BA in International Leisure

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze Engelstalige professionele bacheloropleiding bereidt je voor op een carrière in de internationale vrijetijdsindustrie. Over 3 of 4 jaar word je een professional in deze creatieve en dynamische industrie. In deze opleiding leer je hoe je gedenkwaardige en zinvolle ervaringen kunt creëren die bijdragen aan een mooiere wereld.

Studieprogramma

De vrije tijd

De vrije tijd

Jaar 1

De vrije tijd

Jaar 2

Vrije tijd is een zeer brede term. In het tweede jaar heb je de mogelijkheid om je te concentreren op:

  • Evenementmanagement
  • attracties
  • Sociale innovatie
  • vrije tijd

Jaar 3

Het grootste deel van het derde jaar wordt bezet door een stage. Je mag je stage doen voor een bedrijf, bij voorkeur in het buitenland. In dit jaar heeft u ook de mogelijkheid om een halfjaarlijks uitwisselingsprogramma bij een van onze partneruniversiteiten te volgen, gevolgd door of voorafgegaan door een kortere stage.

Jaar 4

In de eerste helft van het vierde jaar werken studenten aan een grootschalig project of een verscheidenheid aan kleinere projecten in opdracht van de vrijetijdsindustrie in het kader van hun minortrack. U kunt bijvoorbeeld een festival organiseren, beleidsplannen schrijven of de marketingactiviteiten van een sportclub onderzoeken. De tweede helft van het vierde jaar is gereserveerd voor je individuele afstudeeropdracht. Op verzoek van een organisatie uit de branche verricht u onderzoek op uw vakgebied, geeft u advies en maakt u hiervoor een implementatieplan.

Studielast

De gemiddelde studielast voor dit programma bedraagt ongeveer 40 uur per week, gedurende 40 weken. Hoeveel uur per week je daadwerkelijk studeert, is sterk afhankelijk van de persoon en verschilt per week. Je hebt op bepaalde momenten misschien een aantal deadlines en tests, dus je planningsvaardigheden moeten perfect zijn.

Toelatingseisen

Wil je starten met de Leisure

Een equivalent van de Nederlandse diploma's havo of vwo moet over het algemeen worden ingeschreven voor een opleiding aan de Breda University of Applied Sciences .

Test van Engels als vreemde taal

U moet ook voldoende resultaten van een van deze tests aantonen:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) of CPE (Certificate of Proficiency in English)
  • IELTS-test (minimale overall band score van 6.0, en minimum subscore van 6.0 voor spreken)
  • TOEFL-test (minimum score van 80 op internet en minimum subscore van 20 voor spraak)
Vrijstelling van het afleggen van de Engelse test

U hoeft geen Engelstalige testresultaten in te dienen om een ​​Engelstalig programma te mogen volgen als:

  • je bent een Nederlandse havo of vwo- afgestudeerde
  • de instructietaal van de middelbare school of universiteit die u hebt gevolgd of bezoekt, is Engels in een Engels sprekend land met moedertaal (dwz een van de volgende landen: Australië, Canada (exclusief Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de De Verenigde Staten van Amerika)
  • je hebt een diploma behaald dat is opgenomen in de diplomalijst opgesteld door de Nuffic en een van je examenvakken was Engels.
3-jarig nummer

Als je diploma van het middelbaar onderwijs vergelijkbaar is met het Nederlandse vwo-diploma, kom je mogelijk in aanmerking voor toelating tot het driejarig traject.

Na je bachelor

Als vrijetijdsmanager kun je carrière maken in bijvoorbeeld theaters, muzieklabels, sportcentra of citymarketing. U bent mogelijk verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van een bedrijf, de ontwikkeling van nieuwe vrijetijdsproducten of de organisatie van tentoonstellingen, conferenties of evenementen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Lees meer

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Lees Minder