BA in Bedrijfskunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Bedrijfskundestudenten ontwikkelen de conceptuele kennis en professionele managementvaardigheden die nodig zijn voor succes in de steeds veranderende zakelijke omgeving.

De major geeft een breed overzicht van de verschillende subdisciplines binnen de bedrijfskunde en bereidt afgestudeerden voor op management- en stafposities bij profitgerichte en non-profit organisaties en de overheid.

Voor bedrijfskundige majors die meer diepgaande kennis willen ontvangen in een van de functionele gebieden van het bedrijfsleven, biedt de afdeling de mogelijkheid een concentratie na te streven in de boekhouding, financiën, internationale zaken, management en marketing. Ook wordt de interdisciplinaire major Mathematics-Business aangeboden, die een sterke achtergrond biedt van concepten en technieken op het gebied van 'kwantitatief beheer'.

Onze concentraties en cursussen resoneren met liberale onderwijswaarden als we bruggen bouwen en gebruiken voor kunst, communicatie en sociale en natuurwetenschappen. Een zeer ervaren en betrokken faculteit streeft naar vertrouwen en competentie in elk van deze disciplines, zodat studenten begrijpen hoe bedrijven zich verhouden tot humanistische waarden en de wereldgemeenschap.

De afdeling beveelt ten sterkste aan in het buitenland te studeren en neemt deel aan verschillende internationale programma's, waaronder het programma International Studies International Business van Denemarken, waarbij studenten een semester in Kopenhagen studeren.

Bedrijfskunde is de grootste afdeling op de campus, met meer dan 200 Whittier-studenten onder zijn hoede. We bieden een major die dynamisch en boeiend is en die studenten aanmoedigen om van de gelegenheid gebruik te maken.

majors

Het Department of Business Administration biedt een major en minor bedrijfskunde aan.
De afdeling neemt ook deel aan de interdisciplinaire major, Wiskunde-Business.
De inhoud op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden. Officiële diploma-eisen zijn te vinden in de Whittier College Catalog.

Vereisten voor de Major in Business Administration

Om de major in de bedrijfskunde af te ronden, moet een student in totaal 36 studiepunten behalen, waarvan 24 studiepunten het niveau 300 of hoger moeten zijn.

Benodigde cursussen

BSAD 130 Business and Society (3 credits)
BSAD 201 Principles of Financial Accounting (3 credits)
BSAD 202 Principes van management accounting (3 credits)
BSAD 231 Zakelijk recht (3 credits)
BSAD 310 Zakelijke financiën I (3 credits)
BSAD 320 marketingprincipes (3 credits)
BSAD 330 Management en organisatorisch gedrag (3 credits)
BSAD 341 Managementinformatiesystemen (3 credits)
BSAD 350 International Business (3 credits)
BSAD 489 Managementstrategie en -beleid (3 credits)Keuze uit een van beide

MATH 80 Statistieken (3 credits)

Zes studiepunten uit de hogere divisies in de bedrijfsadministratie of voor studenten die kiezen voor een optionele concentratie in de boekhouding, financiën, internationale zaken, management of marketing: negen studiepunten in het gekozen concentratiegebied buiten de hierboven vermelde vereiste cursussen. Deze cursussen moeten worden geselecteerd met instemming van de afdeling, met ten minste zes studiepunten op BSA-niveau van 400 of 400 niveaus. Indien van toepassing kan een van de drie cursussen een BSAD-cursus zijn onder de 300-niveaus of een niet-BSAD-cursus.Keuze uit een van beide

MATH 85 precalculus wiskunde (3 studiepunten) of een cursus wiskunde met een nummer van 85 of hoger

ECON 200 Principles of Economics, Macroeconomics (3 credits)
ECON 201 Principles of Economics, Microeconomics (3 studiepunten)
Een cursus economie van de bovenste divisie
THEA 101 Essentials of Public Speaking (3 credits)
Een cursus ethiek is ten zeerste aanbevolen
Studeren in het buitenland wordt ook sterk aanbevolen

Vereisten voor de Minor in Business Administration

Om de minor in Bedrijfskunde af te ronden, moet een student in totaal 21 studiepunten behalen, waaronder de volgende: 201, 202, 231, 310, 320, 330 en een andere bovenbouwcursus.

Vereisten voor de Major Mathematics-Business

Het interdisciplinaire programma met wiskunde en bedrijfskunde biedt een sterke achtergrond van concepten en technieken op het gebied van 'kwantitatief beheer'. Het bereidt de student voor op een verscheidenheid aan functies in de bank-, verzekerings-, productie-, transport- en andere industrieën.

Ontdekking in BSAD

In samenwerking met collega's en professoren hebben studenten van het Whittier College de mogelijkheid om de fijne kneepjes en eisen van de steeds evoluerende bedrijfswereld te ontdekken.

Globaal werken om wereldproblemen op te lossen

Het Whittier College en de Hang Seng Management Universiteit van Hong Kong (HSMU) hebben het lentesemester 2019 samengevoegd om de inaugurele Social Innovation Competition te presenteren.

De competitie, gezamenlijk gesponsord door beide instellingen, omvatte teams bestaande uit één student van elk college om een sociaal innovatief project te presenteren dat zou helpen bij de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De cross-nationale studentenparen waren gericht op VN-thema's, waaronder verantwoordelijke productie en consumptie, kwaliteitsonderwijs, duurzame steden en gemeenschappen en de uitbanning van armoede.

Na twee maanden samen te werken via Skype en sociale media (werkten rond een tijdsverschil van 16 uur) bezochten HSMU-studenten de Whittier-campus om deel te nemen aan de eindpresentatie van hun projecten. Tijdens hun presentaties deelden de studenten hun nieuwe ideeën voor een publiek van collega's en professionals en concurreerden ze ook voor duizenden dollars aan geldprijzen.

Winnaars van de eerste prijs, Nathan Armas en Lam Chun Kai (Thomas), concentreerden zich op kwaliteitsonderwijs en wonnen de hoofdprijs van $ 2.500. De eerste plaats betekent dat het paar de kans heeft om hun voorgestelde project te lanceren met de hulp van een extra $ 4.000 aan financiering met zaaigoed. Winnaars op de tweede en derde plaats kregen respectievelijk $ 1.500 en $ 1.000.

Opstarten vanuit Every Angle

Je geweldige zakelijke idee verdient het om serieus te worden genomen. Madeleine McMurray, Daniel Leewood en de drie andere studenten in hun groep hadden zo'n kans voor die van hen.

In de cursus '06 Leadership Practicum van professor Fatos Radoniqi werkten Madeleine en Daniel samen met hun klasgenoten aan een online boekleenbedrijf voor Whittier College studenten. Als onderdeel daarvan registreerden ze zich bij Enactus, een internationale non-profitorganisatie die samenwerkt met bedrijven en leiders in het hoger onderwijs om studenten te helpen sociaal verantwoordelijke bedrijfsleiders te worden en een verschil te maken in hun gemeenschap.

Madeleine, Daniel en hun groep wilden een nieuwe markt creëren voor schoolboeken voor scholen - een bedrijf dat hun medeklasgenoten rechtstreeks kon helpen. Met professor Radoniqui als hun mentor, onderzocht het team het idee vanuit elke hoek en kwam weg van het project met een groot aantal nieuwe inzichten in hoe een bedrijf te starten.

"Het doet je nadenken over wat het betekent om een start-up te hebben," zei Madeleine.

"Het was absoluut een leerervaring," voegde Daniel eraan toe. "Het duwde ons."

Via Enactus vinden elk jaar regionale en nationale competities plaats die een ruimte bieden voor studententeams om de resultaten van hun projecten te presenteren. Bedrijfsleiders evalueren de projecten en nationale kampioensteams kunnen doorgaan naar de prestigieuze Enactus World Cup.

Hands-on leren in bedrijfskunde

Op Whittier College gaat het onderwijs verder dan de campus. De afdeling Bedrijfsadministratie biedt kansen voor praktijkervaringen die studenten voorbereiden op hun carrière en hen helpt om intellectueel en persoonlijk te groeien.

Verkenning van consumentisme

Het bezoeken van entertainmentbedrijven, historische monumenten en lokale winkelbestemmingen maakt allemaal deel uit van Assistant Professor of Business Administration Kristen Smirnov's JanTerm-cursus, Consumer Behavior. Tijdens de cursus studeren studenten van de campus en reisden door Los Angeles om verschillende vormen van consumentisme te onderzoeken.

Als onderdeel van de eerste excursie afgelopen januari woonden de studenten een vertoning bij van The Last Jedi op het IMAX-scherm in het historische Grauman's Chinese Theatre in Hollywood. Het was een gelegenheid voor de klas om te bespreken hoe streamingdiensten de manier veranderen waarop mensen media gebruiken en het effect dat heeft op traditionele mediaproductie. Een bezoek aan het J. Paul Getty Museum stelde de klas in staat om de consumentenervaring bij een grote non-profitorganisatie te onderzoeken, evenals de indrukwekkende collectie meesterwerken te waarderen.

Als laatste reis bevond de klas zich op het hoofdkantoor van Blizzard Entertainment, een ontwikkelaar en uitgever van computerspellen. Tijdens hun bezoek namen de studenten een rondleiding door de hoofdcampus van het bedrijf en namen ze deel aan een een uur durende Q

Zakendoen over de hele wereld

Niets is beter dan de echte zakelijke ervaring die naar het buitenland gaat. En nadat hij een groot deel van januari doorbracht met het uitwisselen van zaken uit China, de grootste economie ter wereld, was de internationale zakenleider Brittany Snapp verslaafd.

Ze is slechts een van de vele dichters die overzee hebben gereisd om een onderscheidend perspectief te krijgen op de wereldmarkt, dankzij globetrottende Jan Term-cursussen. In China ontmoetten Bretagne en andere dichters diplomaten en topmanagers van internationale bedrijven zoals Google en Lenovo. Andere dichters zijn naar Argentinië en Mexico gereisd om een ontmoeting te hebben met de hoofden van multinationale ondernemingen.

Hoogleraren leiden deze reizen en voegen hun speciale focus toe aan de cursus, op basis van hun eigen onderzoeksinteresses. Toen professor Lana Nino bijvoorbeeld studenten door China heeft geleid, heeft ze hun aandacht gericht op de invloed van het bedrijfsleven op de maatschappij door een bezoek te brengen aan non-profitorganisaties die zich richten op de omgeving van het land.

Studeer zaken in het buitenland

Reis door meerdere landen, culturele uitwisseling, onderdompeling in vreemde talen, unieke academische avonturen - dit zijn allemaal kenmerken van de internationale studie-ervaring.

De laatste 50 jaar heeft Whittier College , in overeenstemming met zijn missie om studenten voor te bereiden op een mondiale samenleving en een veranderende werkplek, buitenlandse kansen gesponsord door gekwalificeerde studenten op locaties in vijf continenten (of op zee) te plaatsen voor een semester, jaar, zomer , of januari of mei Looptijd van internationale, academische ervaring.

In het buitenland hebben Whittier-studenten ook de kans gekregen om internationale stages te voltooien, professioneel onderzoek uit te voeren en te publiceren en buitenlandse academische en werkkansen te krijgen.

Studenten van alle disciplines kunnen ook deelnemen aan Whittier's faculteitsgestuurde buitenlandse studiecursussen, die plaatsvinden tijdens de kortere JanTerm en MayTerm en die kunnen voldoen aan major, minor en liberale onderwijseisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our long academic tradition aims to foster in students an appreciation for the complexities of the modern world and workplace while never losing sight of the importance of social responsibility.

Our long academic tradition aims to foster in students an appreciation for the complexities of the modern world and workplace while never losing sight of the importance of social responsibility. Lees Minder