BA in Communicatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De major onderzoekt communicatie in verschillende contexten, variërend van interpersoonlijke communicatie tot massale overtuiging en de sociale invloed van media. Studenten onderzoeken een verscheidenheid aan communicatieactiviteiten met leerervaringen, in theorie, toepassing van theorie en prestaties. De twee beschikbare specialisaties van de major stellen studenten in staat een studieprogramma te ontwikkelen in die aspecten van communicatiewetenschappen die passen bij hun academische interesses en carrièredoelen.

Wat je leert

Goede communicatie is de sleutel tot succes op elk gebied. Leer kerntechnieken in onze basisklassen. Pas vervolgens je studie af op je professionele doelen en interesses door een concentratie te kiezen in openbare en gemedieerde communicatie of interpersoonlijke en organisatorische communicatie.Onze communicatiegraad helpt je om te leren ontleden, analyseren en plannen van berichten. Je leert ook technieken om face-to-face en in een groep te communiceren.

leerplan

Bestudeer de theorieën en werken van grote communicatoren terwijl je communicatie in verschillende contexten verkent, gaande van interpersoonlijke communicatie tot massale overtuiging en de sociale invloed van media.
Ons programma biedt je ook een kans om een ​​voorsprong te nemen op afgestudeerde lessen tijdens je laatste jaar. Vraag naar ons GradFWD-programma.

Toelatingseisen

We raden aan eerstejaars aanvragen in te dienen in oktober of begin november. We beslissen uw opname zodra u uw aanvraag hebt voltooid.

Volgende deadline voor overdracht van studenten

Herfst semester: 1 augustus

stagesVerdien academisch krediet en loopbaanervaring tegelijkertijd. Kies uit verschillende velden in het Rochester-gebied, in de regio of in het hele land.

Carrière Outlook

Communicatiestudenten gaan afstuderen of volgen een carrière op gebieden als:
  • Bedrijfscommunicatie
  • SalesAdvertising
  • Publieke relaties
  • Personeelszaken
  • Leiderschap training
  • Campagne beheer
  • Wet
Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Lees Minder