Read the Official Description

Als Yaşar University Department of English Language and Literature zijn we trots om een rol te spelen in het onderwijs en de ontwikkeling van een nieuwe generatie jonge kritische denkers.

We willen onze studenten de analytische en taalvaardigheden bijbrengen die niet alleen een breed scala aan tewerkstellingsmogelijkheden voor onze afgestudeerden zullen bieden, maar ze ook in staat zullen stellen om een actieve en kritische rol in de samenleving te spelen.

Onze studenten krijgen uitgebreide instructies in de Engelse grammatica, spreekvaardigheid en academisch schrijven. Bovendien, omdat ze vier jaar lang ondergedompeld zijn in mondelinge en schriftelijke discussies en discussies in het Engels, krijgen ze een gevorderde vaardigheid in het gebruik van taal in een toegepaste setting. De steeds meer geglobaliseerde aard van de moderne samenleving vereist experts die niet alleen competent zijn in andere talen, maar ook kunnen schrijven in andere culturen. Naast de literatuur van de Britse eilanden, hebben studenten in de afdeling de mogelijkheid om andere Anglo-Europese culturen te bestuderen en kritisch na te denken over vragen over culturele dominantie en autonomie in de context van de geschiedenis van imperium en dekolonisatie. De cultuur en literatuur van de Verenigde Staten, de kwestie van gender en literatuur en de verbanden tussen literaire en visuele cultuur behoren tot gebieden die onze studenten zullen kunnen verkennen.

Met onze diverse internationale faculteit introduceren we studenten een aantal mogelijke benaderingen voor de studie van literatuur, maar de kern van onze pedagogische strategie is de ontwikkeling van leesvaardigheden. In de eerste twee jaar van ons curriculum volgen de studenten een aantal cursussen die gericht zijn op tekstuele analyse (in fictie, poëzie en drama), die de basis vormen waarop volgende cursussen, met hun uitgebreide historische reikwijdte, zullen bouwen. Door de nadruk te leggen op de ontwikkeling van de fundamentele vaardigheden van literaire interpretatie ten opzichte van het onthouden van feitelijke kennis, proberen we vanaf het eerste moment dat studenten in de klas aan de Yaşar Universiteit beginnen om de waarde van onafhankelijk denken in te prenten. De mogelijkheid om een andere discipline te bestuderen als een tweede of kleinere minor, evenals de mogelijkheid om via het Erasmus-programma deel te nemen aan internationale uitwisselingen en een breed scala aan andere talen te bestuderen, biedt studenten nog meer mogelijkheden om onafhankelijk hun intellectuele ontwikkeling vorm te geven, geregistreerd in de afdeling .

Met de kritische, analytische en linguïstische vaardigheden die door hun studies worden gekweekt, beschikken afgestudeerden van onze afdeling over een breed scala aan arbeidsmogelijkheden. Velen van hen zullen op hun beurt opvoeders worden. Anderen zullen hun culturele vaardigheden gebruiken in publicaties, journalistiek en de media. Toerisme, public relations, internationale handel en communicatie zijn slechts enkele van de andere gebieden die open staan voor diegenen die profiteren van de uitgebreide culturele en intellectuele vorming die wordt geboden door ons goed afgeronde curriculum.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Program taught in:
Engels
Yasar University

See 22 more programs offered by Yasar University »

Last updated January 27, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
9,000 USD
per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum