BA in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationale zaken

STUDIEPROGRAMMA'S: BA in International Business

Waarom International Business studeren aan MC?

Ben je klaar om de wereld rond te reizen? Klaar om het leven in vreemde culturen te ervaren? Klaar om de uitdagingen van de moderne internationale handel aan te gaan? Alle activiteiten van vandaag zijn wereldwijd, of op zijn minst beïnvloed door wereldwijde evenementen, en dus wereldwijd denken is de eerste stap in het leren navigeren in de concurrerende zakenwereld van vandaag. Je wordt ondergedompeld in een curriculum waarvoor je minimaal een volledig semester in een van de meer dan 100 landen in het buitenland moet doorbrengen en om te studeren en hopelijk vloeiend in een vreemde taal te worden. Je zult ook internationale politiek, economie, geschiedenis, religie en cultuur bestuderen, evenals alle zakelijke grondbeginselen van accounting, financiën, management en strategie. Je gaat hechte relaties aan met docenten die in het buitenland hebben gewoond en gewerkt, veel hebben gereisd en die je opleiding kunnen verrijken door projectmatig leren, praktische toepassing en onschatbare connecties. Onze International Business-major voldoet aan de vraag van de markt naar afgestudeerden met een wereldwijde mentaliteit die goed geïnformeerd, zeer bekwaam en ervaren zijn.

Maryville College Works is een uitgebreid programma voor loopbaanvoorbereiding dat is geïntegreerd in het vierjarige liberale kunstcurriculum van het College. De belangrijkste componenten zijn beoordeling, advisering, netwerken en professionele ervaringen.

HET RAADGEVENDE BEDRIJF RAAD VAN COMMISSARISSEN BIJ MC

De raad bestaat uit ervaren lokale bedrijven en gemeenschapsleiders en komt twee keer per jaar bijeen om inzicht te geven in en input te bieden voor de huidige uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het nastreven van succes en effectiviteit, vooral omdat deze uitdagingen verband houden met de kennis en vaardigheden die van toekomstige werknemers worden vereist. Op hun beurt reageert de faculteit op deze uitdagingen door middel van curriculaire innovatie en hervorming. Bij elke bijeenkomst is er interactie met de huidige studenten (zoals presentaties), keynote speakers, rondetafelgesprekken en workshops.

Ontmoet een huidige student

Daniel Boyer '19

Plaats: Lebanon, Tenn.

Tijdens zijn eerste rondgang op de campus, toen hij het internationale vlaggenbord in Bartlett Hall zag hangen, besloot Daniel dat hij zich bij MC zou inschrijven. Op de middelbare school had hij een interesse in de functies en filosofieën van het bedrijfsleven ontwikkeld en was hij geïntrigeerd door de kans om te bestuderen hoe zaken wereldwijd worden gedaan. Na zijn afstuderen hoopt Daniel een baan te vinden bij een bedrijf dat de economische ontwikkeling in een ontwikkelingsland ondersteunt. "Ik ben er niet 100% zeker van dat ik in een van deze functies terecht zal komen, maar een ding dat ik heb geleerd aan het Maryville College is dat er zoveel mogelijkheden zijn die wachten op iemand zoals ik om ze te komen halen ," hij zei.

Resultaten van recente afstudeerders

Aanbevolen afgestudeerde

PETER COATS '09

MOMENTEEL: DIRECTEUR KLANTOPLOSSINGEN BIJ KORN FERRY IN SALT LAKE CITY, UTAH

Als student maakte Peter gebruik van tal van gesponsorde mogelijkheden om te reizen, te werken en te dienen. Hij werkte vier jaar na zijn afstuderen met InsideOut Development, een onderneming voor leiderschapsontwikkeling. Met Korn Ferry helpt Peter organisaties hun talentstrategie af te stemmen op de bedrijfsstrategie. "Ons onderzoek toont aan dat de nummer 1-kwaliteit om in te huren, 'leerflexibiliteit' is of het vermogen om op een consistente, systematische manier van ervaring te leren en dat leren vervolgens toe te passen om succesvol te presteren in nieuwe, eerste keer situaties, 'zei hij. "Een diploma International Business van het Maryville College doet precies dat - het biedt diverse mogelijkheden om snel te kunnen werken om ervaring op te doen in verschillende discipelen, cursussen en landen die je zullen scheiden van andere kandidaten die strijden om dezelfde functie."

Werkplaatsingen

 • Brunswick Corporation
 • IBM
 • Korn Ferry
 • PerfectServe, Inc.
 • Radio Systems Corporation
 • Tokyu Leefbaar

Graduate School Placements

 • Appalachian State University
 • Walker College of Business
 • Emory University Goizueta Business School
 • New York University School of Law
 • University of Tennessee-Knoxville Haslam School of Business
 • Vrije Universiteit, Amsterdam

Video Gallerij

Carrièremogelijkheden

Met deze voorbereiding kunt u overal ter wereld in verschillende kansen werken. U bent klaar om te werken in industriële, dienstverlenende of op kennis gebaseerde industrieën met bedrijven die internationale markten bedienen, samenwerken met internationale leveranciers of die profiteren van de voordelen van een internationaal divers personeelsbestand. Voor u zou dit kunnen betekenen: werken in multinationale ondernemingen, internationale banken, handelsverenigingen, adviesbureaus, NGO's en non-profitorganisaties, import / exportbedrijven en ministeries.

Leerresultaten

Studenten die het studieprogramma succesvol hebben afgerond, hebben het volgende bereikt:

 • Oefen creatieve en kritische vormen van onderzoek die een goed begrip geven van mensen en organisaties over de hele wereld die leiden tot aantoonbaar vermogen om:
  • Beoordeel de prestaties van de organisatie met betrekking tot de behoeften van de verschillende belanghebbenden
  • Begrijp de complexiteiten, uitdagingen en kansen van hun economische, politieke, technologische en sociaal / culturele context.
 • Demonstreer het vermogen om zowel mondeling als schriftelijk duidelijk en overtuigend te communiceren
 • Demonstreer de vaardigheid om een ​​onderzoeksproject op lange termijn te plannen en af ​​te ronden dat managementtheorieën en concepten incorporeert in een organisatorische en internationale toepassing
 • Demonstreer de vaardigheid om financiële en economische gegevens op te halen en te interpreteren, de doordachte analyse van die gegevens en een duidelijke presentatie van de resultaten
 • Demonstreer een wereldwijd perspectief van de relatie tussen bedrijf, management en de samenleving, en een diepgaand bewustzijn van een interculturele gemeenschap
 • Om een ​​studie in het buitenland te voltooien, programmeer en reflecteer op de uitdagingen en kennis die uit de ervaring is opgedaan

Benodigde cursussen

groot

De Major in International Business bestaat uit 48-49 kredieturen verdeeld over twee reeksen cursussen. Alle studenten volgen de eerste reeks met de volgende vakken:

 • PLS 212: Internationale politiek (3 uur)
 • SLS 299: problemen in professionele ontwikkeling (2 uur)
 • SOC 211: Culturele antropologie (3 uur)
 • INT 201: hedendaagse mondiale problemen (3 uur)
 • ECN 201: Principles of Economics (4 uur)
 • BUS 351-352: Senior Study (6 uur)
 • OVS 203: Cross-culturele voorbereiding voor studie in het buitenland (0-1 uur)

Eén cursus geselecteerd uit de volgende lijst:

 • REL 212: Wereldgodsdiensten (3 uur)
 • ZIJN 221: Europa en de wereld in de 20e eeuw (3 uur)
 • HIS 333: Studies in Aziatische geschiedenis (3 uur)
 • ZIJN 334: Studies in Latijns-Amerikaanse geschiedenis (3 uur)
 • HIS 335: Studies in de Afrikaanse geschiedenis (3 uur)

De tweede reeks cursussen omvat:

 • BUS 201: Principes van Management (3 uur)
 • BUS 215: Principes van de boekhouding (3 uur)
 • BUS 329: Internationale handel (3 uur)
 • BUS 401: Strategisch management (3 uur)
 • ECN 325: Internationale handel en financiën (3 uur)
 • BUS 344: Principles of Finance (3 uur)
 • Of geschikte cursussen aangeboden bij een goedgekeurde buitenlandse instelling.

Alle studenten moeten ook twee jaar een vreemde taal voltooien (één jaar, normaal gesproken twee cursussen, buiten de vereiste voor algemeen onderwijs van 100 graden) of voldoende taalvaardigheid in vreemde talen aantonen. Wanneer Engels een tweede taal is voor de student in de major, is hij / zij vrijgesteld van de vereiste vreemde taal en kan hij worden vrijgesteld van de vereiste buitenlandse studies na goedkeuring door de divisiestoel.

De periode van buitenlandse studie zal idealiter ten minste een volledig semester zijn bij een buitenlandse instelling zoals beschreven onder Study Abroad in deze catalogus, en zal meestal plaatsvinden tijdens het voorjaarssemester van het junior jaar. Aan de vereiste voor buitenlandse studie kan ook worden voldaan door een enkele studieperiode van ten minste zes weken aan een buitenlandse instelling. Na goedkeuring van de divisievoorzitter kan aan de vereiste van buitenlandse studie worden voldaan door een buitenlandse stage of een vergelijkbaar practicum dat overeenkomt met ten minste zes weken studie aan een buitenlandse instelling. Merk op dat International Studies 201 en OVS 203 voorwaarden zijn voor alle cursussen en studies in het buitenland waarvoor academisch krediet van Maryville College moet worden toegekend, en dat cursussen die tijdens studie in het buitenland worden gevolgd, in de plaats kunnen komen van belangrijke vereisten met toestemming van de internationale bedrijfscoördinator.

Studenten die afstuderen in International Business moeten zorgvuldig plannen om de vereiste periode van studie in het buitenland mogelijk te maken. Studeren in het buitenland vereist een zorgvuldige planning van cursussen op de campus en anticiperen op de waarschijnlijke extra reiskosten. Studie aan buitenlandse instellingen is beschreven onder Study Abroad.

Studenten met een major International Business zijn niet minderjarig in Business of International Studies.

Een dubbele major is niet toegestaan ​​in een combinatie van twee van de volgende majors: Finance / Accounting, Human Resource Management, International Business, Marketing en Management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Maryville College is ideally situated in Maryville, Tenn., between the Great Smoky Mountains National Park and Knoxville, the state's third largest city. Known for offering its students a rigorous and ... Lees meer

Maryville College is ideally situated in Maryville, Tenn., between the Great Smoky Mountains National Park and Knoxville, the state's third largest city. Known for offering its students a rigorous and highly personal experience, Maryville College is a nationally ranked institution of higher learning that successfully joins the liberal arts and professional preparation in partnership with others. Founded in 1819, Maryville is the 12th oldest college in the South and maintains an affiliation with the Presbyterian Church (USA). Total enrollment for the fall 2016 semester is 1,198. Lees Minder