BA In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De driejarige cursus Fashion Design biedt de student een solide culturele en technische basis, waarbij zowel de methoden als de operationele kanten worden verkend en een zeer flexibele specialist wordt opgeleid die in verschillende soorten omgevingen en disciplines kan werken: van de kleine ambachtelijke producent tot de klein-middelgroot bedrijf, helemaal tot aan de grootste multinationals.

Professionele profielen: Fashion Designer, Textile Designer, Product Manager

Deze cursus duurt drie jaar en is gebaseerd op het succesvolle en geavanceerde onderwijssysteem van IED, dat voortdurend hoog opgeleide creatieve mode-afgestudeerden genereert die succesvol kunnen worden en zich kunnen vestigen op alle niveaus en op alle gebieden van de mode-industrie.

Om vertrouwen te krijgen in de basis van het ontwerp, omvat het programma voor het eerste jaar zowel theoretische studies als praktijkgerichte modules gericht op ontwerpen. In het tweede jaar gaan de studies verder naar de kennis die studenten in de voorgaande 2 semesters hebben opgedaan. Het derde en laatste jaar is gewijd aan het verbeteren van werkvaardigheden tot professionele industriestandaarden. Daarom zijn het vijfde en zesde semester gewijd aan het Final Project en aan het voorbereiden van de studenten op hun professionele leven na IED.

Titel - Deze BA wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijsonderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I en kent 180 studiepunten toe.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op June 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence, Toscane
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Florence, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan