BA in Economie en Bedrijfskunde met Foundation Diploma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Economie en Bedrijfskunde met Foundation Diploma

Denk je erover om een bedrijfsgerelateerde opleiding in het buitenland te studeren? Berlin School of Business and Innovation biedt een BA in economie en bedrijfskunde met Foundation Diploma op een centrale locatie in Berlijn. Dit opwindende programma heeft tot doel de talenten van onze studenten te ontwikkelen en ze te transformeren tot deskundige en capabele individuen die weten hoe ze moeten leiden in de snelle zakenwereld. Dit opwindende BA-programma maakt u vertrouwd met verschillende zakelijke gebieden, waaronder: economie, ondernemingsrecht, financiën, marketing, human resources en nog veel meer. Door middel van een reeks lezingen, workshops, examens, casestudy's, praktisch werk en gastcolleges leer je hoe je met succes problemen kunt oplossen en nieuwe kansen kunt vinden. Om ervoor te zorgen dat al onze studenten bereid zijn om de uitdagingen van het bedrijfsleven aan te gaan, biedt BSBI een eenjarig basisjaar waarin studenten van alle achtergronden worden aangemoedigd om praktische vaardigheden en innovatieve denkwijzen te ontwikkelen. Modules zijn onder meer: Managing Financial Accounting, Introduction to Marketing and Introduction to the Business Environment. Of je nu een leidende figuur in een organisatie wilt zijn of een eigen bedrijf wilt starten, de BA voorziet je van de nodige vaardigheden om dat te doen. Je begrijpt de fijne kneepjes van een organisatie en leert je drive, ambitie en visie te delen om strategische doelen te bereiken. De BA is ook een uitstekend startpunt voor diegenen die erover nadenken om verder te studeren, inclusief een postdoctorale of onderzoeksgraad. Beveilig uw plaats door de vereiste aanbetaling van € 2.000 voor 30 april 2020 te betalen en ontvang tot € 600 korting op de kosten van het Foundation-jaar en € 500 korting per jaar van de BA.

Cursus benodigd heden

 • Minimumleeftijd: 17 (titels toegekend na voltooiing van ten minste 11 jaar scholing)
 • Engelse taalvereisten:
  • IELTS - minimale score van 5,0 (minimaal 4,5 in elke component), of;
  • PTE - minimum score van 42 of gelijkwaardig.
 • Er kan worden afgeweken van Engelse taalvaardigheidseisen:
 • Native engels sprekers;
 • Kandidaten die hun opleiding in het Engels hebben afgerond (zoals een middelbareschooldiploma of IB).
 • Kwalificaties: NARIC gelijk aan GCSE

vergoedingen

 • € 6.500 voor Foundation Diploma plus € 9.500 per jaar voor BA (internationale studenten)
 • € 6000 voor Foundation Diploma plus € 6.500 per jaar voor BA (EU-studenten)

Na aankondigingen van reisverboden, uitgaansverboden en beperkingen van het openbaar verkeer, reageerde BSBI snel en begon het maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat studenten konden blijven leren, ook al hadden ze geen toegang tot de Berlijnse campus. Sinds 12 maart geven docenten online lezingen.

BSBI erkent dat veel landen nu vastzitten om de verspreiding van het virus te voorkomen. Dit kan betekenen dat u uw visum niet kunt verkrijgen of naar Duitsland kunt vliegen. Daarom hebben we een late aankomstdatum (3 juli) gecreëerd voor onze intake in mei 2020. Als u door de crisis geen visum kunt krijgen, kunt u ook uitstellen voor latere innames: oktober 2020 of februari 2021.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Lees Minder