BA in Fotografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

Het cursusprogramma fotografie verdedigt nieuwe media-integratie, multidisciplinaire activiteiten en vrije kunsten, en biedt studenten de nodige tools en vaardigheden om abstracte concepten en fotografische ideeën te vertalen in waarneembare representaties.

De studenten van vandaag worden niet alleen technisch, maar vooral ook uitgedaagd in het interpreteren en herdenken van hun eigen aannames om hun kennis en ideeën uit te breiden en een opmerkelijke bijdrage te leveren aan de visuele kunstcultuur.

Carrièremogelijkheden - fotograaf, fotografische uitgeverij, manager van fotografische archieven, kunstinkoper, studiomanager.

Titel - Deze BA wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijsonderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I en kent 180 studiepunten toe.

Context - Hoewel andere expressieve methoden en vormen van communicatie noodzakelijk maken voor diegenen die de boodschap ontvangen om deze vrijwillig te onderwerpen, heeft fotografie een overweldigend potentieel omdat het zijn boodschap overbrengt op het moment waarop het wordt gezien, ongeacht het besluit van de kijker om doen.

Methodologie en structuur - Bachelor Degree in Photography is een intensief niet-gegradueerd programma gericht op zowel technische als creatieve aspecten van de huidige digitale en analoge beeldpraktijken.

Studenten leren hun ideeën te produceren terwijl ze de nodige culturele en technische ideeën verwerken om beeldenverventers en visuele vertellers te worden.

De cursus begint met een sterke focus op vrije kunsten om studenten te helpen hun expressieve vaardigheden en kennis van het milieu te verrijken.

Ze leren geleidelijk om professionele apparatuur te gebruiken, om verlichting op te zetten en foto's te maken, zowel buiten als in zeer gespecialiseerde omgevingen - zoals de fotostudio - en om zwart-witfilms in de donkere kamer te ontwikkelen en te printen.

Binnen elk semester produceren studenten technisch uitstekende en altijd meer conceptueel aantrekkelijke beelden, leren ze hoe ze hun activiteiten organiseren, omgaan met klanten en individuele marketingstrategieën ontwerpen.

Lezingen en projectcursussen van de Liberal Arts dagen studenten uit om culturele en sociale contexten te begrijpen, om potentiële verschuivingen in de interpretatie van beelden te lezen door middel van historische en hedendaagse perspectieven, waardoor hun bewustzijn van een breed scala aan onderwerpen wordt verbeterd.

Studenten worden ook uitgenodigd om interdisciplinaire benaderingen in te voeren, samen te werken en te reageren op externe evenementen en activiteiten. Elke student heeft door cursussen te volgen met betrekking tot de verschillende fotografische genres, zoals commercieel, redactioneel en artistiek, de mogelijkheid om de verschillende specialisaties rechtstreeks te ervaren en een bewuste en geïnformeerde beslissing te nemen bij het voltooien van zijn / haar training.

Titel - Deze BA wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijsonderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I en kent 180 studiepunten toe.

Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

The leading city of the world in terms of the sheer scale of its cultural heritage, in its 30 centuries of history it’s been the first and the largest metropolis of the world.

The leading city of the world in terms of the sheer scale of its cultural heritage, in its 30 centuries of history it’s been the first and the largest metropolis of the world. Lees Minder