Read the Official Description

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL

De driejarige cursus Fashion Design biedt de student een solide culturele en technische basis, waarbij zowel de methoden als de operationele kanten worden verkend en een zeer flexibele specialist wordt opgeleid die in verschillende soorten omgevingen en disciplines kan werken: van de kleine ambachtelijke producent tot de klein-middelgroot bedrijf, helemaal tot aan de grootste multinationals.

Professionele profielen

Modeontwerper, textielontwerper, productmanager

Deze cursus duurt drie jaar en is gebaseerd op het succesvolle en geavanceerde onderwijssysteem van IED, dat voortdurend hoog opgeleide creatieve mode-afgestudeerden genereert die succesvol kunnen worden en zich kunnen vestigen op alle niveaus en op alle gebieden van de mode-industrie.

Om vertrouwen te krijgen in de basisprincipes van het ontwerp, bevat het programma van het eerste jaar theoretische studies, evenals praktijkgerichte modules, gericht op ontwerpen. In het tweede jaar gaan de studies verder naar de kennis die studenten in de voorgaande 2 semesters hebben opgedaan. Het derde en laatste jaar is gewijd aan het verbeteren van werkvaardigheden tot aan professionele industriestandaarden. Daarom zijn het vijfde en zesde semester gewijd aan het eindproject en aan het voorbereiden van de studenten op hun professionele leven na IED.

Titel

Deze BA wordt door het Italiaanse Ministerie van Onderwijsonderzoek (MIUR) erkend als Academisch Diploma I en kent 180 studiepunten toe.

Program taught in:
Engels
Italiaans

See 6 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Last updated February 25, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
16,000 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum