BHMS, Zakelijk
Het BA Hotel en Hospitality Management-programma biedt studenten academische kwalificaties en een reeks vaardigheden die aantrekkelijk zijn voor potentiële werkgevers, de nodige vaardigheden om de professionele wereld te betreden en een "gereedschapskist" die kan worden toegepast op een reeks van loopbanen in de horeca en dienstensector.
De cursus maakt gebruik van een reeks onderwijsmethoden om het leren te vergemakkelijken, zoals paar- en groepsprojecten, individueel onderzoek en rapporten, en studiereizen naar industriële faciliteiten.
De kernkennis wordt bestreken door lezingen en tutorials, ondersteund door geleide lectuur en aanvullende materialen op de virtuele campus van de universiteit.
Duur: 36 maanden
Toelatingseisen
Minimum 17 jaar
Voltooid secundair schooldiploma (minimaal 11 jaar)
Engelse taalvaardigheid op een niveau gelijk aan IELTS 5.0
Voor diegenen die niet aan de Engelse vereisten voldoen, bieden we een 10 weken durend University English Foundation-programma aan, een intensieve cursus voor studenten in de horeca en culinaire kunsten - in niet-gegradueerde of postdoctorale niveaus.
Doel van het programma
Het BA Hotel en Hospitality Management-programma biedt de student een academische kwalificatie die aantrekkelijk is voor potentiële werkgevers; de vaardigheden en capaciteiten om de werkende wereld te betreden; en een "gereedschapskist" die kan worden toegepast op een reeks carrières in de horeca en de dienstensector.
De cursus maakt gebruik van een reeks onderwijsmethoden om het leren te vergemakkelijken, zoals paar- en groepsprojecten, individueel onderzoek en rapporten, en studiereizen naar industriële faciliteiten. De kernkennis wordt bestreken door lezingen en tutorials, ondersteund door geleide lectuur en aanvullende materialen op de virtuele campus van de universiteit.
Cursusinhoud
Studenten die niet eerder Duits hebben gestudeerd en die een stage in Zwitserland willen volgen, moeten behalve het bovengenoemde studieprogramma ook Duitse lessen volgen.
International Graduate Placement
Afgestudeerden die tijdens hun studieperiode een bewezen staat van dienst hebben opgebouwd in de horeca, zijn klaar voor de volgende internationale carrièrestap. Studenten kunnen zich voorbereiden op de branche door samen te werken met gerenommeerde bureaus met expertise op hun lokale markten. De vergoedingen van agentschappen dekken het zoeken naar werk en helpen bij het opstellen van uitgebreide documentatie over werk en bijstand bij visumaanvragen. BHMS bereidt studenten voor en ondersteunt deze in hun omgang met deze instanties, waaronder het voorbereiden van telefonische interviews, het produceren van professionele cv's en het bevorderen van de vaardigheden die nodig zijn om een internationale stage succesvol te voltooien die kan leiden tot een zinvolle loopbaanontwikkeling
Plaats
Luzern, Zwitserland
intakes
8 innames per jaar: januari, februari, april, mei, juli, augustus, oktober en november. Neem contact op met het BHMS-toelatingsexamen voor de volgende intake-gelegenheid.
Vakantie
Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.
Cursus tijden
Academische cursussen worden gehouden:
Maandag tot vrijdag van 08:00 tot 11:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur
Beroepscursussen worden gehouden:
Maandag tot vrijdag van 15.30 tot 20.30 uur.
Elke student is verzekerd van een minimum van 2 vrije dagen per week voor zelfstudie.
Elke academische module bestaat uit 60 lessen van lezingen en tutorials over een periode van 20 weken plus 30 uur van gerichte studie plus 60 uur zelfstudie.