de leidende business schools in de wereld, zoals Harvard, Darden en INSEAD. De school hanteert een Open Door-beleid en een ondersteunende omgeving, waarbij elke student persoonlijke aandacht krijgt om zijn leren en groei te verbeteren.

Leer van de besten, studeer met de beste

Voor het derde opeenvolgende jaar is CLB beoordeeld als de beste in onderwijsprogramma's, de kwaliteit van de docenten en de algemene tevredenheid van de Israëlische Nationale Studentenunie-enquête. Dit, samen met het multiculturele en diverse studentenlichaam, creëert een stimulerende en opwindende leeromgeving.

Locatie, locatie, locatie

CLB urban campus ligt in het hart van het Business Technology Center in Tel-Aviv. Tel Aviv werd uitgeroepen tot 'Meest innovatieve stad ter wereld' (Wall Street Journal International Poll, 2013) en won de World Smart Cities Award (Smart City World Expo, 2017). CLB ligt op loopafstand van "Yarkon Park" - een rustige oase in het hart van Tel Aviv om de persoonlijke groei op te laden en te bevorderen.

leerplan

121 Academic Credits onderverdeeld in verplichte, keuzevakken en concentratiecursussen.

Geselecteerde cursussen

 • Internationale financiën
 • Internationale marketing
 • Wereldwijde innovatie en technologische commercialisering
 • Ondernemerschap bij de startup nation
 • IT-management in een geglobaliseerde wereld
 • Innovation Practicum bij de Eco-Hub Incubator
 • Beheer en ontwikkeling van producten
 • Regulering van wereldwijde energie
 • Emerging Markets Management
 • Strategische besluitvorming
 • Global Career Management
 • Organisatorisch gedrag
 • Klantgedrag vanuit mondiaal perspectief
 • Zakenrecht

* 13 academische uren = 1 academisch krediet.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For the past 20 years, The College of Law and Business (CLB) has been dedicated to preparing the next generation of Israeli lawyers and businesspeople for challenges facing the 21st century. We have c ... Lees meer

For the past 20 years, The College of Law and Business (CLB) has been dedicated to preparing the next generation of Israeli lawyers and businesspeople for challenges facing the 21st century. We have combined the highest levels of academic excellence with a strong focus on both social and global outreach to cultivate leaders who champion the values of excellence, professionalism, and human rights. Lees Minder