BA in International Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wilt u weten hoe toerisme kan bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van een bestemming? Benieuwd hoe je de bezoekerservaring in een attractiepark kunt verbeteren? Dan is Tourism Management misschien iets voor u !

Toeristen- en recreatiebedrijven staan voor de uitdaging om hun positie in de snelle wereld van e-business te behouden. Het vereist traditionele bedrijven om nieuwe producten en alternatieve klantbenaderingen te ontwikkelen. Dit leer je tijdens je studie Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences .

Studie overzicht

Het Tourism Management-programma leidt je op tot professioneel manager in de toerisme- en recreatiebranche. Tijdens het programma werk je aan praktische problemen, gekoppeld aan basiscursussen zoals online en offline marketing, e-business, financieel management en consumentengedrag. In de opleiding zijn theorie en praktijk zorgvuldig geïntegreerd. Je werkt samen met medestudenten in projectgroepen. Bovendien zullen de cursussen, vaardigheidstrainingsprogramma's, gastcolleges, bedrijfsbezoeken, studiereizen en stages u helpen om de competenties te ontwikkelen die u als gekwalificeerde professional nodig hebt.

Jaar 1

Het eerste jaar draait rond drie thema's: de reisindustrie, de recreatiesector en toeristische bestemmingen. Het jaar bestaat uit twaalf modules die de kern vormen van het studieprogramma. Verschillende stads- en bedrijfsbezoeken zullen deel uitmaken van de cursusmodules. Je gaat ook op studiereis. Daarnaast volg je Engels en een andere moderne taalcursus. De opties zijn Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Chinees. Buitenlandse studenten worden geadviseerd om Nederlandse lessen bij te wonen. Afhankelijk van uw voorkennis en het aantal deelnemers, kunt u het programma op verschillende niveaus invoeren.

Jaar 2

Het tweede jaar bestaat uit 12 cursusmodules: zes algemene modules en zes cursusmodules die specifiek betrekking hebben op het specialisatiegebied (track) dat u hebt gekozen om te verkennen. De algemene modules zijn bijvoorbeeld Change Management, Smart Organization en Online Marketing

Je kiest ook een van de vier tracks op basis van je interesse: Travel Industry, Recreation

Jaar 3

In je derde studiejaar zul je het onderwerp dieper verkennen. Om dit te doen, kies je een van de volgende studierichtingen:

  • Tourism Business richt zich op revenue management, sales en ondernemerschap.
  • Tourist Experience richt zich op gedrag, creativiteit, karakterbeoordeling, inspiratie en entertainment.
  • Toerisme ontwerp
  • E-Tourism richt zich op online tools, online verdienmodellen, online klantprofielen en analyses.

Daarnaast bestaat de helft van het derde jaar uit een 20-weekse stage. Het programma beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk, wat betekent dat er veel opties zijn op het gebied van plaatsingen. U kunt gebruik maken van dit netwerk of zelf op zoek gaan naar een geschikte plaatsingsplaats.

Jaar 4

In het vierde jaar van je studie, kies je voor een minor om je kennis te verbreden of te verdiepen. De minor wordt gevolgd door een afstudeertraject waarin je een scriptie schrijft. Alternatieve opties zijn het afronden van een eenjarig nummer in studententrainingsbedrijf Newways, YTP @ Work (Informatie in het Nederlands). Je werkt drie dagen per week voor het trainingsbedrijf en werkt twee dagen per week aan je afstudeeropdracht. Een bijkomend voordeel is dat u veel branchecontacten opdoet.

Bij Newways heb je de mogelijkheid om je hele vierde jaar te besteden aan het organiseren en uitvoeren van studiereizen, evenementen en conferenties, zowel voor interne als externe klanten. Bij Young Tourism Professionals @ Work (YTP @ Work) werk je aan industriële opdrachten die variëren van klantreisonderzoek en consultancy tot het maken, verbeteren en / of analyseren van online marketing- en communicatiestrategieën.

Pre-master

Als uw academische resultaten hoog genoeg zijn, wordt u de gelegenheid geboden om deel te nemen aan het pre-masterprogramma Strategic Business Management and Marketing. Deze graad geeft je toegang tot verschillende universiteiten waar je vervolgens binnen een jaar je Master of Science (MSc) -diploma kunt behalen.

Studielast

De gemiddelde studielast voor dit programma bedraagt ongeveer 40 uur per week, gedurende 42 weken. Hoeveel uur per week je daadwerkelijk studeert, is sterk afhankelijk van de persoon en verschilt per week. De laatste weken van een blok en de examenweken zijn relatief druk.

Toelatingseisen

Voor dit programma zijn de toelatingseisen:

Een equivalent van de Nederlandse diploma's havo of vwo moet over het algemeen worden ingeschreven voor een opleiding aan de Breda University of Applied Sciences .

Zoek alsjeblieft je opleidingsniveau op in de lijst van niet-Nederlandse diploma's in vergelijking met het Nederlandse onderwijssysteem.

Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij u informeren of u voldoet aan de onderwijsvereisten. Bij twijfel wordt uw diploma door de Nuffic (Nederlandse Organisatie voor Internationale Samenwerking in het Hoger Onderwijs) beoordeeld voor advies.

Test van Engels als vreemde taal

U moet ook voldoende resultaten van een van deze tests aantonen:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) of CPE (Certificate of Proficiency in English)
  • IELTS-test (minimale overall band score van 6.0, en minimum subscore van 6.0 voor spreken)
  • TOEFL-test (minimum score van 80 op internet en minimum subscore van 20 voor spraak)

Vrijstelling van het afleggen van de Engelse test

U hoeft geen Engelstalige testresultaten in te dienen om een ​​Engelstalig programma te mogen volgen als:

  • je bent een Nederlandse havo of vwo- afgestudeerde
  • de instructietaal van de middelbare school of universiteit die u hebt gevolgd of bezoekt, is Engels in een Engels sprekend land met moedertaal (dwz een van de volgende landen: Australië, Canada (exclusief Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de De Verenigde Staten van Amerika)
  • je hebt een diploma behaald dat is opgenomen in de diplomalijst opgesteld door de Nuffic en een van je examenvakken was Engels.

3-jarig nummer

Als je diploma van het middelbaar onderwijs vergelijkbaar is met het Nederlandse vwo-diploma, kom je mogelijk in aanmerking voor toelating tot het driejarig traject.

Na je bachelor

Het aantal banen binnen het toerisme is net zo gevarieerd als de toeristische bestemmingen die u kunt bedenken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Lees meer

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Lees Minder