BA in Hotel en Hospitality Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Hotel en Hospitality Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programma:

Jaar 3 van het BA Hotel

Looptijd:

Een jaar

Beschikbaarheid:

Dit aanbod is beschikbaar voor alle potentiële studenten die houder zijn van het BHMS Higher Diploma of een equivalent daarvan

Overzicht

Het BA Hotel and Hospitality is het derde jaar van het 3-jarige Bachelor of Arts-programma en is gebaseerd op een intensieve studieperiode van meer dan 20 weken op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland plus 3 tot 6 maanden werkervaring in een Zwitserse of internationale gastvrijheid onderneming. BHMS beheert het programma met RGU, die het bachelordiploma toekent aan studenten die het derde jaar met succes hebben afgerond en alle modules hebben doorlopen.

BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les.

De Robert Gordon University, die in 1881 in Aberdeen UK werd opgericht als een universiteit, werd in 1992 de moderne moderne universiteit en heeft nu een internationale reputatie voor het bieden van hoogwaardig onderwijs aan meer dan 13.000 studenten van undergraduate tot PhD-niveau.

Op de campus van BHMS Lucerne hebben ongeveer 850 studenten per jaar de mogelijkheid om zich voor te bereiden op hun toekomstige managementrollen in de hotel- en horecabranche. Studenten leren van een toegewijde faculteit, die naast hun academische referenties knowhow en ervaring op zakelijk gebied met zich meebrengt. Dit zorgt ervoor dat wat in de klas wordt geleerd hedendaags is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse bedrijfsomgeving.

Doel van het programma

Het BA Hotel en Hospitality Management-programma biedt de student een academische kwalificatie die aantrekkelijk is voor potentiële werkgevers; de vaardigheden en capaciteiten om de werkende wereld te betreden; en een "gereedschapskist" die kan worden toegepast op een reeks carrières in de horeca en de dienstensector.

De cursus maakt gebruik van een reeks onderwijsmethoden om het leren te vergemakkelijken, zoals paar- en groepsprojecten, individueel onderzoek en rapporten, en studiereizen naar industriële faciliteiten. De kernkennis wordt bestreken door lezingen en tutorials, ondersteund door geleide lectuur en aanvullende materialen op de virtuele campus van de universiteit.

Bachelor Degree Entry Vereisten (derde jaar)

  • 20 jaar oud
  • Succesvolle afronding van het BHMS Hoger Diploma Hotel en Hospitality Management of gelijkwaardig
  • Engelse taalvaardigheden op een niveau gelijk aan IELTS 6.0

Cursusinhoud

Studenten die niet eerder Duits hebben gestudeerd en die een stage in Zwitserland willen volgen, moeten behalve het bovengenoemde studieprogramma ook Duitse lessen volgen.

International Graduate Placement

Afgestudeerden die tijdens hun studieperiode een bewezen staat van dienst in de horeca hebben opgebouwd, zijn klaar voor de volgende internationale carrièrestap. Studenten kunnen zich voorbereiden op de branche door samen te werken met gerenommeerde bureaus met expertise op hun lokale markten. De vergoedingen van agentschappen dekken het prospecteren van banen en helpen bij het opstellen van uitgebreide documentatie over werk en bijstand bij visumaanvragen. BHMS bereidt studenten voor en ondersteunt deze in hun omgang met deze agentschappen, waaronder het voorbereiden van telefonische interviews, het produceren van professionele cv's en het bevorderen van de vaardigheden die nodig zijn om een ​​internationale stage succesvol te voltooien die kan leiden tot een zinvolle loopbaanontwikkeling

Plaats

BHMS Business- en hotelmanagementschool Luzern

intakes

Februari, augustus en november. Neem contact op met het BHMS-opnamekantoor voor de volgende innamedatums.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Maandag tot vrijdag van 08:00 tot 11:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur

Beroepscursussen worden gehouden:

Maandag tot vrijdag van 15.30 tot 20.30 uur.

Elke student is verzekerd van een minimum van 2 vrije dagen per week voor zelfstudie.

Elke academische module bestaat uit 60 lessen van lezingen en tutorials over een periode van 20 weken plus 30 uur van gerichte studie plus 60 uur zelfstudie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nov. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan