BA in Economie - major in accounting en finance in economische entiteiten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als je economie studeert aan de ZUT Faculteit der Economische Wetenschappen, leer je hoe je efficiënte economische beslissingen neemt en economische problemen oplost. Je verwerft brede kennis in economie en het functioneren van een organisatie met behulp van moderne technologieën. In de toekomst kunt u werk vinden in economische eenheden

van bedrijven, bij de overheid en lokale overheden, in financiële, verzekerings- en adviesinstellingen, onroerendgoedbedrijven, in boekhoud- en belastingkantoren. Bovendien zullen de studies aan de Faculteit der Economische Wetenschappen je voorbereiden op een eigen bedrijf.

De studies in de economie van een algemeen academisch profiel zijn van de eerste graad en hebben de vorm van full-time, dagstudies. Het doel van onderwijs is dat de student algemene kennis verwerft op het gebied van sociale wetenschappen, economie en financiën.

De afgestudeerde verwerft kennis op het gebied van organisatie, werking en financiering van economische entiteiten, afhankelijk van hun organisatorische en juridische vormen.

De verworven vaardigheden stellen hen in staat de informatie in de financiële overzichten van de entiteit onafhankelijk te interpreteren. De afgestudeerde van dit speciale vakgebied zal het economische risico, inclusief het kredietrisico, kunnen herkennen, bewaken en beperken. Ze zullen in staat zijn om te werken in de financiële en boekhoudafdelingen van verschillende entiteiten die zaken doen, in adviesdiensten, banken en entiteiten in de openbare financiële sector, en om verder onderwijs te volgen bij de tweedegraads studies en zich onafhankelijk voor te bereiden op gespecialiseerde examens in de boekhouding.

Inschrijvingsprincipes

De inschrijving voor de studies aan de West Pomeranian University of Technology , Szczecin wordt van mei tot juli gehouden voor studies, vanaf het wintersemester.

Kandidaten voor de eerste graad studies zijn gekwalificeerd op basis van het gepresenteerde diploma van het voortgezet onderwijs.

Inschrijving in studies bestaat uit verschillende fasen:

  1. Registratie in het online registratieplatform.
  2. Eerste verificatie van bewijsstukken ter bevestiging van vooropleiding.
  3. Indiening van een set vereiste documenten.
  4. Bevestiging van de resultaten van de kwalificatie.

Online registratie

Het online registratieplatform (ISR) is het eerste en noodzakelijke element van inschrijving voor studies in het hoger onderwijs. Elke kandidaat moet zich registreren bij de ISR volgens het voor een bepaalde inschrijving gepubliceerde schema.

In de ISR vullen kandidaten de informatie in over:

  • Persoonlijke gegevens.
  • Schooldocumenten (einddiploma middelbare school, diploma's, enz.) Samen met de cijfers die worden aangevuld.

Taalvereisten

  • Voor de programma's die in het Engels worden gegeven, moet de kandidaat een document overleggen waarin zijn kennis van het Engels wordt bevestigd op een minimumniveau van B2.
  • Buitenlandse documenten over onderwijs.
  • Buitenlandse schoolverlaters / diploma's worden naar behoren gelegaliseerd of voorzien van een apostille.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its education ... Lees meer

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its educational offer and location make it an attractive place of study for ambitious young people ready to invest in their career and willing to build an innovative, knowledge-based society in the future. Lees Minder