BA in Internationale Economie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Vriendelijke relaties tussen landen zijn vaak afhankelijk van goede handelsrelaties. Studenten met een interesse in economie die zich willen voorbereiden op een carrière in internationale financiën, overheid of bedrijf kunnen hun Bachelor of Arts in International Economics behalen bij Schiller International University .

Cursussen binnen de Bachelor of Arts in de internationale economie zijn gericht op het produceren van afgestudeerden met technische kennis en praktische onderzoeks- en analysevaardigheden. Cursussen hebben betrekking op zaken als:

 • Economische geografie
 • Economie van ontwikkelingslanden
 • Internationaal economisch beleid en instellingen
 • Moderne diplomatie
 • Statistieken
 • De politieke economie van Noord-Zuidrelaties
 • Bedrijfsbeheer

Studenten moeten ook op minimaal een gemiddeld niveau onderwijs in een vreemde taal volgen.

De major in International Economics biedt een gedegen opleiding in economische theorie en beleid. Hoewel deze studies de inzichten van de economie onderzoeken van het individuele en bedrijfsniveau tot het nationale en vervolgens internationale niveau, ligt de nadruk steeds op het behoud van een focus op de impact en rol van internationale economische betrekkingen en op het handhaven van een internationaal vergelijkend perspectief. Daarnaast omvat de major cursussen in internationale bedrijfskunde, internationale betrekkingen en politieke wetenschappen. Studenten die deze major voltooien, gaan vaak door naar een loopbaan in economische of politiek-economische analyse binnen de internationale werelden van zaken, financiën of overheid. Anderen blijven studeren in economie, bedrijfskunde, internationale betrekkingen of rechten.

Afgestudeerden van het International Economics-programma zullen in staat zijn om:

 • Beoordeel zakelijke feiten en interpreteer ze in overeenstemming met economisch denken.
 • Begrijpen hoe besluitvormers schaarse middelen toewijzen om economische efficiëntie te bereiken.
 • Pas economische hulpmiddelen toe om beslissingen van consumenten, bedrijven en beleidsmakers te analyseren.
 • Integreer economische modellen om de impact van verschillende fiscale monetaire en handelsbeleid op de economie van een land te analyseren.

110232_110184__G3A1767.JPG

Aangeboden op de volgende campussen:

Heidelberg en Madrid

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Lees meer

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Lees Minder
Parijs , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Meer Minder