BA in Hospitality Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

waardepapieren


tussen-/>

Universiteit analist in Hospitality Management (3 jaar)


einde/>

BA in Hospitality Management (4 jaar)

Resol. ME 1312-1314 Modif. Opmerking DNGU Nº2737 / 16


Modaliteit. carrière Grade/>

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

 • Interview met educatieve consultant.
 • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
 • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
 • Deelname ingang cursus: Inleiding tot Management Science
 • In aanvulling op de in de voorschriften gestelde documentatie-eisen


overwegingen/>

De toegenomen mobiliteit voor het toerisme en vermenigvuldiging van zakelijke activiteiten binnen en buiten de nationale grenzen zijn kenmerkend voor deze periode van globalisering van de economie en genereert nieuwe eisen in de horeca organisaties en aanverwante activiteiten. Deze situatie vereist de opleiding van professionals in staat om flexibiliteit en innovatie aan te passen aan scenario's die zich voordoen elke dag dynamischer en concurrerender te maken.

EAN biedt een curriculum voor technici en afgestudeerden in Business Administration gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zich inzetten om de institutionele project. Leerkrachten hebben een uitgebreide opleiding en ervaring en worden getraind in het omgaan met het onderwijs strategieën om het verwerven van vaardigheden te bevorderen. Praktische opleiding van studenten wordt in werking gezet door het analyseren van echte cases van bedrijven in verband met EAN, het blootstellen van hun problemen voor de behandeling in het kader van de proefpersonen.

pre ateneos professionals in bedrijven en gesprekken met experts van het Management Sciences praktijken worden uitgevoerd.


Werkingssfeer van titel/>


Werkingssfeer van titel: UNIVERSITEIT ANALIST Hospitality Management/>

 • Ik opereren als een facilitator in het beheer van het hotel bedrijven, die gericht zijn op de bestaande bedrijven op het gebied naar een groeiende ontwikkeling ervan in het vinden van nieuwe zakelijke kansen.
 • Bedrijven beheren, plannen en uitvoeren van projecten in de horeca.
 • Orient bestaande ruimte bedrijven groei naar het ontwikkelen van hen in het vinden van nieuwe zakelijke kansen.


Werkingssfeer van titel: UNIVERSITEIT ANALIST Hospitality Management/>

 • Organiseren en beheren hoteliers en horeca diensten, als onderdeel van hetzelfde en / of als zelfstandig consultant.
 • Het ontwikkelen van nieuwe ondernemingen in het hotelwezen en horeca diensten.
 • Optreden als een consultant in bestaande bedrijven, het ontwikkelen van op continue kwaliteitsverbetering en zoeken naar nieuwe zakelijke kansen.


studieplan/>

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Lees meer

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Lees Minder
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Meer Minder