Lees de Officiële Beschrijving

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

De cursus Fashion Design heeft tot doel de student een solide basis te bieden met betrekking tot de verschillende aspecten van dit vakgebied, waarbij zowel de methoden als de technische-operaties worden onderzocht, waardoor een zeer flexibele specialist kan worden gevormd die in verschillende omgevingen kan werken en disciplines: van de kleine ambachtelijke producent tot het kleine en middelgrote bedrijf, tot de grootste multinationals.

Professionele kansen - Fashion Designer, Textile Designer, Product Manager

Titel - Deze BA wordt door het Italiaanse Ministerie van Onderwijsonderzoek (MIUR) opnieuw gecertificeerd als Academisch Diploma I en kent 180 studiepunten toe

Dit is een driejarige cursus in de Italiaanse taal, gebaseerd op het succesvolle en geavanceerde onderwijssysteem van IED, dat voortdurend hoog opgeleide creatieve mode-afgestudeerden genereert die zich met succes vestigen op alle niveaus en in alle gebieden van de mode-industrie.

Om vertrouwen te krijgen in de basis van het ontwerp, omvat het programma voor het eerste jaar zowel theoretische studies als praktijkgerichte modules gericht op ontwerpen.

In het tweede jaar gaan de studies verder naar de kennis die studenten in de voorgaande 2 semesters hebben opgedaan.

Het derde en laatste jaar is gewijd aan het verbeteren van werkvaardigheden tot professionele industriestandaarden. Daarom zijn het vijfde en zesde semester gewijd aan het Final Project en aan het voorbereiden van de studenten op hun professionele leven na IED.

Opleiding te volgen in:
Italiaans

Zie 9 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Torino »

Laatst bijgewerkt op September 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
16,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum