BA in Engelse literatuur en taalkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De major Engelse literatuur en taalkunde streeft ernaar studenten in staat te stellen effectieve communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Het ontwikkelt de waardering van studenten voor de diversiteit van talen en culturen en maakt studenten vertrouwd met taalkunde, de sub-takken, toepassingen en relaties met andere disciplines. Het laat studenten kennismaken met de verschillende literaire genres van het Engels in hun historische, culturele en artistieke context. Het helpt studenten bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van kritisch denken en vergroot hun vermogen om logische en goed gestructureerde argumenten te produceren. Het programma is beschikbaar voor vrouwen.

Toelating

Toelatingsvoorwaarden variëren op basis van het type aanvraag (nieuwe, overplaatsende, bezoekende of niet-afgestudeerde aanvragers). Neem contact met ons op voor meer informatie over toelatingseisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Lees meer

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Lees Minder