BA in Global Affairs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • TOP 50 Social Science Unit in de wereld
 • Bevordert wereldwijde probleemoplossing
 • Streven naar vacatures in organisaties wereldwijd

Mason's Global Affairs-graad is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in internationale kwesties en de wereldwijde dynamiek die invloed heeft op alle samenlevingen. Je zult deze onderwerpen bekijken met veel verschillende lenzen, waaronder het politieke, het economische en het culturele. Onze afgestudeerden volgen loopbaan in internationale veiligheid en intelligentie, wereldwijde gezondheid en internationale ontwikkeling, recht, zaken, media en management.

In de loop van je opleiding krijg je een uitgekiend inzicht in complexe kwesties zoals terrorisme, vluchtelingencrises, wereldwijde ongelijkheid en uitdagingen op het gebied van gezondheid en milieu.118792_46382796385_091b5314cf_o.jpg

Wereldwijde concentraties

 1. Afrika
 2. Azië
 3. Europa
 4. De omgeving
 5. Globale economie
 6. Wereldwijde regering
 7. Wereldwijde ongelijkheden
 8. Menselijke veiligheid
 9. Internationale ontwikkeling
 10. Latijns Amerika
 11. Media Communicatie,
 12. Midden-Oosten
 13. Noord Amerika
 14. Rusland

Kerncursussen in de major vormen de basis voor dit begrip. Uw keuze voor een thematische of regionale concentratie helpt u uw opleiding af te stemmen op uw specifieke interesses en carrièredoelen.

We moedigen je aan om je opleiding buiten het klaslokaal te volgen. Ons programma heeft een van de hoogste cijfers voor buitenlandse studies aan de universiteit. U vertelt ons waar u heen wilt in de wereld en we laten u zien hoe het in uw hoofd past - zonder de tijd tot afstuderen te vertragen.

Mondiale studenten vinden ongelooflijke stages door gebruik te maken van de politieke en culturele middelen van Washington DC, bijvoorbeeld door te werken aan Capitol Hill, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, de FBI, Human Rights Watch en in ambassades in binnen- en buitenland.

Als afgestudeerde wereldwijde zaken, zul je:

 • Krijg een goed begrip van de politieke, sociale, economische en culturele globalisering
 • Begrijp het gebruik van verschillende soorten data en theorieën om actuele mondiale problemen te analyseren
 • Wees schriftelijk getraind in schrijven voor beleid en andere doelgroepen
 • Wees bereid om in een interculturele omgeving te werken
 • Beschikken over geavanceerde taalvaardigheid
 • Beschikken over expertise in uw concentratie, of het nu een wereldregio is of zaken als global governance, de wereldeconomie, internationale ontwikkeling of het milieu

Kansen

Alle studenten hebben kansen voor onderzoek, wereldwijde betrokkenheid, openbare dienstverlening en loopbaanvoorbereiding.

 • Als je een zeer gemotiveerde student bent, meld je dan aan voor het honoursprogramma, waar je onafhankelijk onderzoek uitvoert onder begeleiding van een lid van de faculteit.
 • Overweeg het versnelde masterprogramma.
 • Meld je aan om een Global Politics Fellow te worden.
 • Studeer in het buitenland met het Mason Study Abroad-programma.

Ontwikkel waardevolle werkvaardigheden door stage te lopen op plaatsen zoals:

 • US Department of State of het Amerikaanse Congres
 • CIA of FBI
 • Buitenlandse ambassades in DC of Amerikaanse ambassades in het buitenland
 • Amnesty International118796_44728888692_a3d0693e86_o.jpg

Graad Vereisten

Eer in de majoor

Hooggekwalificeerde studenten kunnen geavanceerd werk nastreven dat leidt tot een cum laude afstuderen in de major. Global affairs majors die 75 studiepunten met een totale GPA van 3,50 en een GPA van 3,50 in cursussen voor de major hebben behaald, komen in aanmerking om met een graad toe te treden tot een afgestudeerde.

Studenten die een onderscheiding behalen in de major moeten de tweeklas-honoursreeks voltooien , GLOA 491 Honours Seminar in Global Affairs en GLOA 492 Honours Research Project in Global Affairs , met een minimum GPA van 3,50 in de reeks. Niet alle aanvragers die aan de minimumvereisten voldoen, zijn gegarandeerde acceptatie.

Graad Vereisten

Totaal aantal credits: minimaal 120

Dit is een Green Leaf-programma .

Studenten moeten zich bewust zijn van het specifieke beleid dat aan dit programma is gekoppeld.

Green Leaf-programma's en -cursussen

Een 'Green Leaf'-cursus of academisch programma richt zich op het leren over duurzaamheid, dat wil zeggen, het voldoen aan onze huidige behoeften zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Inspired by George Mason, one of the United States’ Founding Fathers, appeal for individuals and freedom, George Mason University recognizes that freedom and learning represent a complementary relatio ... Lees meer

Inspired by George Mason, one of the United States’ Founding Fathers, appeal for individuals and freedom, George Mason University recognizes that freedom and learning represent a complementary relationship that allows men and women of all ages to pursue their educational dreams. It is the fundamental goal of George Mason University to prepare its students to be critical thinkers and active citizens who have the skills and knowledge-base to make a lasting contribution to society. Lees Minder