BA in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het marketingprogramma biedt een uitgebreide kennis van problemen, theorieën en werkwijzen die verband houden met het dynamische en snel evoluerende gebied van marketing in internationale bedrijven.

Dit programma is ideaal voor studenten die diepgaande kennis en sleutelcompetenties willen verwerven om belangrijke waardeproposities binnen bedrijven en organisaties, drivers voor de groei van het bedrijf, levensduur en winstgevendheid binnen de markt te identificeren vanuit een marketingperspectief en de belangrijkste elementen die van invloed zijn op de vraag van klanten en loyaliteit in de tijd. De langetermijninvloeden worden dan ook bestudeerd en geïnterpreteerd, zodat het beste gebruik van de aangeboden bedrijven (haar producten en diensten) het best kan worden benut voor maximale winst. Vereiste elementen van de marketing major zijn cursussen in reclame, management, branding, e-commerce, consumentengedrag, marktonderzoek en marketingstrategie en social media-management die een uitgebreide kennis en gespecialiseerde marketingexpertise omvatten.

Gesteund door een solide basis in de bedrijfsfundamentals met informatietechnologie en een mondiaal perspectief, verkent dit programma zowel de theoretische als de communicatiekant van marketing en, in het bijzonder, brengt specifieke case-study's over marketinginvloed op hedendaagse maatschappelijke vraagstukken, doelsegmentatie en illustreren sleutelelementen die tegenwoordig van invloed zijn op het genereren van de vraag van consumenten.
Afgestudeerden die dit programma met succes voltooien, komen in aanmerking voor een Chartered Management Institute (CMI) -certificaat in strategisch management


5 Redenen om BA Marketing te studeren

 • Bestudeer de wereldwijde marketingpraktijken die groeibedrijven hebben geholpen naar een hoger niveau, een concurrentievoordeel en succes behalen en hun impact op multinationale ondernemingen en nationale bedrijven.
 • Begrijpen hoe u producten / services het best positioneert en promoot met een uitgebreide analyse van de markt en de belangrijkste concurrenten, en identificeer de belangrijkste aspecten om effectief in contact te komen met een doelgroep.
 • Vergelijk strategieën die te maken hebben met marketing en branding en onderzoek de rol van marketingcommunicatie om relaties met klanten langdurig te laten groeien in een breed scala van industrieën.
 • Bespreek het hedendaagse debat over marketingethiek en stel verschillende benaderingen van de marketingstudie tegenover elkaar.
 • Stel u in staat een uitgebreide bedrijfskennis op te bouwen van de problemen, theorieën en werkmethoden die verband houden met dit dynamische veld.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Accenture, Mindshare, Dentsu Aegis, MediaCom, OmniCom, RAPP Group, Merkle

Vervolgopleiding
London School of Economics and Political Science, SOAS, University of London, University of Cambridge, Frostberg State University, Oxford University, London Business School, CASS Business School

Loopbaanpaden voor afgestudeerden in de marketing
Digitale marketing, beheer van sociale media, copywriting van creatieve inhoud, accountbeheer, branding, marketing van gebruikerservaringen en ervaringsgerichte marketing.


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Toelatingseisen

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van de rang C, inclusief wiskunde en Engels.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken.

Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder