Lees de Officiële Beschrijving

Afdeling International Logistics Management werd in 2009 opgericht in het kader van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bestuurswetenschappen. Het hoofd van de afdeling International Logistics Management, Prof.Dr.Ömer Baybars Tek, is een van de drie auteurs in Turkije die het eerste hoogwaardige leerboek in Logistics heeft geschreven. In 1985 samen met Ömer Z.Aşıcı co-auteur van een boek met de titel "Fiziksel Dağıtım Yönetimi". Tussen de jaren 1969 en 1971 was Dr. Ömer Baybars Tek ook de student en volgeling van de wereldwijd bekende geleerde Dr. Donald J. Bowersox, die een van de voorouders is van Logistics en ook de voormalige vice-decaan van de Michigan State University , het Eli Broad College of Business. Dr.Tek doceerde Physical Distribution-lessen tussen 1971 en 1987. Verder heeft Dr.Tek tussen de jaren 2001 en 2001 verschillende cursussen gegeven, waaronder consumentengedrag en retailmanagement bij de afdeling Supply Chain Management, het Eli Broad College of Business in de VS. 2002.

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw, toen Customer-Oriented Marketing Approach wijdverspreid werd op nationaal en mondiaal niveau, heeft logistiek veel meer betekenis gekregen. Op basis van deze ontwikkelingen streeft het Department of International Logistics Management ernaar zijn studenten uit te rusten met twee vreemde talen als onderdeel van het algemene universitaire beleid en managementvaardigheden die flexibiliteit, interdisciplinaire benadering en creatief denken omvatten.

Gezien de stijgende concurrentievoorwaarden in de logistieke sector, bereidt onze afdeling haar studenten voor op het zeer uitdagende bedrijfsleven door hun analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

De instructietaal van de afdeling Internationaal logistiek management is Engels.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Opleiding te volgen in:
Engels
Yasar University

Zie 22 andere vakken van Yasar University »

Laatst bijgewerkt op January 27, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
9,000 USD
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum