BA in Economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BA in Economics is opgericht om studenten de vaardigheid te bieden om economische problemen te analyseren en uitdagingen aan te gaan die zowel nationaal als internationaal van belang zijn. Het programma biedt studenten een duidelijk, holistisch begrip van economische principes, concepten en ideeën binnen het bredere kader van de sociale en politieke omgeving.

Het programma stelt studenten in staat om het proces van gegevens- en bewijsverzameling, inclusief de organisatie, analyse en presentatie van materiaal, te begrijpen en toe te passen. Het biedt studenten ook een duidelijk inzicht in economische systemen, zodat het abstracte begrippen tot echte problemen zijn, waarvan sommige kwesties van economisch beleid omvatten.

Het curriculumDeze graad valt op door het bereik dat hij biedt. Studenten volgen vakken als Behavioral Economics, Public Economics en Foundations of Economic Ideas. Cursussen zoals deze bieden studenten een meer kritische en meer pluralistische benadering van de economie dan veel reguliere economische programma's. Een ander belangrijk aspect is de interdisciplinaire aard van de graad. Vanwege de liberale kunstidentiteit van Richmond University, worden studenten in deze graad blootgesteld aan cursussen uit andere sociale wetenschappen of andere academische gebieden. Dit verbetert het vermogen van de studenten om kritisch te denken en na te denken over het onderwezen en bestudeerde materiaal.


Top 5 Redenen om BA Economics te studeren

 • Profiteer van de mogelijkheid om samen te publiceren in de research-nieuwsbrief Briefing Notes in Economics
 • Krijg waardevolle onderzoekstraining en vind via het seniorenproject dat u in staat zult zijn toekomstige werkgevers te laten zien
 • Voeg gewenste werkervaring toe aan je CV door middel van een internationale stage
 • De studie van de economie aanvullen met waardevolle minderjarigen uit andere academische disciplines
 • Een concurrerende kandidaat zijn bij toegang tot toonaangevende graduate schools, inclusief die in het VK en de VS.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden

BHP Billiton, Citigroup, Ernst and Young, KPMG, Verenigde Naties, Goldman Sachs, Deloitte, Accenture, PWC

Vervolgopleiding
Harvard Kennedy School of Public Policy, London School of Economics and Political Science, SOAS, University of London, University of Toronto, The MIT Sloan School of Management

Carrièrepaden voor afgestudeerden in de economie
Financiën, Consulting, Public Policy, Public Administration, Wealth Management, Business Development, Business Administration


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Toelatingseisen

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder