BA in Bedrijfskunde

Southville International School affiliated with Foreign Universities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Bedrijfskunde

Southville International School affiliated with Foreign Universities

60468_sobc-bm-decor3.jpg

ONTWIKKELING VAN MANAGERS IN EEN HIGHLY CONCURRERENDE WERELD

Het programma voor Bachelor of Arts in Business Administration rust een met de vaardigheden en kennis uit tot een effectieve bedrijfsleider, hetzij om zijn eigen bedrijf op te zetten of voor de werkgelegenheid.

Waarom Bedrijfskunde studeren aan de SISFU?

  • Met dit programma kan een student bloeien als een onafhankelijke leerling, waardoor hij de vrijheid heeft om beproefde bedrijfsprincipes en actuele bedrijfspraktijken te onderzoeken en zo hem in staat te stellen praktische en praktische oplossingen voor te stellen voor hedendaagse zakelijke kwesties.
  • Een student wordt aangemoedigd om een ​​breed scala aan zakelijke toepassingen te verkennen, met behulp van cases, modellen en ervaring, onder het mentorschap van experts uit de industrie en door te netwerken met bedrijfsmensen.
  • SISFU Bedrijf afgestudeerden genieten van een hoge inzetbaarheid status.

BA Degree Majors:

  • Marketing: een van de meest dynamische en veeleisende zakelijke disciplines. De marketingtrack van SISFU biedt de student de vaardigheden en praktische kennis om de tools toe te passen en te beheren die nodig zijn voor effectieve klantfocus en engagement, dit ondanks zeer concurrerende markten.
  • Marketing Carrièremogelijkheden: Onbeperkte carrièremogelijkheden wachten op een afgestudeerde marketing, van merkbeheer tot reclame, public relations, evenementenbeheer, e-marketing en zelfs ondernemerschap.
  • Management: de behoefte van de industrie aan leiders. Managementvakken bereiden de student voor op strategisch denken en analyseren en voor het plannen, organiseren en besturen van bedrijfsprocessen en -systemen, omdat deze nauw samenwerken met mensen en teams in een organisatie.
  • Management Carrièremogelijkheden: Van oudsher is management afgestudeerd, met name voor fast-track training als leiders in sleutelfuncties, vooral van grote organisaties en multinationals. Ook aanbevolen voor studenten die aan het ondernemerschap verbonden zijn.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
830 USD
Voor internationale studenten, USD 830 per jaar (inclusief aanvraag, administratiekosten en studentenvisa, maar exclusief incidentele kosten).
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan