BA in Global Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BHMS, Zakelijk

Het BA in Global Business Management-programma biedt studenten academische kwalificaties en een reeks vaardigheden die aantrekkelijk zijn voor potentiële werkgevers, in een breed scala van wereldwijde bedrijfssectoren op gebieden zoals internationale verkoop en marketing; financiën en controlling; banking; personeelszaken. Afgestudeerden kunnen geslaagde managers worden op het gebied van operations management, supply chain management en beheerdersposities bij de overheid en NGO's.

Het programma maakt gebruik van een scala aan lesmethoden om het leren te vergemakkelijken. De kernkennis wordt bestreken door lezingen en tutorials, ondersteund door geleide lectuur en aanvullende materialen op Blackboard van de virtuele campus. Er wordt bijzondere zorg besteed aan het gebruik van de meest effectieve leer- en beoordelingsmethoden voor elke module.

Duur: 3 jaar

Toelatingseisen

  • Minimum 17 jaar
  • Voltooid secundair schooldiploma (minimaal 11 jaar)
  • Engelse taalvaardigheid op een niveau gelijk aan IELTS 5.0

Voor diegenen die niet aan de Engelse vereisten voldoen, bieden we een 10 weken durend University English Foundation-programma aan, een intensieve cursus voor studenten in de horeca en culinaire kunsten - in niet-gegradueerde of postdoctorale niveaus.

Doel van het programma

Het BA Global Business Management-programma biedt de student een academische kwalificatie die aantrekkelijk is voor potentiële werkgevers; de vaardigheden en capaciteiten om de werkende wereld te betreden; en een "gereedschapskist" die kan worden toegepast op een reeks multinationale zakelijke carrières.

De cursus maakt gebruik van een reeks onderwijsmethoden om het leren te vergemakkelijken, zoals paar- en groepsprojecten, individueel onderzoek en rapporten, evenals studiereizen. De kernkennis wordt bestreken door lezingen en tutorials, ondersteund door geleide lectuur en aanvullende materialen op de virtuele campus van de universiteit.

Cursusinhoud

Studenten die niet eerder Duits hebben gestudeerd en die een stage in Zwitserland willen volgen, moeten behalve het bovengenoemde studieprogramma ook Duitse lessen volgen.

International Graduate Placement

Afgestudeerden die tijdens hun studieperiode een bewezen staat van dienst hebben opgebouwd in de sector, zijn klaar voor de volgende internationale carrièrestap. Studenten kunnen zich hierop voorbereiden door samen te werken met de BHMS Graduate Placement Manager en / of gerenommeerde bureaus die expertise hebben op hun lokale markten.

De vergoedingen van agentschappen dekken het zoeken naar werk en helpen bij het opstellen van uitgebreide documentatie over werk en bijstand bij visumaanvragen. BHMS bereidt studenten voor en ondersteunt deze in hun omgang met deze instanties, waaronder het voorbereiden van telefonische interviews, het produceren van professionele cv's en het bevorderen van de vaardigheden die nodig zijn om een internationale stage succesvol te voltooien die kan leiden tot een zinvolle loopbaanontwikkeling

Plaats

Luzern, Zwitserland

intakes

8 innames per jaar: januari, februari, april, mei, juli, augustus, oktober en november. Neem contact op met het BHMS-toelatingsexamen voor de volgende intake-gelegenheid.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Beroepscursussen worden gehouden:

Maandag tot vrijdag van 16:00 tot 20:30 uur

Elke student is verzekerd van een minimum van 2 vrije dagen per week voor zelfstudie.

Elke academische module bestaat uit 60 lessen van lezingen en tutorials over een periode van 20 weken plus 30 uur van gerichte studie plus 60 uur zelfstudie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Lees Minder