Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Een bachelor in de kunsten in Hospitality Business Management biedt u gespecialiseerde instructies voor het bedienen van bedrijven uit de horeca.

Leer van faculteitsleden met uitgebreide ervaring in de sector en beheer de basisprincipes van het exploiteren van hotels, restaurants, locaties met managed services en toeristische bestemmingen, of ze zich nu in de VS of over de hele wereld bevinden. Topleiders uit de industrie spreken in uw lessen. Praktische instructies en ervaringen uit de praktijk bouwen de vaardigheden op die u nodig hebt om een ​​succesvolle carrière te starten.

Het programma bereidt je voor om te slagen in het beheer van:

 • activiteiten
 • inkomsten
 • verkoop
 • service
 • evenement planning
 • overleg plegen

De School of Hospitality Business Management behoort consequent tot de top 5 procent van de 170 vergelijkbare programma's in de natie. Alumni wonen en werken in landen over de hele wereld.

Real-world leren

Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je het volgende bereikt:

 • Werkte 1.000 uur in de horeca en verdiende werkgeversevaluatiescores van 80% of hoger.
 • Toegepaste managementvaardigheden van hospitality bedrijven om problemen op te lossen.
 • Geïdentificeerde servicekwesties en voorgestelde oplossingen, rekening houdend met de belangen van belanghebbenden.
 • Werkte met een team om een ​​hospitality-operatie te evalueren, bevindingen te presenteren en oplossingen voor te stellen voor waargenomen problemen, rekening houdend met de implicaties voor belanghebbenden.
 • Verdiept uw ​​begrip van verschillende culturen en hun bijbehorende bedrijfsactiviteiten, bij voorkeur door in het buitenland te studeren.

Internationale leermogelijkheden

Sinds 1984 hebben bijna 1.000 WSU-studenten gestudeerd aan of hebben ze hun WSU-diploma behaald aan de César Ritz Hogescholen in Zwitserland, een traditionele Zwitserse gastschool. De Brig-campus van César Ritz is de site van het Carson College Switzerland International Centre.

Werkervaring / Stage-eis

Je past de theorieën die je leert in de klas toe door in horecabedrijven te werken. Als een belangrijke in beheer van horecabedrijven of management van wijnbedrijven, moet u een vereiste voor een industriestage of werkervaring voltooien: 1.000 uur voor een major en 400 uur voor een minor. Zoeken naar banen wordt gemakkelijk gemaakt door het feit dat branchepartners regelmatig de campus bezoeken om stagiairs en afgestudeerden te werven.

Beurzen

Vraag de SHBM Scholarship aan vóór 31 januari 2019.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Lake Tahoe Community College »

Laatst bijgewerkt op November 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019