BA in Engelse literatuur

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Double Major met communicatie!

De afdeling Engels aan de Bar-Ilan University biedt het breedste programma in Israël en overtreft alle andere gelijkaardige programma's op verschillende gebieden.

Het BA-programma in de literatuur biedt studenten een solide basis in de geschiedenis en ontwikkeling van Engelse en Amerikaanse literatuur, terwijl ze de studenten ook de hulpmiddelen geven om analytische vaardigheden van hoog niveau, kritisch denken, argumentatie en zelfexpressie te ontwikkelen.

Tel AvivAdam Jang / Unsplash

Lees tussen de regels

Engelse majors krijgen de middelen om hun vermogen te verbeteren om kritisch te denken en te schrijven op een academisch niveau, enkele van de belangrijkste vaardigheden die werkgevers overwegen.

Uitrusting om te leven

Literatuur verkent klassieke en hedendaagse poëzie, fictie en proza ​​om te begrijpen hoe de geschiedenis wordt gevormd door en wordt gevormd door kunstenaars die taal gebruiken als hun medium. Literaire theorie vraagt ​​psychologische en filosofische vragen over hoe we de wereld en onszelf leren kennen door middel van teksten en symbolische communicatie. Het is, zoals de criticus Kenneth Burke zei, de "Equipment for Living".

More Than A Good Read

Engelse literatuur studeren is niet alleen voor mensen die graag verdwalen in een goed boek. Engels is de lingua franca van de westerse wereld en doordringt alle industrieën, wat betekent dat, ongeacht het gewenste werkveld, deze graad een onschatbare bron is.

Hayarkon Street @ Yom KippurYoav Aziz / Unsplash

Programma overzicht

 • Programmatype: Major (28 Credits)
 • Programmaduur: 3 jaar
 • Taal van de instructie: Engels
 • Toelatingseisen:
  • Zat: 1100
  • Psychometrisch: 550
  • 3.5 High School GPA
 • Deadline aanvraag: Rolling admissions

Hoe toe te passen

1. Dien de aanvraag in

Log in op de BIUInternational Online Applicant Portal en vul uw aanmeldingsformulier in.

U moet een niet-restitueerbare aanvraag van ₪ 400 betalen, elke keer dat u zich aanmeldt.

2. Stuur transcripties en diploma's

Aanvragers moeten officiële kopieën van hun transcripties en hun middelbare schooldiploma / toelatingsexamen opsturen. Studenten in hun laatste studiejaar kunnen een gedeeltelijk transcript insturen en worden geaccepteerd in afwachting van hun definitieve cijferlijst en diploma.

Hoewel het besluitvormingsproces versneld kan worden door het uploaden van digitale kopieën van de vereiste documenten in de aanvraagportal, moeten originele exemplaren rechtstreeks naar ons kantoor worden gestuurd.

3. Stuur testscores

Scores van SAT, ACT of Psychometrisch zijn vereist voor toelating en moeten rechtstreeks van het testbureau worden verzonden. Studenten die meerdere keren hetzelfde examen hebben afgelegd, krijgen alleen hun beste scores in overweging.

4. Upload ID & pasfoto

Aanvragers moeten een fotokopie van de eerste pagina van hun paspoort of Teudat Zehut uploaden en e-mailen, en een recente, 2 "x2", foto van het paspoortformaat van zichzelf.

Aanvullende documentatie

Afhankelijk van uw academische geschiedenis en status, moet u mogelijk de volgende aanvullende informatie opgeven.

 • TOEFL-scores
  Studenten die in een niet-Engelstalige middelbare school hebben gestudeerd, moeten een 134 scoren op het Engelse gedeelte van de psychometrische of de equivalente TOEFL-score indienen.
 • College transcripties
  Kandidaten die hebben deelgenomen aan een academisch programma na de middelbare school (Yeshiva, Seminary, Gap Year, Mechina, College), moeten een kopie van deze transcripties verzenden.
 • Inschrijving middelbare school
  Kandidaten die nog steeds zijn ingeschreven op de middelbare school / middelbare school, moeten hun school een brief laten indienen waarin dit feit wordt bevestigd.

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and ... Lees meer

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and humanities have made an indelible imprint on the landscape of the nation. The university has 8 faculties: Jewish Studies, Medicine, Engineering, Law, Life Science, Exact Sciences, Social Sciences, and Humanities. These faculties are active partners in national science and technology initiatives. Lees Minder