Read the Official Description

Overzicht

Een goed functionerende financiële sector is niet alleen een resultaat van economische ontwikkeling, maar ook een van de belangrijkste drijfveren voor duurzame groei.

In een tijd van integratie van de wereldmarkten is er meer concurrentie en enorme kansen. Naarmate de financiële dienstensector blijft evolueren, groeit ook de behoefte aan gekwalificeerd personeel. Om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden slagen in een zeer concurrerende markt die expertise en betrouwbaarheid waardeert, zijn we toegewijd aan het bevorderen van hun kennis, vaardigheden en capaciteiten.

Het undergraduate International Finance-programma met zijn gerenommeerde faculteit, een sterk curriculum en banden met de financiële sector heeft tot doel professionals af te studeren die zich bewust zijn van de huidige economische en sociale uitdagingen. Onze missie is onze studenten uitrusten met de tools en vaardigheden die nodig zijn voor hun toekomstige loopbaan en hen de basis bieden die ze nodig hebben om bekwame leidinggevenden te worden die een leidende rol zullen spelen in hun professionele en dagelijkse leven

Academisch programma

Het undergraduate International Finance-programma heeft tot doel studenten af te studeren met de vaardigheden die nodig zijn om de technieken en benaderingen in de voorhoede van de moderne financiële wereld onder de knie te krijgen en die voldoen aan de hoogste normen van zakelijke en persoonlijke ethiek.

Omdat het programma een sterke nadruk legt op zowel theoretische grondslagen als toegepaste financiële economie, zullen onze afgestudeerden kunnen dienen in de financiële dienstverlening, het bedrijfsleven en de publieke sector. We zijn ook van mening dat sommige van onze afgestudeerden een vervolgstudie zullen volgen.

De belangrijkste functies van financiële diensten worden beschouwd als: promotie en bundeling van lokale besparingen; allocatie van kapitaal naar productieve investeringen in de reële economie; facilitering van de uitwisseling van goederen en diensten; en risicobeheer. Het programma heeft drie brede concentratiegebieden waardoor studenten zich kunnen concentreren op hun keuze: banken en financiële instellingen; Bedrijfsfinanciën; en financiële instrumenten en portefeuillebeheer.

Het belangrijkste verschil dat het programma van de faculteit Business International Finance onderscheidt van anderen in het land, is het flexibele leersysteem dat interdisciplinaire interacties mogelijk maakt, waardoor studenten hun onderwijs kunnen vormgeven via een mix van financiële, zakelijke en andere veldcursussen die op de universiteit worden aangeboden.

  • Het eerste en tweede jaar
    Tijdens hun eerste en tweede jaar volgen studenten algemene algemene en zakelijke cursussen, zoals bij de andere niet-gegradueerde programma's van de Faculteit der Bedrijfskunde.
  • Het derde jaar
    Studenten beginnen met het verwerven van expertise op verschillende gebieden van financiën via een reeks programma-vereiste cursussen. Studenten krijgen een breed inzicht in de functionele gebieden in financiën.
  • Het vierde jaar
    Studenten hebben de mogelijkheid om diepgaande expertise op te doen over verschillende sectoren door middel van een breed scala aan keuzevakken evenals bedrijfsbezoeken, gastsprekers en case-studies.

Het programma biedt een groot aantal keuzevakken op het hoogste niveau op verschillende gebieden, en studenten worden aangemoedigd om uit deze te kiezen om hun vaardigheden breed te ontwikkelen. Om te slagen voor het programma, moeten de studenten 46 vakken voltooien met in totaal 240 ECTS-credits. De onderstaande tabel geeft een overzicht van de verdeling van cursussen in het programma in verschillende categorieën.

Cursuscategorie
Program taught in:
Engels

See 19 more programs offered by Ozyegin University »

Last updated December 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum