BA in Culinary Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het programma biedt studenten uitgebreide praktische en professionele competentietraining op dit gebied, zodat ze in staat zijn om waardevolle afstudeerposities in te nemen. Het komt ook ten goede aan mensen die op zoek zijn naar de noodzakelijke specialistische kennis wanneer ze overwegen hun eigen culinaire of cateringbedrijf te openen.

BHMS beheert het programma met RGU, die het bachelordiploma toekent aan studenten die het derde jaar succesvol hebben afgerond en alle modules hebben doorlopen. BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, met als missie volwassenenonderwijs te bieden aan mensen die willen slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. U en uw leeftijdsgenoten leren van een toegewijde faculteit die, naast hun academische referenties, kennis en ervaring op culinair en zakelijk gebied met zich meebrengt. Dit zorgt ervoor dat wat u in de klas leert, eigentijds is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse horeca- of voedingsserviceomgeving. De Robert Gordon University, in 1881 gesticht in Aberdeen als een universiteit, werd de dynamische moderne universiteit van vandaag in 1992 en heeft een internationale reputatie voor het bieden van hoogwaardig onderwijs aan meer dan 13.000 studenten van undergraduate tot Ph.D. niveau.

Doel van het programma

De BHMS BA in Culinary Arts-programma is speciaal ontworpen voor jonge volwassenen die een carrière op het gebied van gastronomie willen ontwikkelen. Het komt ook ten goede aan mensen die op zoek zijn naar de noodzakelijke specialistische kennis wanneer ze overwegen hun eigen culinaire of cateringbedrijf te openen. Studenten met de juiste kwalificaties kunnen deelnemen aan het programma in het derde jaar. Tegen de tijd dat studenten het derde jaar ingaan, hadden ze een liefde en passie voor voedsel moeten ontwikkelen, zoals wordt geïllustreerd door hun toewijding aan dit zeer gerespecteerde en zeer veelgevraagde beroep. Een interdisciplinair assortiment capstone-modules vergemakkelijkt de ontwikkeling van zowel creativiteit in culinaire concepten als de kennis om een scala aan foodservice-activiteiten te beheren.

Betaalde branchetraining in Zwitserland

Bedrijfsopleidingen vormen een integraal onderdeel van het studieprogramma bij BHMS en bieden een kans om betaalde werkervaring op te doen tijdens de vroege stadia van de carrière. Dit zal van onschatbare waarde blijken bij het aanvragen van de eerste leidinggevende of managementfunctie. Studenten zullen hun opleiding in een hotel- of restaurantkeuken afronden, al naar gelang hun talent. Succesvolle studenten kunnen in hun derde jaar meer verantwoordelijkheid opnemen. Het salaris van de sectoropleiding in Zwitserland, onderhandeld tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, wordt momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'168 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1.200 tot 1.400.

Toelatingseisen

  • Minimum 17 jaar
  • Voltooid secundair schooldiploma (minimaal 11 jaar)
  • Engelse taalvaardigheid op een niveau gelijk aan IELTS 5.0

Cursusinhoud

* Direct Entry-studenten nemen extra Europese kooklessen en cursussen Duits om hen te ondersteunen en voor te bereiden op een stage in Switzerlan

111205_1.jpg

d

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Lees Minder