Lees de Officiële Beschrijving

Over

Deze cursus leidt ervaren modeontwerpers op die in staat zijn om technieken in de kledingproductie te gebruiken, maar ook om te kunnen reageren op nieuwe eisen in de mode- en luxesector. De modeontwerper is de bron van creatieve ideeën en nieuwe trends, niet alleen in kleding, maar ook in textiel, stoffen en accessoires.

Beginnend met vaardigheden in schetsen en modetekenen, gaat deze cursus verder met het bespreken van kernbegrippen en geavanceerde technieken in modeontwerp en fabricage van stoffen en kleding, evenals culturele studies in de geschiedenis van kleding en het modesysteem. Rechtstreeks vanuit hun eigen geïllustreerde ideeën werken studenten verder aan het ontwerp van collecties en het maken van kleding; het selecteren van de meest geschikte materialen, het analyseren van stoffen, het toepassen van draperen en patroon snijden technieken, en de uiteindelijke kleding constructie.

Studenten leren collecties maken en werken aan een nauwkeurige analyse van materialen en stoffen, waarbij communicatiecodes en invloeden worden geïntegreerd die kunnen voortvloeien uit persoonlijke ervaringen, kunst, film en design om er maar een paar te noemen. Onderzoeksaanpak van creatieve en originele productontwikkeling staat centraal.

Studenten worden ook aangemoedigd om te experimenteren met nieuwe benaderingen in de industrie die vandaag de dag evolueren, inclusief hernieuwbare en duurzame bronnen, innovatieve materialen en nieuwe technologieën, het bouwen van een individuele stijl en het koesteren van creatieve en professionele vaardigheden om dames- en herencollecties te ontwerpen, met een oog voortdurend afgestemd op nieuwe stijlcodes, zijn belangrijke productiemethoden ook gedekt.

Ze begrijpen de modewereld en weten hoe ze de productiekosten kunnen berekenen om tegemoet te komen aan de behoeften van de beoogde consument en om op trends te anticiperen, met respect voor het imago van het merk of de klantenbinding.

Het bestuderen van trends moedigt studenten aan om een ​​innovatieve en eigentijdse individuele collectie te creëren. In het laatste jaar van de cursus kunnen de beste collecties worden getoond.

Programma gegevens

Programma titel: Fashion Design
Gelicentieerd: Bachelor of Arts
Programma-aflevering: op de campus
Program Lengte Credituren: 120

Entree / toelatingsvoorwaarden

  • Middelbaar onderwijsdiploma, GED of bewijs van secundair onderwijs.
  • Voltooide inschrijvingsovereenkomst.
  • $ 100 niet-terugvorderbare aanvraagkosten.
  • Bijgewerkte CV / cv.
  • Persoonlijke verklaring die de professionele prestaties en doelen van de sollicitant beschrijft.
  • Kopie van een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, bijvoorbeeld paspoort.

Doel van het programma

Het 4-jarige Bachelor of Arts-programma in Fashion Design heeft tot doel toekomstige professionals te vormen voor de boeiende mode-industrie.

Hedendaagse modeontwerpers zijn katalysators van creativiteit, vormen nieuwe trends, reageren op de wensen van de consument, industriële ontwikkelingen en nieuwe technologie, van het eerste ontwerp tot en met het voltooide kledingstuk.

Studenten leren een breed scala aan vaardigheden en kennis op het gebied van ontwerp, patroon snijden en kleding technologie, voor dameskleding, herenkleding en elementen van modeaccessoires ontwerp. De cursus stimuleert studenten om een ​​individuele stijl te ontwikkelen, noodzakelijk om een ​​solide toekomst in de mode te bouwen.

Ze zullen uitgerust zijn om te kunnen omgaan met bestaande en opkomende technologieën in de hedendaagse productie- en winkelomgevingen voor kleding en hebben inzicht in de bedrijfspraktijken binnen de wereldwijde kledingindustrie. In het laatste jaar werken studenten als onafhankelijke beoefenaars en vervolledigen ze de cursus met de nodige vaardigheden om door te stromen naar een stageplaats, postdoctorale studie of als zelfstandige zelfstandige professionals.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Istituto Marangoni - Miami »

Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Prijs
1,200 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019